margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 τενοντιτιδα! 1-2 βδομαδες οφφ μου εδωσε εμπλαστρα κατι χαπια και φυσιοθεραπειες! ποσο μπροστα ειναι που εχουν βγαλει αντιφλεγμονωδη εμπλαστρα!? Ουτε 5ρι;;;!Περαστικα!!! Εμενα μου ειπε σημερα να παω να δοκιμασω τρεξιματακι, μιση ωρα και χαλαρα και αυριο εχω παλι ραντεβου. Μου πε οτι αφου θελω να τρεξω τη Κυριακη πρεπει να πηγαινω καθε μερα και αυριο και μεθαυριο κλπ.. Το κρας τεστ λοιπον ειναι το απογευμα..
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 καλα εσυ θα κανεις 5αρι οποτε δεν ειναι τιποτα τρελο! ποση ωρα λες να σου παρει?
aekoriginal21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ξέρουμε σούπερ μάρκετ με καλή τιμή στο στήθος κοτόπουλου;
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 μαργαριτα μου ειπε οτι και το μαραθωνιο ισως να μπορεσω να τρεξω αλλα λεω να μην το ζορισω! αν μου την δωσε θα ρθω να σου κανω παρεα στο 5αρι!
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κοιτα με τενοντιτιδα καλυτερα να μη το ζορισεις τοσο! Δεν εχω ιδεα... Τωρα με 15 μερες εκτος και αναλογως πως θα παει σημερα..πραγματικα δεν εχω ιδεα
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 για οσους τρεχουν δειτε το! (καλα και οι αλλοι δειτε το ειναι ωραιο) https://www.facebook.com/video.php?v=615908361762204 3
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τελειωνει η tpw , τελικα λεω αντι για dymatize να παρω να δοκιμασω την κλασσικη whey της optimum. Παιζει καποιος που να χει δοκιμασει σοκολατα και στις δυο εταιρειες; Ψηνομαι για σοκολατα, αλλα θα θελα να δοκιμασω και τη κρεμα-μπισκοτο... Η rocky road τι γευση εχει
margaritagr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα αλλα αλλο να το ζεις.. Επιστροφη σημερα στο τζιμ με μιαη ωρα διαδρομο.. Ρυθμος 10'/km , πονος στους γλουτιαιους στα τρεξιματακια , πονος στη κνημη και γενικα ενιωθα τα ποδια μου πολυ βαρια. Τουλαχ εζησα παλι τη χαρα του να ετοιμαζεσαι για τζιμ
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 χα αυτα ειναι σημαδια οτι απειες απο τρεξιμο!! εχουν "δεσει" τα ποδια σου! 1-2 φορες ακομη και δεν θα νοιωθεις τιποτα!
Liverpool89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Εγω εχω αυτη... http://www.musclemax.gr/proteins/the-portein-works-whey-protein-80-2000gr-detail#.VFlDZrjQDFo cookies and cream...την πηρα για αλλαγη. Πολυ καλη γευση ... ειδικοτερα απο την σοκολατα
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 o Dakon έχει χαθεί...μάλλον τα οικογενειακά lift φταίνε Πρωινή δουλειά, γραφείο μετά, γυμναστήριο 2-3 φορές την εβδομάδα, σεμινάριο για Personal Trainer μεσοβδόμαδα, 5 ώρες Σαββατο, 5 ώρες κυριακή, έχουν πέσει πολλά, αλλά διαβάζω. Απλά δεν ποστάρω προπονήσεις γιατί έχουν γίνει τουρλουμπούκι και δε με ικανοποιούν. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 http://www.musclemax.gr/proteins/whey-isolate/the-protein-works-whey-protein-90-isolate-2000gr-detail#.VFlQEjSsXqUαπο αυτή έχει δοκιμάσει κανείς γεύσεις πλην της σοκολάτας;
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 τι φαση με τις isolate? Χαζομάρα φάση, κοιτάω κυρίως αναλογία Π/Υ/Λ και καμιά ματιά στα mg της χοληστερόλης. Αυτή έχει καλά stats
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ναι Γιατί αν πέσουν τα μγ έξω χάθηκε το κύπελλο.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις