Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 ισχυει! Το λεω τοσο καιρο , θανατος σε οσες φορανε flat ειναι ξενερωτες και που ξερεις τι ισχυει? το χεις δοκιμασει? χε χε :-P οχι , αλλα μου το εχουν πει αρκετες και το εχω διαπιστωσει και ο ιδιος πιανοντας γαμπες απο γυναικες που γυμναζονται και φορανε τακουνια Πολυ συχνα .
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 οχι , αλλα μου το εχουν πει αρκετες και το εχω διαπιστωσει και ο ιδιος πιανοντας γαμπες απο γυναικες που γυμναζονται και φορανε τακουνια Πολυ συχνα .ωραιο φετιχ εχεις Φωτη!!θα σ αφησω να πιασεις κ την δικια μου!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 σε αυτο το θρεντ δεν υπαρχουν σεμνοτητες και μαλακιες. Μια στιγμη θα μιλαμε κομπλε, μετα θα βγαλουμε τα μαχαιρια, μετα θα πεινασουμε ομαδικος! Κανουμε τη διαφορα απο το υπολοιπο φορουμ 2
GreekMonkey Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ωραία τότε να αφήσει και μένα να πιάσω λίγο.
Antwni Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 σε αυτο το θρεντ δεν υπαρχουν σεμνοτητες και μαλακιες. Μια στιγμη θα μιλαμε κομπλε, μετα θα βγαλουμε τα μαχαιρια, μετα θα πεινασουμε ομαδικος! Κανουμε τη διαφορα απο το υπολοιπο φορουμ Sure για αυτό διαγράφονται και ποστ μπαιδεγουει η πολύωρη χρήση γόβας γαμάει τα δάχτυλα από όσο ξέρω.
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 και φωτια σε οσες φορανε πλατφορμες!! φωτια στις πλατφορμες ωστε να λαμπαδιασουν ολοκληρες!! Μην τα λες αυτά και χάσουμε τη μαργαρίτα.. Είναι που είναι λίγες εδώ μέσα... 1
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 45 κιλά στήθος σήμερα. Με σωστή τεχνική. Αργά αλλά σταθερά ανεβαίνω. Έχω σχεδόν πλήρως σταματήσει την αερόβια γιατί μου ρούφαγε ενέργεια. Και πόδια ανεβαίνω σιγά σιγά, 120 στην πρέσσα απο 80 περίπου που έκανα μόλις ξεκίνησα. Όταν πάτε σπίτι μετά απο βάρη, κάνετε τίποτα για χαλάρωση πχ κανα stretch ή τίποτα τέτοιο; Νιώθω συνεχώς πιασμένος πλάτη χέρια ώμους. 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 45 κιλά στήθος σήμερα. Με σωστή τεχνική. Αργά αλλά σταθερά ανεβαίνω. Έχω σχεδόν πλήρως σταματήσει την αερόβια γιατί μου ρούφαγε ενέργεια. Και πόδια ανεβαίνω σιγά σιγά, 120 στην πρέσσα απο 80 περίπου που έκανα μόλις ξεκίνησα. Όταν πάτε σπίτι μετά απο βάρη, κάνετε τίποτα για χαλάρωση πχ κανα stretch ή τίποτα τέτοιο; Νιώθω συνεχώς πιασμένος πλάτη χέρια ώμους. Εγω μολις παω σπιτι πινω πρωτεινη και κανω μπανιο το τελευταιο με χαλαρωνει σιγα μην καθομαι να κανω stretching βασικα δεν κανω σχεδον ποτε ασχετα αν δεν ειναι το ιδανικο . 1
alex_000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τα παπουτσια χαθηκανε στην θαλασσα. Ξαναπαρείγγειλα απο άμαζον. 1
Akis1914 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τα παπουτσια χαθηκανε στην θαλασσα. Ξαναπαρείγγειλα απο άμαζον. Δεν σε χάλασε !!! 2
bosei Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Τα παπουτσια χαθηκανε στην θαλασσα. Ξαναπαρείγγειλα απο άμαζον. Μαλακία. Τουλάχιστον να τύχει τίποτα και να σου ρθουν μετά από κανά δίμηνο όπως γίνεται καμιά φορά και να χεις από 2 ζευγάρια. 1
alex_000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μαλακία. Τουλάχιστον να τύχει τίποτα και να σου ρθουν μετά από κανά δίμηνο όπως γίνεται καμιά φορά και να χεις από 2 ζευγάρια. συνήθως αυτό γίνεται όσες φορές μου έχει χαθεί δέμα. Θα φυγουν ebay asap.
bosei Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 συνήθως αυτό γίνεται όσες φορές μου έχει χαθεί δέμα. Θα φυγουν ebay asap. Βάλτα και εδώ...όλο και κάποιος θα τα θέλει.
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 ηθελα κιμα απο απαχη σπαλα. δν ειχε κ τελικα μου εδωσαν τας κεμπαπ απαχο. μικρο το κακο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις