Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ρε Φωτηηηηηηη κρατα μια θεση!!!!! Προλαβαινεις 63% συμπληρωμενες συμμετοχες εχει μεχρι τωρα .Αν και τωρα που εισαι χοντρη δεν ξερω αν θα τα καταφερεις 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 εγω αυριο παω για βελονισμο! 1
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχχαχαχ!! Εσυ προσεχε μη βουλιαξεις ρεεεε Sent from my iPhone using Insomnia 3
Zaknafein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έγω άρχισα δειλά-δειλά να τρέχω λίγο με το σκυλί όταν το βγάζω βόλτα (σταδιακά κάνω κάποια ανοίγματα και μεγαλώνω σιγά σιγά την απόσταση -- άλλο που δεν θέλει το κοπρόσκυλο) και τις τελευταίες 2 μέρες άρχισα να βλέπω βελτίωση, με ενοχλεί πια όταν περπατάω, στο τρέξιμο δεν με ενοχλεί, αλλά πάω προσεκτικά και δεν ανεβάζω ρυθμό ακόμα. Τώρα αν ήταν όντως μέση ή όχι δεν ξέρω, έχω κάποιες αμφιβολίες για τη διάγνωση αλλά καλού-κακού κάνω κάποιες ασκήσεις για να τη δυναμώσω πριν ξαναρχίσω τα βάρη. Από εβδομάδα θα πάω και από ένα φίλο που άνοιξε γυμναστήριο να μου πει/δείξει και 2-3 πράγματα, τώρα που είμαι στην αρχή ακόμα και προλαβαίνω να διορθώσω τυχόν λάθη, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην δομή του προγράμματος κτλ. Ελπίζω μόνο να μην με ψήσει να ξεκινήσω τπτ kickboxing γιατί βλέπω να με μαζεύουν με τα κουταλάκια 1
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Zak δεν ειχες οαρει και αντιφλεγμονωδη; Θυμαμαι καλα; Παιζουν κ αυτα το ρολο τους. Ακομα κ αν δε νιωθεις ενοχληση προσεξε με την ενταση και τη διαρκεια. Εγω ελπιζω αυριο πια να ισιωσω.. Εχω να τρεξω απο τη προηγουμενη τριτη. Σημερα πρωτη φορα εκανα ενδυναμωση , κι αυτο με επιβλεψη κι ευτυχως δεν ενοχλησε.περιμενω να δω αυριο τι θα γινει στον τυπο και να δω τι θα κανω απο κει και περα... 9 ειναι ο αγωνας το κερατο μου!!! 1
Zaknafein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ναι πήρα για 5 μέρες, τελευταίο χαπάκωμα ήταν Τρίτη πρωί. Αλλά σε κάθε περίπτωση προσέχω για να έχω, γιατί είναι ο αγώνας στις 9 και δεν υπάρχουν περιθώρια για υποτροπές!
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ετσι μπραβο! Εμενα θα με δειτε μαλλον να περπαταω , θα το κανω καμια ωρα χα χα! (Φτου φτου!!) 1
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 μετα τον γαμο θα κλεισω 1 ωρα μασαζ σε ολο το σωμα. Δν την παλευω.
redhotstef Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 εγω αυριο παω για βελονισμο! Για να κοψεις τις κακες συνηθειες?
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μήπως και στρώσει το γόνατο και καταφέρω να τρέξω το μαραθώνιο
alex_000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 FLIGHT RESERVATION NUMBER QED79L FLIGHT STATUS CONFIRMED THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIR THIS IS YOUR BOOKING CONFIRMATION, PASSENGER ITINERARY AND RECEIPT EMAIL. PLEASE CHECK YOUR FLIGHT(S) AND PASSENGER(S) DETAILS BELOW. FLIGHT(S) DETAILS From Athens to Paphos (FR1200) DEPART (ATH) Athens ARRIVAL (PFO) Paphos Fri 03 Apr 2015 17:30hrs Fri 03 Apr 2015 19:05hrs Book Airport carpark Airport transfers Car hire From Paphos to Athens (FR1210) DEPART (PFO) Paphos ARRIVAL (ATH) Athens Mon 06 Apr 2015 15:30hrs Mon 06 Apr 2015 17:05hrs Book Airport transfers Reserved seating Priority boarding Koukou! Σιγα μην περιμενα τον Σεπτεμβρη ,Legion ερχομαστε και σε Κυπριακο εδαφος γιατι μπορουμε. Αlex to νου σου θα γινει χαμος! Πρέπει να έρθεις μέχρη την Κύπρο για να κυλιστείς στις λάσπες? Τουλάχιστον θα έχει ζέστη τον Απρίλιο οκ θα είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις