Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλα χτες πως κρατηθηκα και δεν πλακωθηκα με κατι χλεχλεδες αλλο πραγμα..

Βγαινω με την κοπελα μου για ποτακι. Σε ενας γνωστου μας το μαγαζι.

Μπαινουμε μεσα, με κανει η μαρκα ελατε εδω, διπλα καθοταν κατι μαλακες, μου λεει η κοπελα μου ρε συ αυτος με ακουμπαει με τ κωλο του, ε λεω ελα απο δω.

Ελα που ηθελα να κατουρισω τι να εκανα να εσπαγε η φουσκα μου για το μαλακα.

Φευγω παω τουαλετα, βλεπω την κοπελα μου, γυρισμενη προς την μαρκα, παω λεω εγινε τιποτα, μου λεει ο μαλακας με ειπε γεια σου, τον κοιταω λεω ποιος αυτος, να πεο και σε μενα να δουμε. Δεν ποκυ ασχοληθηκα μαζι του γιατι ουτε το βραδυ μου ηθελα να χαλασω ουτε την βραδια του μαγαζιου.

Με τα πολλα τα λιγα, αδειασε πιο εκει και μου ειπε η κοπελα μου παμε εκει να κατσουμε καλυτερα.

Παω πιο διπλα, για καλο ή κακο.

Ηταν απεναντι ενας με πουκαμισο, σκαρπινι, τζιν παντελονι, μαζι με την κοπελα του μαλλον που ταν και λογο αφρατουλα. Εγω το ειχα πλατυ, πως καθομαι στο σκαμπο τον βλεπω κοιταει, μια δυο.. εγινε ενοχλητικος, δειχνει μια φορα την.κοπελα μου με το χερι, ε τι ηθελε και το ξαναεκανε, λεω τι θες ρε παπαρα και δειχνεις εγινε κατι; ε ε ε εγω δεν εδειξα εκει πιο πισω σου εδειξα, ο.φιλος του εκανε την παπια, η κοπελα μου τρομαξε, του λεω πες μου μας ξερεις και δειχνεις, δεν εδειξα μου κανει. Με εφτασε στο αμην να του εσκαγα μια κουτουλια να την πληρωνε και για τον αλλον.

Αλλα μετα ηρεμησα . Ομως αυτος μαγκας εκανε οτι εκανε, μολις ομως τα ειδε σκουρα καταπιε την.γλωσσα του.

Τι αηδιαστικος κοσμος που υπαρχει.

Αφου βλεπουν οτι η κοπελα ή εγω δεν ειμαστε μονοι τι μπλεκονται, δεν θα βγαινει και με κελεμπια, γιατι οι αλλοι ειναι λιγουρια, προτειμω να μοιραζω μπατσες.

Επρεπε να τον δειρεις ρε τον τυπο. Απλα αν κατεβεις Αθηνα και σου συμβει κατι τετοιο ρωτα καλυτερα "φιλε εισαι ο δεροκ" γιατι και γω τα κανω κατι τετοια

Δημοσ.

Για οδοντογλυφίδα το πας Μαργαρίτα. Πόσα κιλά είπαμε ότι είσαι;

Στις γυναίκες αυτό είναι προσόν. Όλα τα μοντέλα κοκκαλιάρες είναι. Πάντως η Μαργαρίτα έχει μια χαρά πόδια, είναι αδύνατη με θετικό τρόπο -εννοώ δεν είναι ανορεκτικιά.

@δεροκ: Εύκολο είναι να δείρεις κάποιον, ειδικά αν το χεις. Αλλά είναι εξίσου εύκολο να πετύχεις κανένα παλαβό, να φύγει δαρμένος από το μαγαζί και να γυρίσει με καλάσνικοφ σαν τον άλλο στο μικρολίμανο τις προάλλες. Δεν είναι παιχνιδάκι οι καβγάδες, μαγκιά του λίβε που τον απέφυγε -και εντελώς άσχετο που το πόσταρε :P

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Απο πρωτείνη πως ξέρω πόσο θα πρέπει να λαμβάνω καθημερινά;

Διαβάζω διάφορα με λίγο ψάξιμο που έκανα. Τον τελευταίο καιρό είμαι στα 100-120g, είναι καλά; Είμαι 72 κιλά περίπου.

Δημοσ.

Ας βαλω κι εγω μια σημερινη φωτο. Βγηκε για πλακα αλλα αποκαλυψε κατι που δεν ειχα παρατηρησει.. No more μπουτι χλαπατσα και ο τετρακεφαλος εχει παρει τα πανω του. Και αυτο χωρις εντατικη/δυνατη προπονηση.

Θεωρω οτι μετα τον ενα μηνα με το νεο προγραμμα (που δινει εμφαση σε ποδια-γλουτους-κοιλιακους -ραχιαιους κατοπιν οδηγιας φυσικοθεραπευτη) και σωστη διατροφη, θα δω ωραια πραγματακια :)

Μαργαρίτα, μπράβο! Συνέχισε έτσι!

Καλα ρε κτηνος, καταρχην στην Κυπρο, πού βρισκεις τοσο μεγαλες διαδρομες;

Μπραβο σου παντως, αξιος θαυμασμου.

Υπάρχουν μεγάλες διαδρομές, απλά όταν τις κάνεις με το αυτοκίνητο (π.χ. μέσω αυτοκινητόδρομων) δεν τις "καταλαβαίνεις". Για παράδειγμα χτες, πήγαμε από Λευκωσία στην Αγία Νάπα. Στον πηγαιμό διαλέξαμε μια διαδρομή η οποία περνούσε μέσα από χωριά, διότι δεν υπάρχει ένας δρόμος που να πηγαίνει κατευθείαν από Λευκωσία στην Αγία Νάπα (όπως, για παράδειγμα, ο αυτοκινητόδρος Λευκωσία-Λάρνακα [κόμβος Ριζοελιάς)-Αγία Νάπα). Οπότε, τα χιλιόμετρα αυξάνονται μόνο και μόνο από αυτό. Στην επιστροφή, ακολουθήσαμε πιο "συντομη" διαδρομή (βασικά, πήγαμε παραραλιακά από Αγία Νάπα μέχρι Λάρνακα, μετά Αραδίππου, Λύμπια, Δάλι, Λευκωσία). Φυσικά, το πιο "σύντομη" διαδρομή "μεταφράστηκε" σε περίπου 91χλμ, που αν τα προσθέσεις στα περίπου 100 του πηγαιμού, ε, να πως αθροίζονται τα χλμ στα πόδια μας!

Το βράδυ θα ανεβάσω τα στατιστικά και θα προσπαθήσω να postάρω και τις διαδρομές.

Τέλος, με αφορμή το post του Liverpool89:

wizzy μπραβο ρε συ..

Μονο για το κουραγιο σου.

Αυτα πρεπει να επιβραβευονται. [...]

ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τα likes.

• Like 3
Δημοσ.

Ας βαλω κι εγω μια σημερινη φωτο. Βγηκε για πλακα αλλα αποκαλυψε κατι που δεν ειχα παρατηρησει.. No more μπουτι χλαπατσα και ο τετρακεφαλος εχει παρει τα πανω του. Και αυτο χωρις εντατικη/δυνατη προπονηση.

εμένα μου φαίνεσαι μια χαρά, βρίσκω τα σχόλια περι οδοντογλυφίδας εντελώς άκυρα. 

• Like 6
Δημοσ.

Wizzy εισαι δυναμη!!

Γιαννη μια χαρα κι εσυ παουερ! Σπασδικο να μενεις πισω αλλα με προσπαθεια επανερχεσαι :)

Θεωρω οτι μετα τον ενα μηνα με το νεο προγραμμα (που δινει εμφαση σε ποδια-γλουτους-κοιλιακους -ραχιαιους κατοπιν οδηγιας φυσικοθεραπευτη) και σωστη διατροφη, θα δω ωραια πραγματακια :)

attachicon.gif:

(Δε σφιγγομαι στη φωτο)

Sent from my iPhone using Insomnia

Συμφωνώ και γω με τα παιδιά από πάνω. Έχεις μια χαρα σώμα!

Συνέχισε με αυτό το ρυθμό!

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τα καλα σασ λογια. Ξερω οτι ακομα δεν ειμαι ουτε στα μισα, και θα ταν ισωσ και νωρις για να ειμαι. Αλλωστε δεν ειναι αγωνας δρομου ουτε υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο!!

Ο ενας μηνας που δεν εκανα τιποτα ηταν απ τις χειροτερες μερες. Απ τη μια ο πονος κι απ την αλλη οτι επρεπε να καθομαι μες το σπιτι χωρις να πηγαινω τζιμ ηταν ο,τι χειροτερο.

Απ οταν ξαναρχισα το προγραμμα μου, δεν εχω κανει μια προπονηση χωρις πονο. Και τα 2 γονατα μ ενοχλουν καθημερινα, εχουν υπαρξει φορες που εκει που ειμαι στο δρομο και περπαταω να πρεπει να σταματησω γιατι πχ στο ενα γονατο μου δινει σουβλιες.

Κανω εκτασεις τετρακεφαλων, κανω κοιλιακους στο στρωμα, και η μεση μου μ ενοχλει. Μετα απο καθε προπονηση φευγω με πιασιμο-πονο στη μεση και τη πλατη χωρις να κανω ασκηση που την επιβαρυνει. Απλα ακομα δεν ειναι τελειως καλα...

Καποιος αλλος ισως και να χε σταματησει εγω ομως ξερω οτιτ ο μονος τροπος για να σταματησουν ολα αυτα ειναι να συνεχισω, αν δε δυναμωσουν συγκεκριμενες περιοχες δε θα χω ανακουφιση.

Δε γραφω τα παραπανω για ν ακουσω μπραβο, απλα επειδη τα πραγματα δε μου ερχονται ευκολα, για μενα ο,τι πετυχω εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια απ το να τα κανα χωρις προβληματα. :)

Καλο μηνα σε ολους και 2 φωτο μπονους :)

post-179314-0-37985000-1417431834_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Καποιος αλλος ισως και να χε σταματησει εγω ομως ξερω οτιτ ο μονος τροπος για να σταματησουν ολα αυτα ειναι να συνεχισω, αν δε δυναμωσουν συγκεκριμενες περιοχες δε θα χω ανακουφιση.

Margaret όταν παίζουν τετοια προβλήματα που λες, θέλει έξυπνη προπόνηση. Δεν χρειάζεται να σταματήσεις, αλλά δεν είναι σωστό να πας στους ίδιους ρυθμούς. 

Ο κανόνας είναι : 

• αν πονάει στην προπόνηση δες΄' το
  • αν πονάει δεμένο, άλλαξε εύρος επαναλήψεων και δούλεψε λιγότερα (δεμένο):
  • αν πονάει με άλλο εύρος επαναληψεων δεμένο βρές άλλη άσκηση
  • αν πονάει δεμένο με όλες τις ασκήσεις, παράτα το για λίγο η κάνε εναλακτική προπόνηση

επίσης ο πόνος μετα την προπόνηση είναι σχετικά οκ, εφόσον δεν χειροτερεύει, αλλά λιγοστεύει με τον καιρο. Οταν φτάσει σε σημείο να περπατάς και να πονάς, δεν είναι οκ, όσο σκληρά και να προπονείσαι. Be careful 

• Like 3
Δημοσ.

Alex ο,τι κανω ειναι κατοπιν οδηγιων του φυσικοθεραπευτη και της γυμναστριας μαζι... Πχ επειδη η μεση μου μ ενοχλει στο leg extension αναγκαζομαι και κατεβαζω κιλα (παρα το οτι η σταση που καθομαι στο μηχανημα ειναι απολυτως σωστη)
Στις πιεσεις στηθους σε παγκο εχω τα ποδια μου πανω σε στεπ κι ετσι ειναι οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...