Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Εδω τα παιδια δεν αντικαθιστουν κανεναν ιατρο.. Λενε πραγματα που χουν δοκιμασει.. Αλλα με.τραυματισμους δεν παιζουμε καλο ειναι να συμβουλευομαστε εναν αθλιατρο και οχι ενα φορουμ...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 διατασεις,φομ ρολερ! Θερμαντικη λες να κανει τιποτα; Ψιλοφοβαμαι μηπως ειναι και θεμα κρυου γιατι εχει καπου 6-7 βαθμους και ειμαι με σορτσακι. Θα δοκιμασω παλι τη δευτερα ή την Τριτη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 οχι δεν φταιει το κρυο γιατι αν ηταν ετσι θα πονουσες απ την αρχη οχι οταν αρχιζεις και ζεσταινεσε! δεν νομιζω να κανει τιποτα! ξεκουραση και φομ ρολερ!
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Γι αυτο ειπα ομως να συμβουλευτει εναν αθλιατρο....και παλι πιο πολλα απο μενα ξερει θελω να πιστευω... Δεν θα χε μονο μια περιπτωση.. Παντως εγω δεν θα μπορουσα στο επιπεδο που βρισκομαι να του πω να το κανει....
tehAllantin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 μπορεί κάποιες φράσεις να τις θεωρήσετε κλισέ αλλά εμενα αυτο το βιντεο με αρεσε παρα πολυ! 5
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 μπορεί κάποιες φράσεις να τις θεωρήσετε κλισέ αλλά εμενα αυτο το βιντεο με αρεσε παρα πολυ! Δεν ειda το video αλλα ειναι κλισε σιγουρα
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειda το video αλλα ειναι κλισε σιγουρα Να το δεις τουλάχιστον το πρώτο ενάμισι λεπτό, αξίζει!
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Οι αλλοι τρωνε σουφλε κι εγω εκανα το μενου του Ευαγγελισμου Για να μη με λενε γουρουνα καποιοι Sent from my iPad using Insomnia 3
bosei Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 PR στις άρσεις: 3 * 5 @ 150 !!! Το ζέσταμα πάντα το κάνω με double overhand λαβή μέχρι όσο αντέχει...ε σήμερα άντεξε μέχρι το τέλος του ζεστάματος όπου είχε μονή στα 140 και όταν ήταν να μπω στο πρώτο λειτουργικό σετ ξέχασα να το γυρίσω σε mixed grip κι έτσι με το ζόρι ανέβασα την πρώτη επανάληψη στα 150. Λέω όχι σήμερα ρε πούστη...πάλι καλά συνειδητοποίησα γρήγορα την μαλακία μου και βγήκε κανονικά το πρώτο σετ. 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Εγώ και πάλι πήγα τρέξιμο με πόνεσε το γόνατο οπότε μπήκα στο αμάξι πήγα στην παραλία δίπλα και κολυμπισα 2
margaritagr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλα ρε παιδακι μου εσυ και γυψο να βαλεις (φτου φτου φτου) παλι για τρεξιμο θα πας! Εγω ξυπνηςα και σημερα μια απο τα ιδια, να δω τι θα μου πει ο τυπος που θα παω παλι αυριο. Αλλα κρατιεμαι! Μου λεει μη κανεις κατι, δε κανω! Εσενα σε τρωει ο κωλος σου
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 επρεπε να παω σημερα να το δοκιμασω! μου το ειχε πει και ο φυσικοθεραπευτης! να παω (για χτες ή σημερα να δω αν με ενοχλει )
Προτεινόμενες αναρτήσεις