wizzy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, καλησπέρα. Τα κατάφερα, πήγα και ήρθα, συνολικά περίπου 190χλμ. Ακριβή στατιστικά αύριο, μπήκα απλά για να σας πω ότι είμαι καλά. 13
yannis27gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, καλησπέρα. Τα κατάφερα, πήγα και ήρθα, συνολικά περίπου 190χλμ. Ακριβή στατιστικά αύριο, μπήκα απλά για να σας πω ότι είμαι καλά. Απόψε επιτέλους έβγαλα ένα ΤΑΒΑΤΑ χωρίς να μου βγει η γλώσσα. Έχοντας δώσει έμφαση στα βάρη είχα μείνει πίσω σε αντοχή αλλά σιγά σιγα ξαναβρίσκω τη φόρμα μου. Επίσης βρήκα ρυθμό με τη βραδυνή προπόνηση. Είναι εξοντωτικό αλλά και εντελώς πορωτικό να φτάνεις το σώμα σου στα άκρα και να ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλες αντοχές!! Μια χαρά τα πάω για παππούς! 5
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Wizzy εισαι δυναμη!! Γιαννη μια χαρα κι εσυ παουερ! Σπασδικο να μενεις πισω αλλα με προσπαθεια επανερχεσαι Ας βαλω κι εγω μια σημερινη φωτο. Βγηκε για πλακα αλλα αποκαλυψε κατι που δεν ειχα παρατηρησει.. No more μπουτι χλαπατσα και ο τετρακεφαλος εχει παρει τα πανω του. Και αυτο χωρις εντατικη/δυνατη προπονηση. Θεωρω οτι μετα τον ενα μηνα με το νεο προγραμμα (που δινει εμφαση σε ποδια-γλουτους-κοιλιακους -ραχιαιους κατοπιν οδηγιας φυσικοθεραπευτη) και σωστη διατροφη, θα δω ωραια πραγματακια (Δε σφιγγομαι στη φωτο) Sent from my iPhone using Insomnia 8
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά, καλησπέρα. Τα κατάφερα, πήγα και ήρθα, συνολικά περίπου 190χλμ. Ακριβή στατιστικά αύριο, μπήκα απλά για να σας πω ότι είμαι καλά. Καλα ρε κτηνος, καταρχην στην Κυπρο, πού βρισκεις τοσο μεγαλες διαδρομες; Μπραβο σου παντως, αξιος θαυμασμου.
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Για οδοντογλυφίδα το πας Μαργαρίτα. Πόσα κιλά είπαμε ότι είσαι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Για οδοντογλυφίδα το πας Μαργαρίτα. Πόσα κιλά είπαμε ότι είσαι; φωτο δεν θυμαμαι να εχεις βαλει. τιποτα χρησιμο δεν θυμαμαι να εχεις πει. και συνηθως λες τη γνωμη σου με τον χειροτερο τροπο! 3
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι το κορίτσι, τουλ είναι δρομέας, δεν τα ξύνει -μαλακίζεται 1
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Αγορίνα μήπως να χαλάρωνες λίγο. Λίγο, μια στο τόσο. Επίσης θα πεις και άλλα για μια πρόταση 10 λέξεων; Επίσης δικηγόρο σε έχει και δεν το ξέρουμε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 παντα χαλαρος ειμαι! απλα με εκνευριζει η ηλιθια κριτικη! Εκτος του οτι δεν πρεπει να κρινουμε κανεναν αυτα που κανει τα κοιταμε παντα με βαση τις δικες του δυνατοτητες οχι με τις δικες μας! με αυτη τη λογικη να καθομαι και γω εδω μεσα και να ξεφτιλιζω οποιονδηποτε δεν μπορει να κανει αυτα που κανω εγω..
GreekMonkey Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Ωραία αν σε εκνευρίζει η ηλίθια κριτική τότε να τσιλάρεις. Γιατί το ηλίθιο για σένα μπορεί να μην είναι για μένα. Και αν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα τότε αρμόδιοι είναι οι μοντς. Κατά άλλα σε ένα φόρουμ που ο καθένας λέει αυτά που βλέπει με τον τρόπο του και την οπτική σκοπιά του δεν βλέπω κάτι λάθος. Στην τελική ποστάρει φώτο δημόσια, δεν είναι τόσο τραγικό ένα σχόλιο "οδοντογλυφίδα". Που να ακούσεις άλλα και άλλα. Επίσης ξεφτύλισμα δεν υπάρχει. Αν θες το δέχεσαι αν θες το αγνοείς. Και να βγεις να πεις εσύ τα δικά σου, προφανώς και δεν θα δώσω σημασία γιατί δεν με αφορούν. Όπως θα κάνει η Μαργαρίτα όταν δει το σχόλιο μου (κατά πάσα πιθανότητα). Μην είστε τόσο μιγιάγκιχτοι, jesus.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 wizzy μπραβο ρε συ.. Μονο για το κουραγιο σου. Αυτα πρεπει να επιβραβευονται. κανω power clear 5*3 αλλα με πολυ προσοχη δεν παιζουν με αυτες τις ασκησεις... το λεω μην το διαβασει κανεις και παει και σακατευτει
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 δεν λεω να μην σχολιασεις απλα λεω να προσεχεις τον τροπο με τον οποιο το κανεις.. ειδικα σε ατομα τα οποια δεν τα ξερεις και δενε χεις την οικειοτητα. και αυτο που θα σου ξαναπω μηπως και το καταλαβεις! την λες οδοντογλιφιδα σε συγκριση με ποιον? με μενα? με σενα? με τον αλεξ? δεν μπορουν ολοι να ειναι τουμπανιασμενοι ,οπως δεν μπορουν ολοι να ειναι χοντροι ουτε ολοι να ειναι λεπτοι! ο καθενας κανει παντα το καλυτερο για τα δικα του κυβικα! αν θες να βοηθησεις καποιον τονισε του τα αρνητικα αλλα με τροπο που να σε ακουσει και οχι να τον νευριασεις. οσο για το μυγιαγκιχτοι, εγω τουλαχιστον δεν πλησιαζω καν στο να ειμαι! εγω κραταω τα θετικα και τα αρνητικα σαν να μην ειπωθηκαν. Απλα παιρνω το μερος της μαργαριτας γιατι ολοι μας εχουμε βρεθει στη θεση της (ειτε στη γυμναστικη ειτε σε κατι αλλο) και ξερω πως ειναι να σε σχολιαζει με ασχημο τροπο καποιος που ειναι "καλυτερος"!? απο σενα. Τελος η μαργαριτα μπορει να ειναι οδοντογλιφα οπως λες αλλα φωτογραφια της δεν κολαει να ανεβασει.. εσενα ξαναλεω δεν θυμαμαι να σε εχουμε δει. 2
kuzko21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Άσε το 5*3 ρε λίβε στο power clean , βάλε λιγότερα κιλά και κανε 10-15αρες μάθε καλα τεχνική , τραβά και κανά βίντεο να σε βλέπεις και μετά άρχισε να φορτώνεις...
Liverpool89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Σε αυτη την ασκηση δεν φορτωμω κιλα γιατι με βλεπω σαν αυτον που ανεβασε ο viper ... Κανω 5*3@50 κιλα μονο... 2
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 είσαι άψογος λίβερ, με τόσα κιλά και άνευ τραυματισμού. μπράβο καρντάσι ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις