Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τα παπουτσια χαθηκανε στην θαλασσα. Ξαναπαρείγγειλα απο άμαζον. χαχαχαχαχα καλα ειπε το clark δεν σε χαλασε . 1
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αν κανει κανεις παραγγελια απο τον Musclemax , ας κανει μια επισυμανση για τις ημερομηνιες ληξεως των προιοντων που εχει παραγγειλει. με την πρωτεινη δεν εχω κανενα προβλημα , αλλα πηρα ενα σιροπακι το οποιο ληγει 12/2014 και με χαλασε που το ειδα. #justsaying
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το πράγμα που γυρνάς απο το gym κι απο το πιάσιμο δεν μπορείς να βγάλεις ούτε την φανέλα σου πόσο εκνευριστικό είναι; Συμφωνώ Φώτη, τα ζεστά μπάνια με βοηθάνε αρκετά αλλά ρώτησα για stretching μπας κι έχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ερώτηση: Είμαι φοιτητής και το φαγητό μου δεν είναι καθόλου στάνταρ, ούτε το πόση πρωτείνη λαμβάνω κλπ. ΑΝ πάρω πρωτείνη (απο την στιγμή που την έχω δεί πιο σοβαρά την άσκηση) σε σκόνη, σε βάθος χρόνου θα βγώ κερδισμένος απο οικονομικής άποψης (θέλω να πω αναλογικά με το πόσο με βοηθάει σε σχέση με αυτά που θα δίνω, απο την στιγμή που δεν έχω στάνταρ μενου)
bosei Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αν κανει κανεις παραγγελια απο τον Musclemax , ας κανει μια επισυμανση για τις ημερομηνιες ληξεως των προιοντων που εχει παραγγειλει. με την πρωτεινη δεν εχω κανενα προβλημα , αλλα πηρα ενα σιροπακι το οποιο ληγει 12/2014 και με χαλασε που το ειδα. #justsaying Συνήθως στην σελίδα με τις προσφορές λέει άν έχει κοντινή ημερομηνία λήξης...περίεργο. Πάντως εμένα που μου ρθε χτες η παραγγελία μου το 18 λήγει Αυτό το πράγμα που γυρνάς απο το gym κι απο το πιάσιμο δεν μπορείς να βγάλεις ούτε την φανέλα σου πόσο εκνευριστικό είναι; Συμφωνώ Φώτη, τα ζεστά μπάνια με βοηθάνε αρκετά αλλά ρώτησα για stretching μπας κι έχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Ερώτηση: Είμαι φοιτητής και το φαγητό μου δεν είναι καθόλου στάνταρ, ούτε το πόση πρωτείνη λαμβάνω κλπ. ΑΝ πάρω πρωτείνη (απο την στιγμή που την έχω δεί πιο σοβαρά την άσκηση) σε σκόνη, σε βάθος χρόνου θα βγώ κερδισμένος απο οικονομικής άποψης (θέλω να πω αναλογικά με το πόσο με βοηθάει σε σχέση με αυτά που θα δίνω, απο την στιγμή που δεν έχω στάνταρ μενου) Εγώ στην θέση σου πρώτα θα έβαζα σε ένα πρόγραμμα την διατροφή και μετά θα κοίταγα να την μπαλώσω με την πρωτεΐνη. Εσύ τώρα θες να αρχίσεις το μπάλωμα χωρίς να δεις αν υπάρχουν τρύπες.
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι εύκολο να τρώω ότι χρειάζεται, τρώω αναγκαστικά είτε απο αυτά που θα μου στείλει η μάνα μου με κανα τάπερ ή απο την λέσχη της σχολής. +κάποια ψώνια που κάνω απο το σούπερ (συνήθως γιαούρτια, φρούτα, quaker, μαύρο ψωμί κλπ). Ναι υπάρχουν μέρες που τρώω καλά, άλλες τόσες όμως που δεν συμβαίνει. Δηλαδή έχουν υπάρξει μέρες που την έβγαλα με τυρόπιτα της μάνας και σουβλάκια απ'εξω, υπάρχουν και μέρες που θα φάω πχ μπριζόλα το μεσημέρι και φακές το απόγευμα. Θα της ζητήσω να μου στέλνει όσο το δυνατον λιγότερα φαγητά με φύλλο και περισσότερο κρέας και όσπρια πάντως..
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 να ρωτησω εγω! γιατι δεν μαγειρευεις?
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μαγειρεύω κυρίως αυτά που μου στέλνουν και τα συνδιάζω με κάποια πράγματα που αγοράζω απο το super πχ μπιφτέκια με ρύζι. Απο εκεί και πέρα, αν παίρνω τα πάντα μόνος μου, το κόστος θα ανέβει πολύ θεωρώ. Κι άλλη είναι η ευκολία του να βγάζεις κάτι απο την κατάψυξη και να το τρώς σε σχέση με το να τα κάνω όλα μόνος μου. Συμφωνώ ωστόσο πως για αυτόν που μπορεί οικονομικώς είναι η καλύτερη λύση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 καταλαβαινεις οτι ειναι τα ιδια εξοδα ε ? απλα αντι να τα αγοραζει η μανα σου να τα μαγειρευει και να χαλαει λεφτα για να στα στειλει τα παιρνεις και τα μαγειρευεις εσυ! 1
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν χαλάει λεφτά στο να τα στέλνει γιατί ανεβοκατεβαίνει έτσι κι αλλιώς κάθε εβδομάδα μια ξαδέρφη μου. Βέβαια θα της το πώ, να δώ πως θα πάει για κανα μήνα, αν θα κάθομαι να μαγειρεύω κι άμα δώ πως μου βγεί το ίδιο συμφωνώ πως είναι καλύτερα έτσι. Απλά πρέπει να αγοράζω μεγάλες ποσότητες γιατί δεν θέλω να τρέχω για το παραμικρό super.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αυτα τα βρισκεις στην πορεια! ισως στν αρχη μεχρι να βρεις τις ποσοτητες κτλ ισως χαλασεις παραπανω απλα τα λεφτα που χαλανε για να τα αγορασουν και να τα μαγειρεψουν στα δινουν και τα αγοραζεις εσυ! Δηλαδη δεν το οτι δεν τα δινεις εσυ δεν σημαινει οτι δεν ξοδευειες -εμμεσα- λεφτα για φαγητο
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 FLIGHT RESERVATION NUMBER QED79L FLIGHT STATUS CONFIRMED THANK YOU FOR BOOKING WITH RYANAIRTHIS IS YOUR BOOKING CONFIRMATION, PASSENGER ITINERARY AND RECEIPT EMAIL. PLEASE CHECK YOUR FLIGHT(S) AND PASSENGER(S) DETAILS BELOW. FLIGHT(S) DETAILS From Athens to Paphos (FR1200) DEPART (ATH) Athens ARRIVAL (PFO) Paphos Fri 03 Apr 201517:30hrs Fri 03 Apr 201519:05hrs Book Airport carpark Airport transfers Car hire From Paphos to Athens (FR1210) DEPART (PFO) Paphos ARRIVAL (ATH) Athens Mon 06 Apr 201515:30hrs Mon 06 Apr 201517:05hrs Book Airport transfers Reserved seating Priority boarding Koukou! Σιγα μην περιμενα τον Σεπτεμβρη ,Legion ερχομαστε και σε Κυπριακο εδαφος γιατι μπορουμε. Αlex to νου σου θα γινει χαμος! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 οταν ειδα ραιαν ερ ειπα θα τον βρισω! μολις ειδα τον προορισμο μου εφυγε 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 οταν ειδα ραιαν ερ ειπα θα τον βρισω! μολις ειδα τον προορισμο μου εφυγε Στο μεταξυ δεν εχει ανακοινωθει ακομα σε πιο μερος της Κυπρου θα γινει top secret kai kala alla θα νοικιασουμε αμαξι .
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ξερουμε τα στατς απο συκωτι μοσχαρισιο και σπλήνα;
margaritagr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ρε Φωτηηηηηηη κρατα μια θεση!!!!! Γυρισα 2 κιλα βαρυτερη μεσα σε 5 μερες Εφαγα βρισιμο Σπεκτ αυριο παω σε χειροπρακτη για τη μεση να κανω ενα μασαζ να ισιωσω δε παει αλλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις