Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Καλα λεμε.... Δεν κοιταμε να γινουμε καλυτεροι και να ξεπερασουμε τον εαυτο μας...αλλα λεμε αφου ο αλλος κανει τοσο εγω μια χαρα ειμαι που το κανω σε λιγοτερο χρονο..

Και μην ξεχνας γκρεεκ, ειναι γυναικα... 

Και που ετρεξε και γω τις βγαζω το καπελο.... αλλες φοβουνται μην χαλασουν μαλλι, νυχια επιδερμιδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλες επειδη έχουν άσθμα δεν τρέχουν ουτε για το λεωφορείο , επειδή έχουν άσθμα...

Οπως ακριβως το έγραψα.

Μπραβο σε όσους τρεξαν , δεν πα να πήγαν από ζαππειο μέχρι συνταγμα.

Επεξ/σία από kuzko21
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησαν ο αδερφος μου ο μεγαλος και ο μικρος μαζι γυμναστηριο...

Ο ενας παει και βγαζει εκει μπλουζες το παιζει φιτ, ο αλλος παει με κατι μακριμακια...

Δεν μπορω να τους καταλαβω τι σκεπτικο εχουν...

Ο μικρος μου λεει στην ταδε ασκηση ποσα κιλα κανεις, εγω κανω τοσα...μια δυο, λεω ελα μια φορα που θα κανω προπονηση να δεις... 

Δεν ερχεται... 

Ολο για αυτο μιλανε, σε φιλους, οταν τους παιρνουν τηλεφωνο...εχω καταλαβει οτι εγω κανω για αλλον λογο γυμναστικη και αυτι για αλλον, γι αυτο και δεν κανω μαζι τους, αλλα περιμενουν ποτε θα κανω εγω και μετα να πανε...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει και να εφυσηχαστούμε και εμείς που κάνουμε καλύτερους χρόνους από τις γυναίκες. Come on guyzzzz, τα αυτονόητα πρέπει να λέμε δηλαδή; Μπράβο Μαργαρίτα που έτρεξες αν και κορίτσι (λολ, πόσο σεξιστικό ακούγεται), και που ήσουν και τραυματίας και έκανες και έναν σχετικά μέτριο χρόνο. Αλήθεια μπράβο. Από κει και πέρα όμως κοιτάμε παρακάτω. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο στόχο. Με το κανάκεμα δεν πήγε κανένας μπροστά.

Δημοσ.

Με τον εαυτό μας ρε βοζινιωτη, οχι με τον εαυτό των αλλων λολ

Αμα θέλει ο άλλος να κάνει το 5αρι σε μια ωρα ας το κάνει...

Φίλος μου έτρεξε τα 42 σε 3:16 να τον κραξω που άργησε 1 ωρα μετα τον Κενυάτη ?

Δημοσ.

Ενταξει ...Εσυ που την εκανες να νιωσει ασχημα ηταν καλυτερα...

Μπραβο...

Το να μυραζεσαι σε ενα φορουμ τις αποδοσεις σου ειναι καλο, εμας δηλαδη επρεπε να μας τρολαρει ο φωτης, ο ντακον, ο μαους , ο αλεξ...

Και να λενε ακομα εχεις ψωμια κλπ...

Αν εχεις κομπλεξ με τις γυναικες διορθωσετο.....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το ότι είναι γυναίκα απλά αναφέρθηκε για να δείξει ότι από τη φύση της είναι πιο αργή από τον άντρα (ίδιου επιπέδου) οπότε δεν είναι σεξιστικό αλλά φυσιολογικό.

Όταν γίνεις προπονητης της και έχεις οικειότητα μιλάς της έτσι αν σου έχει δώσει το δικαίωμα Μέχρι τότε μπορείς να πεις αυτό που θες ακόμη και με κακιά αλλά πρόσεξε το πως θα το κάνεις.

Τέλος πρέπει να καταλάβεις ότι για σένα ο χρόνος για να πιάσεις είναι το 25 εμένα το 20 για τη μαργαρίτα το 38. Ο καθένας έχει αλλά όρια και στόχους οπότε δεν μπορούμε και δεν εχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε με βάση

Τα δικά μας όρια και στόχους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...