dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μην παρατήσεις τα strapless deadlift όμως γιατί όπως σου είπα θα χειροτερέψει στο τέλος. Βάζε straps π.χ. στα τελευταία σετ και μόνο αν νιώθεις ότι δεν θα ολοκληρώσεις το σετ λόγω λαβής...σε συνδυασμό με λίγη προπόνηση για την λαβή σου. Σωστός...μια χαρά είναι και το πρόγραμμα. Καλή αρχή. έτσι έχω σκοπό να το κάνω, στα 53kg με έκοβε άσχημα η λαβή. Θέλω να δω και με τα στραπς πως βγαίνει. barbell row, shrugs ακόμα δεν έχω θέμα. Η λαβή θα δυναμώσει εν καιρώ θέλω να πιστεύω. να ρυθμιστεί και ο θυρεοειδής και τίποτα άλλο δεν θέλω 1
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σωστός...μια χαρά είναι και το πρόγραμμα. Καλή αρχή. Ωραία! Κάτι τελευταίο, στο πρόγραμμα που σου έδειξα έχει κάποιες ασκήσεις που δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν (πχ Πιέσεις & Ανοίγματα σε ίσιο και επικλινή πάγκο). Να ρωτήσω τους γυμναστές ή υπάρχουν σε κανένα site τίποτα tutorials/videos που να τις επεξηγούν?
bosei Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ωραία! Κάτι τελευταίο, στο πρόγραμμα που σου έδειξα έχει κάποιες ασκήσεις που δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν (πχ Πιέσεις & Ανοίγματα σε ίσιο και επικλινή πάγκο). Να ρωτήσω τους γυμναστές ή υπάρχουν σε κανένα site τίποτα tutorials/videos που να τις επεξηγούν? Και τα δύο. Ρώτα τον γυμναστή και δες και βίντεο. Βίντεο βρες όμως πρώρα τους αγγλικούς όρους γιατί αν ψάξεις ελληνικά στο youtube δεν ξέρω τι θα βρεις.
alex_000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 σταμάτησα την δίαιτα μια εβδομάδα πριν και έβαλα αμέσως ένα κιλό από την αντίδραση του σώματος να ξαναγεμίσει, αν και είμαι ισοθεριμιδικα. Είπα να τραβήξω καμιά φωτό να δω αν κατάφερα τίποτα.. κάτι κάναμε.. 84 κιλά, no pump σε αυτήν. 8
zizu10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Και τα δύο. Ρώτα τον γυμναστή και δες και βίντεο. Βίντεο βρες όμως πρώρα τους αγγλικούς όρους γιατί αν ψάξεις ελληνικά στο youtube δεν ξέρω τι θα βρεις. Βρήκα και στα ελληνικά αν και δεν το περίμενα! Όταν λέει πιέσεις και ανοίγματα εννοεί με αλτήρες ε?
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 @alex, ωραία μυικότητα!!!! εξαιρετικός, σε τι bf είσαι αν επιτρέπεται; 1
alex_000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 @alex, ωραία μυικότητα!!!! εξαιρετικός, σε τι bf είσαι αν επιτρέπεται; thanks! δεν ξέρω έχω σταματήσει να μετράω εδώ και καιρό. Με το μάτι θα έλεγα μεταξύ 13.5 - 15 1
Fotis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 σταμάτησα την δίαιτα μια εβδομάδα πριν και έβαλα αμέσως ένα κιλό από την αντίδραση του σώματος να ξαναγεμίσει, αν και είμαι ισοθεριμιδικα. Είπα να τραβήξω καμιά φωτό να δω αν κατάφερα τίποτα.. κάτι κάναμε.. 84 κιλά, no pump σε αυτήν. τουμπανο alex ,ωμοι top . 1
Liverpool89 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μπος το ειδες το προγραμμα που ποσταρα? Αλεξ μετρας ασχημα 1
bosei Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Βρήκα και στα ελληνικά αν και δεν το περίμενα! Όταν λέει πιέσεις και ανοίγματα εννοεί με αλτήρες ε? Τα ανοίγματα με αλτήρες είναι. Οι πιέσεις θα πρέπει να διευκρινίζει αν είναι με αλτήρες η μπάρα. Μπος το ειδες το προγραμμα που ποσταρα? Ναι ρε συ...σου το άρεσα κιόλλας In other news μόλις γύρισα από μία συναυλία και το DOMS σε όλη την οπίσθια αλυσίδα με γονάτισε. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κυριακη gym μετα απο κανα μηνα γιατι δεν καθοταν και το σκιπαρα συνεχεια παντα ποδια αυτη την μερα και ειμαι σχεδον 30% κατω στα κιλα σε ολες τος ασκησεις .με λιγα λογια μηδεν... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κυριακη gym μετα απο κανα μηνα γιατι δεν καθοταν και το σκιπαρα συνεχεια παντα ποδια αυτη την μερα και ειμαι σχεδον 30% κατω στα κιλα σε ολες τος ασκησεις .με λιγα λογια μηδεν...ερειπιο και συ, ελα στο κλαμπ μας
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δεν σε φοβαμαι εσενα... Θα επανελθεις συντομα... εγω σε λιγο θα παω..
bosei Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κι εγώ τώρα πίνω έναν εσπρέσσο και πάω για πόδια.
gatokoritso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 εγω εμπνευστικα με το μαραθωνιο και θα κανω γυμναστικη τωρα.ήπια σοκολατουχο γαλα για ενεργεια/χαρα και βουρ για upper focus με μια ιδεα cardio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις