Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 ηρθε και το νεο ζευγαρι στη συλλογη μου!!! (πανω αριστερα)! Το μονο που μενει ειναι να μου περασει το ποδι ωστε να μπορεσω να τα τρεξω 2
bosei Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σπεκτ αυτό έχει όντως 5-6 εκατοστά σόλα ή έτσι φαίνεται στην φώτο ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σπεκτ αυτό έχει όντως 5-6 εκατοστά σόλα ή έτσι φαίνεται στην φώτο ? Heel: 29mm Forefoot: 24mm 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ειδικά φιτνες εχει πάψει να ειναι εδω και καιρό... Τι θες να πεις Βιρνα? Μιλα καθαρα . 4
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Shots fired by kuzko. Kαλύψτε τα κορμιά σας! 1
Prozac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κάποιος είχε πάρει τα kinvara 5 εδώ πέρα. Ας μου πει από που τα είχε πάρει και πόσο.
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τα likes και για τα καλά σας λόγια! Υπάρχει deload εβδομάδα στις ποδηλασίες; Δεν ξέρω, αλλά μάλλον ναι! Αυτήν την εβδομάδα με βλέπω να χρησιμοποιώ τα πόδια μου μόνο για το 5Χ5 της Πέμπτης και το ΣΚ θα πάω μια βόλτα γύρω στα 20-30χλμ, απλά για να ξεμουδιάσω.
aekoriginal21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Όσο προχωράς στην γυμναστική, ανακαλύπτεις πράγματα που θα ευχόσουν να τα εφάρμοζες απο όταν ξεκίναγες. Για μένα πλέον τεχνική>κιλά σε κάθε περίπτωση, όχι οτι δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου πριν ως ιδανικό αλλά δεν το εφάρμοζα. Με τα μισά σχεδόν κιλά ο δικέφαλος κι οι ώμοι με πονάνε απο εχθές το πρωί. Δείγμα του πόσο καλύτερα γυμνάζεσαι όταν η κίνηση είναι πλήρης κι isolated σε ένα μυ κι όχι υποβοηθούμενη απο το υπόλοιπο σώμα. Για να μην αναφέρω πως με τον παραπάνω τρόπο αποφεύγονται τραυματισμοί κλπ. Ειδικά αν το διαβάζετε παιδιά που ξεκινάτε τώρα γυμναστήριο, είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω έχοντας μια μικρή εμπειρία πλέον. ΤΕΧΝΙΚΗ>ΚΙΛΑ Μην καίγεστε να ανεβείτε γρήγορα. Θέμα χρόνου είναι αυτό με σωστή διατροφή και άσκηση. 3
Zaknafein Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κάποιος είχε πάρει τα kinvara 5 εδώ πέρα. Ας μου πει από που τα είχε πάρει και πόσο. 100 από Runner Store στο Golden. Τα είχαν μόνο σε γαλάζιο btw.
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κάποιος είχε πάρει τα kinvara 5 εδώ πέρα. Ας μου πει από που τα είχε πάρει και πόσο. 100 από Runner Store στο Golden. Τα είχαν μόνο σε γαλάζιο btw. θα ειμαι αυριο απογευμα στο golden θα περασω να τσεκαρω .Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 1
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε φωτη αν μπορεις να κανεις μια ερωτηση στο μαγαζι θα βοηθουσες! Πηρα πριν λιγες μερες μια ζωνη υδροδοσιας της salomon την xr energy και στο site τους λεει οτι εχει θεση για να βαζεις τον αριθμο συμμετοχης.. Αλλα δε βρισκω που σκατα μπαινει! Αν μπορεις να ρωτησεις..
Fotis13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε φωτη αν μπορεις να κανεις μια ερωτηση στο μαγαζι θα βοηθουσες! Πηρα πριν λιγες μερες μια ζωνη υδροδοσιας της salomon την xr energy και στο site τους λεει οτι εχει θεση για να βαζεις τον αριθμο συμμετοχης.. Αλλα δε βρισκω που σκατα μπαινει! Αν μπορεις να ρωτησεις.. ok θα ρωτησω αυριο . Sent from my ipad4 using Insomnia 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 deload.. Ποδια... Χτες δουλευα μεχρι της εφτα, σχεδον δωδεκα ωρες.. Ερχομαι αλλαζω και παω για προπονηση... Σημερα, καθομαι στο κρεβατι, σηκωνομαι και δεν μπορω να σκυψω, να βαλω παντοφλες... Χτες ομως το δωσα και καταλαβε..ειχα κατι μνευρα..τα βγαλα εκει
Prozac Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 100 από Runner Store στο Golden. Τα είχαν μόνο σε γαλάζιο btw. Ωραίος. Τρελή τιμή για Ελλάδα. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Κατι που παρατηρησα πριν λιγο και γελαω και το παρακατω ειναι δικο μου με μια..μικρουλα διαφορα @Spect~ Το ψηνω για νεο ζευγαρι παπουτσια για τρεξιμο, κανε ενα κοπο εαν μπορεις να μου πεις μαρκα/μοντελο του νεου αποκτηματος σου. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις