margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Γινεται να κανεις τον καλυτερο σου χρονο απροπονητη και με προβληματα τραυματισμων;! Ω ναιιιιιιιι 2
GreekMonkey Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Είναι η φάση του αγώνα που σε βοηθάει. Παίρνεις ώθηση από τον κόσμο. Στις προπονήσεις είναι τέρμα βαρετές σε σχέση με τον αγώνα και εξού οι καλύτεροι χρόνοι. Και εγώ πάντα κάνω καλύτερους χρόνους στους αγώνες και με τραυματισμούς και απροπόνητος. 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Και γω μολις τελειωσα.. deload... Απλα γαματα... φυγαμε με αρκετο πριξιμο...τα αγαπω αυτα τα deload, δινουν εναλλακτηκες να δοκιμασεις αλλες ασκησεις..
yannis27gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κυριακή, γιορτή και σχόλη να 'ταν η βδομάδα όλη... 2
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Οντως αυριο βαριεμαι να.ξυπνησω για οτιδηποτε..
yannis27gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Βασικά το έγραψα γιατί όλη τη βδομάδα έπεφτε γκρίνια ότι πονάνε τα χέρια, πόδια και παπάρια, και τη Κυριακή που ο κοσμος ξεκουράζεται, όλοι πήγατε σε γυμναστήρια κι αγώνες. Ρεκόρ, ροκυ μπαλμποα φιλινγκ κι άλλα τέτοια όμορφα. Εγώ ξεκουράστηκα και βόλταρα. Απ' αύριο επιστροφή στα συνηθισμένα και βαρετά. 5
Cossutius. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μεγάλη ζήλια σήμερα που έβλεπα τα παππούδια και τους πιτσιρικάδες να τερματίζουν το 40άρη και εγω δε μπορούσα να τρέξω ρε γμτ. Το σκέφτηκα να δοκιμάσω ομολογουμένος αλλά αν πριν 1 μήνα με έπιανε σφάχτης στα 4 km τώρα στα 6-7 θα ξέρναγα. Όσο το αφήνεις σε αφήνει και αυτό. Του χρόνου με το καλό και σε 2 χρόνια πάμε να κάνουμε και καλό χρόνο (η κολλητή έτρεχε στα πρώτα 4 km μαζί με τους Κενυάτες...μετά τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όπως μου είπε...οι τύποι βρίσκονται σε Νιρβάνα...άλλο επίπεδο) Υ.Γ- Πολλά εύγε στον Μερούση. 2.25. Εξαιρετικός χρόνος. Και μη ξεχνάμε οτι δεν ηταν ποτέ αθλητής μεγάλων αποστάσεων. Στιπλ έκανε το παλικάρι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Πονεμένη ιστορία.. τους έβλεπα να τρέχουν και ήθελα να αρχίσω και Εγώ αλλά το γόνατο δεν ήθελε. Όσο για το 2.25 δεν ήταν τρελος χρόνος για Έλληνες αν σκεφτείς ότι παλιά έκαναν λιγότερο. Οι Κενυάτες είναι αλλο επίπεδο..
GreekMonkey Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Τους έχουμε τους Κενυάτες ρε. Μην μασάτε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Στάνταρ ένα τέταρτο μετα τερμάτισε ο πρώτος Έλληνας 1
GreekMonkey Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι ένα τέταρτο; Ούτε ένας φραπές υπόθεση
Cossutius. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Όσο για το 2.25 δεν ήταν τρελος χρόνος για Έλληνες αν σκεφτείς ότι παλιά έκαναν λιγότερο. Οι Κενυάτες είναι αλλο επίπεδο.. Α δε το έκφρασα εγώ σωστά. Για τον συγκεκριμένο αθλητή που δεν ήταν μεγάλων αποστάσεων ειναι εξαιρετικό. Κατα τα άλλα οι Κενυάτες και οι Αιθίοπες έχουν το χαρακτηριστικό της απόλυτης αφιέρωσης σε αυτό που κάνουν. Δύσκολα το βρισκεις αυτο σε αθλητή.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κατα τα άλλα οι Κενυάτες και οι Αιθίοπες έχουν το χαρακτηριστικό της απόλυτης αφιέρωσης σε αυτό που κάνουν. Δύσκολα το βρισκεις αυτο σε αθλητή. Κι όμως τα δύο τελευταία χρόνια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον μαραθώνιο βλέπουν την πλάτη ενός Ουγκαντέζου! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2014 από TriLoBiTe
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μιλούσα με ένα φίλο μου και μου έλεγε ότι είναι καλύτερο να κάνεις προπονήσεις για δεκάρι όλο το Ο χρόνο και οταν έρθει η ωρα για το μαραθώνιο κανείς την προετοιμασία που χρείαζεται. Και πάς για πολύ καλό χρόνο έτσι. Οπότε μην σου φαίνεται περίεργο που ενώ δεν έτρεχε αποστάσεις έκανε τέτοιο χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις