Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αρχίσω να προετοιμάζω γεύματα για τις επόμενες 2-3 μέρες, 2 φορές την εβδομάδα ώστε να μην το έχω στο νού μου συνέχεια.

Για ρίξε καμιά ιδέα φαγητού που να κρατάει 2-3 μέρες, γιατί εγώ εκτός από όσπρια, δύσκολα θα φάω φαγητό αν δεν είναι φρεσκομαγειρεμένο. (κοτόπουλο στήθος, μπρόκολο, μανιτάρια, καρότα, παντζάρια, κινόα, σολωμό/τόνο, γλυκοπατάτες, σαλάτες, ρύζι που συνήθως μαγειρεύω, θέλω να τα τρώω το πολύ με διάστημα από μεσημέρι - βράδυ. Ακόμα και το μπρόκολο που διατηρείται στο ψυγείο, προτιμώ να βράσω άλλο για να έχει πιο πολλά θρεπτικά στοιχεία).

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Φωτηηη τσακωσα δυο τεχνικα μακρυμανικα απο το runner store και τωρα μπαινω ιντερνετ να επωφεληθω της black friday :P

Παιδια κι εγω οταν ειμαι κομματια δε παω γυμναστηριο. Αν δεν εχεις φαει και δεν εχεις κοιμηθει καλα μπορει και να τη παλεψεις αν ΕΧΕΙΣ ορεξη. Οταν ομως νιωθεις τοσο κουρασμενος που δεν εχεις ορεξη, καλυτερα ειναι να κατσεις σπιτι.

Και η ψυχολογια παιζει φυσικα τεραστιο ρολο στην αποδοση.

Χτες εγω ειχα παει τζιμ κι εμαθα κατι που δε μ αρεσε, με στεναχωρησε. Ε η προπονηση βγηκε οτι να ναι με λιγοτερα σετ.

Αλλο ειναι βεβαια το παραπανω κι αλλο να πεις οτι βαριεσαι, εκει ειναι μαλακια.

• Like 3
Δημοσ.

Φωτηηη τσακωσα δυο τεχνικα μακρυμανικα απο το runner store και τωρα μπαινω ιντερνετ να επωφεληθω της black friday :P

Εμενα δωρο?Πλησιαζει και η γιορτη μου :P

• Like 3
Δημοσ.

Διατροφή αυτές τις 3 εβδομάδες. Θέλω κριτική

Πρωινό: 400-500ml light γάλα +2 scoop πρωτείνης +αποξηραμένα σύκα

Δεκατιανό: 2 φέτες Μαύρο ψωμί+2 γαλοπούλες φέτες+αυγό+cottage

Δεκατιανό: Μπανάνα

Μεσημεριανό : Ρύζι ή μακαρόνια με κοτόπουλο ή κιμά ή μπριζόλα +σαλάτα με λίγο λάδι

2 αυγά βραστά σαν μπαλαντέρ μέσα στη μέρα

Βράδυ: 1 γιαουρτάκι πρόβειο +D βιταμίνη + ω3 (2300+ mg)+κρεατίνη

Στόχος σιγά σιγά να αδυνατίσουμε χωρίς να ξεμείνουμε. Νιώθω ότι λείπει κάτι 

Δημοσ.

Μεσημεριανό : Ρύζι ή μακαρόνια με κοτόπουλο ή κιμά ή μπριζόλα +σαλάτα με λίγο λάδι

Στο δεκατιανο βαλε μαυρο ρυζι αν μπορεις και μηλο πρασινο στο πρωινο αντι για συκα  , θες και scoops  μετα την προπονηση  οπωσδηποτε, κατα τα αλλα σωστη ειναι  παντως ειναι πολυ δυσκολη  διατροφη ειδικα για τα δεδομενα σου αθλος αν την τηρησεις .Ποσο καιρο  λες να την κανεις ?

Δεν σε χαλασε που δεν θα τρως δρακουλινια :P

Δημοσ.

πείνασα....

Δημοσ.

Dakon ποια ω3 παίρνεις? Έχω πάρει μια φορά τις Link.png Site: Lamberts Pure Fish Oil κάψουλες, μου τις είχε συστήνει ένας φαρμακοποιός.

Δημοσ.

ρε παιδεια, τριζει απο κανεναν σας το γονατο απο γυμναστικη;

και αν ναι σας παρουσιασε κανενα προβλημα;

λεω να παρω γλυκοζαμινη για μικροτραυματισμους, λενε ειναι καλη

Δημοσ.

Αν εννοεις ν ακους κρακ, δε πρεπει να σ ανησυχει ΑΝ δεν εχεις κι αλλα συμπτωματα πχ πονο.

Λοιπον....σημερα αλλαξαμε το προγραμμα...στα πλαισια των οδηγιων για να φτιαξουν επιτελους μεση-γονατα... Νταξει.. Μιλαμε για πονοοο, εξαντληση!!!

Το αστειο ειναι οτι μετα απ αυτο υποτιθεται δυο φορες τη βδομαδα θα κανω κ προπονηση τρεξιμο (η τριτη θα ναι αλλη μερα μονη της) εδω γελαμεεεε χα χα χα! Αν μετα απ αυτο το προγραμμα μπορω να τρεξω κιολας θα ναι εκπληξη:P το βλεπω να πεφτει ντοπα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...