dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ελευθερα μην με ξεφτιλιζεις και ελευθερα μονο 3? αχ οι στανες σε κατεστρεψαν!
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 και ελευθερα μονο 3? αχ οι στανες σε κατεστρεψαν! :0 με το ενα χερι λεμε ρε κοπελια ...
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 :0 με το ενα χερι λεμε ρε κοπελια ...ταρζανιζεις!!! καντα εσυ κ μετα τα κοριτσια του φιτνες θα κανουν σκουωτ με δεκαποντα! 1
wizzy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τα πράγματα πάνε καλά για την ποδηλασία της Κυριακής. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ηλιοφάνεια και 25 βαθμούς (Νοέμβρης στην Κύπρο, ε!). Btw, έλξεις με το ένα χέρι: Άπιαστο όνειρο (τουλάχιστον, προς το παρόν...) Με το ένα πόδι, ίσως!
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τα πράγματα πάνε καλά για την ποδηλασία της Κυριακής. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για ηλιοφάνεια και 25 βαθμούς (Νοέμβρης στην Κύπρο, ε!). Btw, έλξεις με το ένα χέρι: Άπιαστο όνειρο (τουλάχιστον, προς το παρόν...) Με το ένα πόδι, ίσως! Με αλτηρα ρε καθιστος αν δεν κανω 3 ειμαι μηδεν σιγα μην δεν κανω .
wizzy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Α, αυτές τις έλξεις εννοούσες! Εγώ κατάλαβα έλξεις στο μονόζυγο με το ένα χέρι!
atonioz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα, κανά φθηνό wristband έως 50 ευρώ? Και απο κίνα δεκτή η αγορά αν έχετε τπτ υπόψη. Χρειάζομαι δύο , για καθημερινή άσκηση (αν έχει και μετρήσεις για τον ύπνο δεκτό) 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Α, αυτές τις έλξεις εννοούσες! Εγώ κατάλαβα έλξεις στο μονόζυγο με το ένα χέρι!και γω αυτες τις ελξεις ξερω, σε μονοζυγο
Porg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποια πρόταση για πολυβιταμίνη; Κάτι adam now food κτλ που βρήκα με ένα γρήγορο ψάξιμο είναι υπερβολικές για κάποιον που δεν λιώνει σε προπονήσεις κτλ; Αν υπάρχει και κάποιο site με καλύτερες τιμές καλοδεχούμενο
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 της adam χρησιμοποιω!! μια καψουλα μοναχα απο τις 3 συνιστωμενες.
Porg Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 απο που τη παίρνεις και σε τι τιμή; centrum κτλ δεν αξίζουν ε;
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 απο που τη παίρνεις και σε τι τιμή;29€ απο musclemax.gr
margaritagr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 απο που τη παίρνεις και σε τι τιμή; centrum κτλ δεν αξίζουν ε; Μια χαρα ειναι η centrum , εχουν βγει και σε sport εκδοση αν θυμαμαι καλα. Κοιτα και τις optimen απο optimum Πωπω την εκατσα... Αυριο θα κανω ηλεκτροβελονισμο, σημερα τον γλιτωσα τελευταια στιγμη γιατι ειπα οτι εχω δουλεια Ειδα τις βελονες να ενα πραμα .. Ρε τι τραβαμεεεε
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αυριο θα κανω ηλεκτροβελονισμο. Ειδα τις βελονες να ενα πραμα .. ΗΡΩΑΣ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 μαργαριτα ο ηλεκτροβελονισμος δεν περιλαμβανει βελονες. Ο κανονικος βελονισμος περιλαμβανει κατι πολυ μικρες λεπτες βελονες που δεν καταλαβαινεις καν! (τις κραμπες που σου προκαλει θα τις νοιωσεις καλα ) εγω εχω ηδη το εμπλαστρο στο ποδι και πηρα και ενα χαπι και με εχουν χαζεψει! νοιωθω το κεφαλι καπως και υπνηλια! γαμημενα φαρμακα,γαμημενοι γιατροι,γαμημενοι τραυματισμοι! γαμημενοι ολοι γενικα (καλα πολλοι θα επρεπε να ειναι γαμημενοι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις