Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πολυ ελαφρυ και η σολα τοπ ποιοτητα ΑΛΛΑ τα προτιμω σε πραςινα που δεν τα ειχαν

Φώτη ωραίο το γαλάζιο, όσο για τα πράσινα να σε ρωτήσω κάτι..

Παναθηναϊκός είσαι? :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ελαφρυ και η σολα τοπ ποιοτητα ΑΛΛΑ τα προτιμω σε πραςινα που δεν τα ειχαν

attachicon.gif:

Μαργαριτα ρωτησα για την ζωνη σου αλλα δεν την ειχαν εκει. Να μου δειξουν και ελειπε ο υπευθυνος να μου πει που μπαινει ο αριθμος συμμετοχης , οι πωλητες δεν ηξεραν .

Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia

Αν θα πάω για τα kinvara 5 λέω σε αυτό το σχέδιο http://www.eastbay.com/product/model:231109/sku:202541/ από eastbay (με το κίνδυνο του τελωνείου).

Με ξενέρωσε και το sportshoes με τα Clifton που δεν τα έχει σε νούμερο μου. Να δεις που ο Spect θα πήρε το τελευταίο.  :mad:

Δημοσ.

Χαχα Λίβε κάνε τον subscribe σε κανάν candito τώρα που είναι νωρίς.

Βγήκε και το 3 * 5 @ 155 στις άρσεις και είμαι έτοιμος να κλείσω ένα 12ωρο ύπνου εύκολα τώρα.

Εντωμεταξύ δεν μου αρέσει καθόλου ρε γαμώτο προπόνηση το βράδυ. Χίλλιες φορές πρωί (κατά τη 1 βασικά) να έχω να φορτώσω και περισσότερο φαί μετά.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω το βραδυ δινω πιο πολυ πονω..

Αλλα την κυριακη που κανω κατα της μια ειναι.πιο ωραια και μετα φαι υπνος. Αλλα λογο δουλειας μπορω απογευμα..

Οι πρωινες με βρισκουν απροετοιμαστω..χαχά

Δημοσ.

Θέλω βοήθεια σε ενα "πρόβλημα" 

ΒΑΡΙΕΜΑΙ στο τέλος των ασκήσεων στο γυμναστήριο να κάνω κοιλιακούς-ραχιαίους .

Βαριέμαι !

Δημοσ.

Εγώ αν κάνω βραδινή/απογευματινή σημαίνει ότι θα ξυπνήσω σχετικά νωρίς κι επειδή δεν μπορώ εύκολα να κοιμηθώ πριν τις 1:30-2  μάλλον θα είμαι λίγο down όλη την μέρα.

Δημοσ.

Θέλω βοήθεια σε ενα "πρόβλημα" 

ΒΑΡΙΕΜΑΙ στο τέλος των ασκήσεων στο γυμναστήριο να κάνω κοιλιακούς-ραχιαίους .

Βαριέμαι !

Δεν μπορείς μία φορά την βδομάδα να κάνεις από 1-2 ασκήσεις κοιλιακούς ? Ραχιαίους δεν γράφω γιατί αν κάνεις άρσεις θανάτου ή κανά squat όχι τόσο vertical δεν χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Ευχαριστω Φωτη, λογικα θα ξεπουλησαν ενοψει Μαραθωνιου. Που θα παει καποια στιγμη θα μαθω :P

Ωραιο ειναι και το γαλαζιο παντως! Αν και θα προτεινω να κοιταξεις και τα boston boost της adidas τα οποια εχω λατρεψει

Οπως αναμενοταν μετα απο 3 βδομαδες αποχης εχω πεσει λιγο στο προγραμμα μου, που θα παει θα επανερθω! Χτυπησα και μια yoga μετα τη προπονηση κ ηρθε κι εδεσε :P

Γυρναω σπιτι βλεπω πανω στο τραπεζι της κουζινας μια milka. Λεω ρε μαμα τι ναι αυτο, ε να λεει την ειδα κ ειπα να στη παρω.

Γαμω τη τυχη μου δε καταλαβαινουνε με τιποτα!!! Ολο μου φερνει μαλακιες, ή μου λεει να παραγγειλουμε σουβλακια κλπ.

Μιλαμε για τρελλο ψυχολογικο πολεμο!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...