Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μπαινω στο youtube... Ο μικρος μαλλον το χει τρελανει... Παρτε μια ιδεα.. 4
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ελαφρυ και η σολα τοπ ποιοτητα ΑΛΛΑ τα προτιμω σε πραςινα που δεν τα ειχαν Φώτη ωραίο το γαλάζιο, όσο για τα πράσινα να σε ρωτήσω κάτι.. Παναθηναϊκός είσαι? 1
Prozac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πολυ ελαφρυ και η σολα τοπ ποιοτητα ΑΛΛΑ τα προτιμω σε πραςινα που δεν τα ειχαν:Μαργαριτα ρωτησα για την ζωνη σου αλλα δεν την ειχαν εκει. Να μου δειξουν και ελειπε ο υπευθυνος να μου πει που μπαινει ο αριθμος συμμετοχης , οι πωλητες δεν ηξεραν .Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia Αν θα πάω για τα kinvara 5 λέω σε αυτό το σχέδιο http://www.eastbay.com/product/model:231109/sku:202541/ από eastbay (με το κίνδυνο του τελωνείου).Με ξενέρωσε και το sportshoes με τα Clifton που δεν τα έχει σε νούμερο μου. Να δεις που ο Spect θα πήρε το τελευταίο.
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Χαχα Λίβε κάνε τον subscribe σε κανάν candito τώρα που είναι νωρίς. Βγήκε και το 3 * 5 @ 155 στις άρσεις και είμαι έτοιμος να κλείσω ένα 12ωρο ύπνου εύκολα τώρα. Εντωμεταξύ δεν μου αρέσει καθόλου ρε γαμώτο προπόνηση το βράδυ. Χίλλιες φορές πρωί (κατά τη 1 βασικά) να έχω να φορτώσω και περισσότερο φαί μετά. 3
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγω το βραδυ δινω πιο πολυ πονω.. Αλλα την κυριακη που κανω κατα της μια ειναι.πιο ωραια και μετα φαι υπνος. Αλλα λογο δουλειας μπορω απογευμα.. Οι πρωινες με βρισκουν απροετοιμαστω..χαχά
Adon1s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Θέλω βοήθεια σε ενα "πρόβλημα" ΒΑΡΙΕΜΑΙ στο τέλος των ασκήσεων στο γυμναστήριο να κάνω κοιλιακούς-ραχιαίους . Βαριέμαι !
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγώ αν κάνω βραδινή/απογευματινή σημαίνει ότι θα ξυπνήσω σχετικά νωρίς κι επειδή δεν μπορώ εύκολα να κοιμηθώ πριν τις 1:30-2 μάλλον θα είμαι λίγο down όλη την μέρα.
Prozac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τι νούμερο; Πλάκα έκανα. Σιγά μην πίστευα ότι πήρες το τελευταίο.
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Θέλω βοήθεια σε ενα "πρόβλημα" ΒΑΡΙΕΜΑΙ στο τέλος των ασκήσεων στο γυμναστήριο να κάνω κοιλιακούς-ραχιαίους . Βαριέμαι ! Δεν μπορείς μία φορά την βδομάδα να κάνεις από 1-2 ασκήσεις κοιλιακούς ? Ραχιαίους δεν γράφω γιατί αν κάνεις άρσεις θανάτου ή κανά squat όχι τόσο vertical δεν χρειάζεσαι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Σίγουρα δεν το πήρα Γιατί είχε 3 σε στοκ Όταν τα παρήγγειλα. Αλλά από περιέργεια ρώτησα
Prozac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι από περιέργεια τότε 8.5 νούμερο φοράω
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Χα δικός μου :-P αγγλικό ε;
Prozac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ναι αγγλικό, γιατί πάντα από Αγγλία καταλήγω να αγοράζω.
margaritagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω Φωτη, λογικα θα ξεπουλησαν ενοψει Μαραθωνιου. Που θα παει καποια στιγμη θα μαθω Ωραιο ειναι και το γαλαζιο παντως! Αν και θα προτεινω να κοιταξεις και τα boston boost της adidas τα οποια εχω λατρεψει Οπως αναμενοταν μετα απο 3 βδομαδες αποχης εχω πεσει λιγο στο προγραμμα μου, που θα παει θα επανερθω! Χτυπησα και μια yoga μετα τη προπονηση κ ηρθε κι εδεσε Γυρναω σπιτι βλεπω πανω στο τραπεζι της κουζινας μια milka. Λεω ρε μαμα τι ναι αυτο, ε να λεει την ειδα κ ειπα να στη παρω. Γαμω τη τυχη μου δε καταλαβαινουνε με τιποτα!!! Ολο μου φερνει μαλακιες, ή μου λεει να παραγγειλουμε σουβλακια κλπ. Μιλαμε για τρελλο ψυχολογικο πολεμο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις