Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα ετσι δημητρα?

Πλατη με στηθος μαζι? 

ναι liver εστιάζω σε άλλα σημεία περισσότερο,  πλάτη να ανοίξουν και άλλο τα φτερά μου να δέσει η συμμετρία με τον κάτω κορμό, ώμους και χέρια τα θέλω γιατί όλα από κει περνάνε και πόδια θάνατος. Οι θωρακικοί δεν θέλω να αναπτυχθούν τρελά, ίσα ίσα για να κρατούν το στήθος καλύτερα 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ο αλεξ μενει κυπρο μαργαρετ....

Εδώ είναι ακόμα χειρότερα, αλλά και στις 2 περιπτώσεις ανέφερε το royal mail ότι το πακέτο είναι χαμένο

Δημοσ.

Άλλη 1 επίσκεψη και τελειώνει το πρόγραμμα προσαρμογής !!! ( - νοιώθει Τρελαμένος )

Έκανα τόσο καιρό γιατί δεν προλάβαινα να πηγαίνω πχ 4 φορές/εβδομαδα λόγω υποχρεώσεων , και επειδή κατα Μ.Ο με παίρνει ενα 3ωρο απο την αρχή ως το τέλος , αν είχα διαθέσιμο πχ 1μιση ώρα , πήγαινα απλά και μόνο για αερόβια : 30' ποδήλατο και 30' διάδρομο διαλειμματικά ( 3 λεπτά περπατημα + 2μισι τρέξιμο ) .

Καθως σκοπός μου μεταξύ άλλων είναι και η μείωση λίπους (αδυνάτισμα) , αν και έλεγε να κάνω 20λεπτά στην αρχή και 20 μετά τις ασκήσεις κάτι απο ποδήλατο/διάδρομο , εγω πάντα πάω και κάνω στην αρχή 1 ώρα .

Άπειρος ιδρώτας , δεν ζορίζομαι μετά στις ασκήσεις , αλλά so far και ο ίδιος βλέπω αλλαγησ το σώμα μου ( ρούχα + καθρέφτης )

Απότερος "by the way" στόχος μου , να καταφέρω να φτιάξω αντοχή μέχρι τον Απρίλιο για να βγάλω την διαδρομή των 10χλμ στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" .

Δεν θέλω να κάνω χρόνο , απλά να τερματίσω χωρίς να πονέσουν νεφροί/σπλήνας . Θα είμαι υπερχαρούμενος .

Με τα κιλά τί να κάνω ρε παίδες ;

Ψιλοαλλάζει (αργά βέβαια) το σωμα , αλλά η ζυγαριά δεν πέφτει .. :/

Δημοσ.

Τι εβαλες ρε βιπερ;;;

Χεστηκα πανω μου.....

επρεπε να υπηρχε καμερα να με εγραφε. Στην αρχη (οταν αρχιζε να τρεμει) ημουν "ελα ρε θηριο, το εχεις", μετα ειχα το χερια μου στο στομα...

ελπιζω να εζησε...

Δημοσ.

σπλιτ λεγοντας ;

Γράψε λάθος , πίπες γράφω . Έκατσα και υπολόγισα ΠΟΛΥ χοντρά .

1 ωρα τα αερόβια στην αρχή

Οι ώρες που με βολεύουν είναι απογευματινές που πάει πολύς κόσμος , άρα πές απο 40' ως 1 ώρα ( " εχεις πολλά ακόμα ;" " οχι κάνε δε πειράζει,θα πάω στο άλλο" κλπ ) . Και κανα τέταρτο για μπάνιο κλπ

σύνολο 2ωρο .

Δημοσ.

επρεπε να υπηρχε καμερα να με εγραφε. Στην αρχη (οταν αρχιζε να τρεμει) ημουν "ελα ρε θηριο, το εχεις", μετα ειχα το χερια μου στο στομα...

ελπιζω να εζησε...

Αυτο.εγινε μπροστα σου;

Εσυ το τραβας;;;;

Καλα πως δεν τα πεταξε μπροστα δεν.ειχε καποιον να το βοηθαει.

Δημοσ.

σπλιτ λεγοντας ;

Γράψε λάθος , πίπες γράφω . Έκατσα και υπολόγισα ΠΟΛΥ χοντρά .

1 ωρα τα αερόβια στην αρχή

Οι ώρες που με βολεύουν είναι απογευματινές που πάει πολύς κόσμος , άρα πές απο 40' ως 1 ώρα ( " εχεις πολλά ακόμα ;" " οχι κάνε δε πειράζει,θα πάω στο άλλο" κλπ ) . Και κανα τέταρτο για μπάνιο κλπ

σύνολο 2ωρο .

Μιαμιση ωρα σε βαζω εγω.

Ποση ωρα αεροβια ποση βαρη;

Συμβουλη που θα στην πουν και τα αλλα παιδια,κανε στην αρχη χαλαρο περπατημα στο διαδρομο κανενα δεκαλεπτο για ζεσταμα, μετα βαρη, μετα αεροβιο.

Οχι αεροβιο μετα βαρη αν κανεις βεβαια.

Κουραζεσαι και δεν αποδιδεις.

Ή προσθεσε αλλη μια μερα να κανεις μονο αεροβιο οτι γουσταρεις ή hit αν δεν εχεις χρονο

ρε λιβε, στου web το βρηκα...

:-D

Με μπερδεψες....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αντώνη αν θες να τρέξεις τα δέκα χωρίς να πονάς βγες γήπεδο δρόμο η κάπου έξω. Ο διάδρομος δεν έχει καμία σχέση με κανονικό τρέξιμο

• Like 2
Δημοσ.

δεν πονανε τα ποδια του σπεκτ - σπληνα και νεφροι  λεει - και αυτα δεν κανουν διακρησεις σε διαδρομο η στιβο αν ειναι να σε πιασουν !

πεφτει και παραπεφτει  η ζυγαρια φιλος  ..  καλο φαι και ιδρωτα πολυ θελει  .. πολυ ιδρωτα !

• Like 2
Δημοσ.

73 κιλα πηγα και η δυναμη μου δεν εχει πεσει καθολου[απο 79 τον χειμωνα που ημουν ογκο].Σημερα βγαλαμε αρσεις 2χ160 και τωρα δεν νιωθω την μεση μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι θυμόμουν ότι είπε για πόνο και υπέθεσα πόδια :-P

Όπως και να χει Πρέπει να βγει και έξω να τρέξει αν δεν το κάνει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...