kuzko21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Χαζομάρα φάση, κοιτάω κυρίως αναλογία Π/Υ/Λ και καμιά ματιά στα mg της χοληστερόλης. Αυτή έχει καλά statsΔήμητρα γυμναζεσαι δε υπαρχει απολύτως κανένα θεμα με χοληστερόλη...Anyways αν θες γνώμη για tpw 80 con για banofe και straciatela πες.
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Χαζομάρα φάση, κοιτάω κυρίως αναλογία Π/Υ/Λ και καμιά ματιά στα mg της χοληστερόλης. Αυτή έχει καλά stats Δημητρα ετσι οπως εισαι ολοκληρη σε παιζω δικεφαλα με το ενα χερι, να παρεις θες εσυ οχι να χασεις μην μπερδευεσαι .Φαε πολυ πρωτεινικα και μην τα ψειριζεις ,ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ !
alex_000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πρωινή δουλειά, γραφείο μετά, γυμναστήριο 2-3 φορές την εβδομάδα, σεμινάριο για Personal Trainer μεσοβδόμαδα, 5 ώρες Σαββατο, 5 ώρες κυριακή, έχουν πέσει πολλά, αλλά διαβάζω. Απλά δεν ποστάρω προπονήσεις γιατί έχουν γίνει τουρλουμπούκι και δε με ικανοποιούν. αλλάζεις καριέρα? Πάντως personal training και 5v5 και λοιπά strength προγράμματα δεν πάνε μαζί. Οσοι κάνουν personal training θέλουν TRX, bosu balls και hula hoop. 2
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 αλλάζεις καριέρα? Πάντως personal training και 5v5 και λοιπά strength προγράμματα δεν πάνε μαζί. Οσοι κάνουν personal training θέλουν TRX, bosu balls και hula hoop. Εγω καταλαβα οτι κανει σεμιναρια για να γινει ο ιδιος personal trainer.Παντα το ελεγα οτι ειναι μεγαλη ψωναρα
alex_000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εγω καταλαβα οτι κανει σεμιναρια για να γινει ο ιδιος personal trainer. ναι αυτό εννοεί, και του λέω ότι δεν θα μπορεί να κάνει το traning που θέλει να κάνει, θα φεύγουν οι πελάτες. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 ναι αυτό εννοεί, και του λέω ότι δεν θα μπορεί να κάνει το traning που θέλει να κάνει, θα φεύγουν οι πελάτες. Ισχυει .Εκτος αν διαθετειμενος "να δινει" το κορμι του αλλα σε αυτη την περιπτωση προβλεπω μωλοπες απο την συζυγο!
margaritagr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 χα αυτα ειναι σημαδια οτι απειες απο τρεξιμο!! εχουν "δεσει" τα ποδια σου! 1-2 φορες ακομη και δεν θα νοιωθεις τιποτα! θα δειξει.... εχω κι αυτο το πονο στη πλατη απο τα "πατηματα" που μου κανει ο τυπος.. Σαραβαλο που λεει κι ο Φωτης 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 θα δειξει.... εχω κι αυτο το πονο στη πλατη απο τα "πατηματα" που μου κανει ο τυπος.. Σαραβαλο που λεει κι ο Φωτης Μαργαριτα να κερασω τσαγακι? 1
margaritagr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μπα η καφεινη βλαπτει... τηλιο καλυτερα!!! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημητρα ετσι οπως εισαι ολοκληρη σε παιζω δικεφαλα με το ενα χερι, να παρεις θες εσυ οχι να χασεις μην μπερδευεσαι .Φαε πολυ πρωτεινικα και μην τα ψειριζεις ,ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ !τρωω ειμαι στον οΝγκο!! να χασω κανα λιπακι παλευω για αυτο κ μαστιγωνομαι με μπαρα κ αεροβιο. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φωτη, παιζεις 53 κιλα δικεφαλο με το να χερι?
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φωτη, παιζεις 53 κιλα δικεφαλο με το να χερι? Οχι ,αλλα ηθελα να φανω υπερβολικος ,3 ελξεις θα κανω ομως σιγουρα αν μπει στοιχημα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι ,αλλα ηθελα να φανω υπερβολικος ,3 ελξεις θα κανω ομως σιγουρα αν μπει στοιχημα με υποβοηθηση ή ελευθερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις