yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μου ρχεται να ξεράσω Λίβε, απλώς το σώμα λέει no more. Κι αν επιμείνω, ναι, θα μου βγει σε στομαχόπονο-διάρροια. Το καλό είναι πώς όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η χαμηλή σε θερμίδες διατροφή είναι βασικό συστατικό μακροζωίας. Οπότε, καλό θα μου κάνει
Liverpool89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δ ξερω γιαννη δηλαδη δεν νιωθεις χορτατος απλα νιωθεις οτι δεν μπορεις να.φας αλλο... Μηπως το στομαχι σου εκλεισε;; Σιγα σιγα αν τα αυξανεις το σωμα θα προσαρμοστει νομιζω...
Mau-Maus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Come back λιγο το μπανακι , λιγο η ξενερα , εκοψα ! σας διαβαζα ομως που κ που !ααα γιαννη πες στον τουμπανιασμενο τον γυμναστη που σου ειπε οτι τα αναβολικα οχι μονο δεν κανουν κακο αλλα κανουν και καλο κι ολας , πες του να τα κοψει γρηγορα γιατι την μεγαλυτερη ζημια την κανουν στον εγκεφαλο και εκεινου του τον εχουν καψει τελειος !!! επισης αν ειναι γυμναστης και τα λεει αυτα τοτε ειναι και επικίνδυνος ..υγ. Respect σε φωτη και αλεξ που ρωτησαν που να βρισκομαι ! 14
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 υγ. Respect σε φωτη και αλεξ που ρωτησαν που να βρισκομαι ! Κι άλλοι αναρωτηθήκαμε! :-Ρ http://www.insomnia.gr/topic/538800-τζοκερ-65-εκατομυρια-κι-αν-σου-κατσει/?p=53579328 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 μαους ο φιλος σου που τρεχει πως τον λενε?
Mau-Maus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 14 ος συνολικα - 5ος ελληνας ! RIGAS KOSTAS 2:36:11 http://216.139.249.136/results2014/results.asp?p=1091&s=0&a=0&e=0&l=2 αρρωστος με δεκατα ολη την βδομαδα δε κατεβηκε κατω απο το 2.30 που ειχε στοχο αλλα καλα πηγε παλι , δε παιρνει χαμπαρι ! https://www.youtube.com/watch?v=Gjz5yKcLzrU&feature=youtu.be TriLoBiTe respect και σε εσας ξεχασα , σορρυ και στο παλικαρι που περιμενε σε πμ το προγραμματακι για τα χερια ! φιλε ησουν ατυχος δε φταιω εγω σορρυ .. 2
HALF EVIL Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Χαχα, welcome back σύντροφε. Ειμουν σχεδόν σίγουρος ότι καποιον εδειρες και σε ειχαν μπαναρει. 2
Mau-Maus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 αχχαχαχα να σαι καλα φιλος ! μπααα κανεναν δεν εδειρα ανωμαλαρες ειπα μονο οσους κακοποιουν αδεσποτα στο αλλο νημα -ξερεις εσυ - 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Οι κάμψεις σήμα κατατεθέν του ! Παλικάρι ! TriLoBiTe respect και σε εσας Και πρώτα απ' όλα στο Παόκι! 1
revolver1990 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δίσκους για dumbell έχει στα jumbo ή να παραγγείλω από νετ?Έχω ξεμείνει με τα 10κιλα.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μαους μην μασας... Εκανα ενα μιλκ σεικ αλλα εδω και ενα τεταρτο προσπαθω να το πιω.. Αυτο το ακτινιδιο τι το θελα .... Λιγο εμεινε το αφησα... Μαλλον με πειραζει το ακτινιδιο, νιωθω ενα μουδιασμα στο ουρανισκο
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μόλις είδα θηλυκό να κανει 20 σετ squat (στο rack) επειδη ετςι της είπε ο PT της...
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 εγω σημερα ειδα μια κοπελιτσα <18 <50κιλα να κανει 40κιλα επικλινη στηθος!
alex_000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Come back λιγο το μπανακι , λιγο η ξενερα , εκοψα ! σας διαβαζα ομως που κ που ! ααα γιαννη πες στον τουμπανιασμενο τον γυμναστη που σου ειπε οτι τα αναβολικα οχι μονο δεν κανουν κακο αλλα κανουν και καλο κι ολας , πες του να τα κοψει γρηγορα γιατι την μεγαλυτερη ζημια την κανουν στον εγκεφαλο και εκεινου του τον εχουν καψει τελειος !!! επισης αν ειναι γυμναστης και τα λεει αυτα τοτε ειναι και επικίνδυνος ..υγ. Respect σε φωτη και αλεξ που ρωτησαν που να βρισκομαι ! Welcome back, Χρειαζονται τα δειαλλειματα ξελαμπικαρει ο εγγεφαλος! Μου ρχεται να ξεράσω Λίβε, απλώς το σώμα λέει no more. Κι αν επιμείνω, ναι, θα μου βγει σε στομαχόπονο-διάρροια. Το καλό είναι πώς όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η χαμηλή σε θερμίδες διατροφή είναι βασικό συστατικό μακροζωίας. Οπότε, καλό θα μου κάνει Η γυμναστικη δεν ειναι μονο τα κιλα, παρτο αργα και οπου σε παει, δεν χρειαζεται πιεση σε βαθμο αναγουλας. Εγω οπως ειπα απλα πινοντας ποτηρια κρυο γαλα με κακαο μπορω να βαλω ενα πεντακιλο, ουτε καν να ασχοληθω με στερεα τροφη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις