Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ολα ειναι στην κριση μας... Εγω να δεις τι τραβαω αλλα λεω οχι.. και δεν νιωθω κατι... Απλα φροντιζε αυτα που τρως να σε χορταινουν..
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγω νιωθω, δε μου ειναι ευκολο ολο αυτο... Οι μιλκα πχ μου αρεσουν παρα πολυ , ποσο ευκολο ειναι να χεις το πειρασμο μες τα ματια σου; Εχω πει... Προτιμω να μη φαω μακαρονια και να παω να πεσω για υπνο.. Ή οτι δε τρωω φετα (την οποια λατρευω) , διαλεγω flair.. Εφτιαχνα τ αβγα μου, τσουπ ερχεται και μου χωνει μια κομματαρα στο πιατο... Χτες ερχεται μου λεει κοιτα τι σου φερα, εθχε ενα κουτι με ντονατς..
Liverpool89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Χαχαχχα...σε τρολλαρουν.. μην μασας... 1
mimis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Καλα και μενα με τρελαινανε με αυτο το θεμα μεσα στο σπιτι, αλλα επειδη εκανα πως νευριαζα εκοψαν τα πολλα πολλα 2
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Tρέχουνε να κρυφτούνε οι άνθρωποι.. Λογικό!!
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Φωτη, το σταρακι σου παει ειμαι σε μαζωξη εχει πιτσες, πατατακια, μαλτιζερς, καπρις και δν εχει αγγιξει τπτ ονειρευομαι το γιαουρτακι κ το μπροκολακι μου 1
ribo7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Γαμω τη τυχη μου δε καταλαβαινουνε με τιποτα!!! Ολο μου φερνει μαλακιες, ή μου λεει να παραγγειλουμε σουβλακια κλπ. Μιλαμε για τρελλο ψυχολογικο πολεμο! Και είχα την εντύπωση ότι οι μανάδες είνα της φάσης "μαγείρεψα φασολάκια-φακές-μπάμιες, κλπ", εσένα σου λέει για σουβλάκια?? btw καλό το σπιτικό φαγητό και η μεσογειακή κουζίνα αλλά παρατηρώ ότι ο τρόπος μαγειρέματος από τις μανάδες μας δεν είναι και ο ιδανικότερος. Η μάνα μου γενικά δεν μαγειρεύει βαριά αλλά κάτι το αλάτι, κάτι το παραπάνω λάδι, το τσιγάρισμα, κανά βουτύρωμα, κλπ. δε λείπουν. Πάντως αυτό που με κουράζει σε μερικά άτομα είναι πως όταν τους λέω ότι προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αρκετοί με ρωτάνε αν έχω κανά σοβαρό πρόβλημα υγείας και με κοιτάνε καχύποπτα. Άντε να τους εξηγείς ότι δε θες να είσαι σα τα μούτρα τους που σαβουριάζουν ότι να ναι. 1
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 χαχα μου τα λεγε κι εμενα αλλα επειδη πια τρωω καλα δε χρειαζεται να τα λεει. Τωρα της φαινεται παραξενο που θελω να τρωω ΜΟΝΟ καλα! Να σκεφτεις εφτιαξε κοτοπιτα μες τα τυρια και τη κρεμα γαλακτος κι εγω εφαγα λαχανικα στον ατμο και σολωμο στο τεφαλ. Οσο να ναι μπερδευτηκε
yannis27gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Bosei, πας γυμναστήριο; Σπίτι δεν έκανες προπόνηση;
bosei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Bosei, πας γυμναστήριο; Σπίτι δεν έκανες προπόνηση; Όχι Γιάννη...ακόμη σπίτι κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις