GreekMonkey Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πιθανά αίτια για σπλήνα και νεφρά; Γιατί με είχαν πιάσει και εμένα πριν καιρό και τώρα που διόρθωσα ύπνο διατροφή και κυρίως διαχειρίστηκα το άγχος που είχα εκείνη την περίοδο μου έφυγαν και αυτά.
Adon1s Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το αυτοσχέδιο πλάνο που είχα (και έχω) είναι το να κάψω λίπος αρχικά στο γυμναστήριο + να φτιάξω κάπως μύες και δύναμη και κάποια στιγμή να αρχίσω να βγαίνω για τρέξιμο έξω . Απλά τεμπελιάζω να κατέβω παραλία* για τρέξιμο γιατί το γυμναστήριο είναι στα~2 λεπτά απο το σπίτι μου οπότε βολεύομαι και γλυκαίνομαι στην ευκολία . Κατανοώ οτι πρέπει να βγώ ξανά πάλι έξω , απλά τεμπελιάζω + του οτι έρχεται χειμώνας και δεν θα έχω και πολλές ευκαιρίες για "εύκολες" ημέρες . * σπεκ , επειδή έχει ξαναγίνει το μπέρδεμα , παραλία εννοώ το πλακόστρωτο στην Θεσσαλονίκη , όχι καμιά αμμουδιά :P
arianos16 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι και απαραίτητο να κατέβεις παραλία για τρέξιμο, στην ανάγκη τρέχεις και στην γειτονία σου.
yannis27gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τέλη Δεκέμβρη, μαζί με την αλλαγή του χρόνου θα κάνω και αλλαγή προγράμματος από τώρα αδημονώ. 4μερο σπλιτάκι...Πίσω Πόδια/ Ώμοι-Χέρια/ Μπροστά Πόδια/ Πλάτη-Στήθος Γαβ, γαβ, Δήμητρα; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 αντωνη στο γυμναστηριο πρεπει να κανεις την ενδυναμωση μονο και το διαδρομο να τον εχεις μονο για τις μερες που δεν μπορεις αλλιως οχι σαν βασικη προπονηση. Θα πας να τρεξεις εξω και απο κει που θα νομιζεις οτι εισαι ενταξει θα δεις οτι δεν θα εισαι καθολου ενταξει! Τα ποδια σου θα εχουν μαθει στο διαδρομο και ο δρομος θα σου φαινεται βουνο. Επισης καλυτερ να αρχισεις οσο κραταει ο καιρος γιατι αν πας να μπεις οταν θα ειναι ακομι πιο κρυος τοτε και να θες δεν θα βγεις.. 2
Fotis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 χαθηκε και η πρώτη και η δεύτερη παραγγελιά από τα παπούτσια ! σταμάτησα από Αγγλία και κώλο royal mail και τα πήρα 3η φορά από Γερμανία. Ρε δεν ειναι δυνατον παλι ? Μηπως ηρθε η ωρα να το παρεις αποφαση πως δεν θα τα αποκτησεις ΠΟΤΕ ? 2
3c0r1z Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Eγώ ευτυχώς προπονούμε σε σύλλογο άρσεις βαρών και τα παπούτσια τα παράγγειλα μέσω του προπονητή μου που γνωρίζει τον προμηθευτή παπουτσιών. Αλλά να χάνονται οι παραγγελίες, και δυο μάλιστα, μου φαίνεται λίγο παράξενο. Επίσης 1x162,5kg deadlift και επόμενος στόχος είναι να σηκώσω αυτά τα κιλά σε powerlifting meet. Ζώνη και στολή έχουν γίνει παραγγελία πάντως. 4
bosei Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Eγώ ευτυχώς προπονούμε σε σύλλογο άρσεις βαρών και τα παπούτσια τα παράγγειλα μέσω του προπονητή μου που γνωρίζει τον προμηθευτή παπουτσιών. Αλλά να χάνονται οι παραγγελίες, και δυο μάλιστα, μου φαίνεται λίγο παράξενο. Επίσης 1x162,5kg deadlift και επόμενος στόχος είναι να σηκώσω αυτά τα κιλά σε powerlifting meet. Ζώνη και στολή έχουν γίνει παραγγελία πάντως. Έχεις βρει meet σε normal raw ομοσπονδία ? Βασικά ξέρεις αν υπάρχει καμία ομοσπονδία που να "ανήκει" στην IPF εδώ ?
margaritagr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ο,τι λεει ο Σπεκτ... ΚΑΜΙΑ σχεση ο διαδρομος με εξω... Εκανα διαδρομο και παω να βγω πρωτη φορα εξω..ενιωσα οτι δε μπορω να παρω τα ποδια μου. 2
wizzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Με μεγάλη ικανοποίηση, σας ανακοινώνω ότι !!επιτέλους!! μετά από αρκετές εβδομάδες στις οποίες έκανα pull ups με τη "μέθοδο της καρέκλας", σήμερα το πρωί κατάφερα να κάνω τέσσερα pull ups μόνος μου! Ανυπομονώ να κάνω τα επόμενα sets! 7
Fotis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχεις βρει meet σε normal raw ομοσπονδία ? Βασικά ξέρεις αν υπάρχει καμία ομοσπονδία που να "ανήκει" στην IPF εδώ ? Ti σημαινει normal raw ομοσπονδια?
bosei Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ti σημαινει normal raw ομοσπονδια? Raw σημαίνει να μην είναι equipped οι lifters. Να μην φοράνε δηλαδή διάφορες "στολές" που σου επιτρέπουν να βάζεις περισσότερα κιλά και όχι knee wraps αλλά στο raw μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο ζώνη, knee sleeves και τίποτα wrist wraps αν θες. Ας τσεκάρει όποιος θέλει τις διαφορές σε Site: το βίντεο. Normal ομοσπονδία εννοώ να μην είναι οι κανονισμοί για γέλια και να είναι πολύ συγκεκριμένοι. Όχι για παράδειγμα να κάνεις half squat και να στο περνάνε για έγκυρο, ή να μην έχει καν pause ο πάγκος. 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χτες ποδια. Σκουοτ 1*5@90 1*3@95 1*1@105 μπορει να εβγαινε κι αλλη αλλα δεν το επιχειρησα, φτανει που το τολμησα. Μετα ενα ντροπ σετ αλλα ενιωθα λες και τα εκανα τα 105 . Μολις τα εκανα επρεπε να ειστε απο μια γωνια να με βλεπατε, εκανα κωλοδαχτυλα προς τα κιλα και ελεγα παρτα.χαχαχχχχα 6
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πάει καιρός απο τότε που ξεκίνησα gym και τέτοιο πόνο δεν έχω ξανανιώσει. Μιλάμε γυρνάω σπίτι και κοιμήθηκα 4-5 ώρες. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.. Κυρίως η πλάτη με πέθανε. Καλό ή κακό αυτό θα το ανακαλύψουμε τις επόμενες ημέρες..
Mau-Maus Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ο,τι λεει ο Σπεκτ... ΚΑΜΙΑ σχεση ο διαδρομος με εξω... Εκανα διαδρομο και παω να βγω πρωτη φορα εξω..ενιωσα οτι δε μπορω να παρω τα ποδια μου. φαγωθηκατε και συ και ο σπεκτ με τον διαδρομο αφηστε τους ανθρωπους να ρθουνε στα γυμναστηρια να τρεξουν ντε ο μονος λογος που ο δρομος ειναι πιο δυσκολος απο τον διαδρομο ειναι γιατι ιμαντας του διαδρομου ''τραβαει'' τα ποδια προς τα πισω μειωνοντας το εργο των δικεφαλων και των γαστροκνημιων !! ΟΜΩΣ - εδω εχουμε ενα ''ομως''- ομως μπορουμε πολυ ευκολα να εξομοιωσουμε τις συνθηκες βαζοντας κληση ! μονο μεχρι στο 1.5 να τον βαλουμε η συμμετοχη των μυων αυξανεται τοσο ωστε η μυικη επιβαρυνση συνολικα να προσεγγιζει αυτη του δρομου, βαζοντας περισσοτερη κληση κανουμε το τρεξιμο στον διαδρομο ακομη πιο δυσκολο κ απο του δρομου κτλ κτλ ! βαλτε κληση στον διαδρομο και δοκιμαστε να τρεξετε οχι να πατε περπατωντας και θα δειτε αν ειναι ευκολο και αν κανει δουλεια η οχι ! οκ καλυτερα οι φυσικες συνθηκες ομως ολα καλα ειναι οτι κ αν κανες .. ps. ρε αυτον τον σταρ λαιτ τον στειλανε για μπανακι ρε γαμωτο , ειπα κ γω γιατι χαθηκε .. κριμα κ ειχε φαση ο τυπος ετσι οπως τα μπερδευε ολα μαζι , τρεξιματα , διαφραγματα , πολεμικες τεχνες , βαρη - τα παντα ολα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις