Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

που πηγατε ολοι σημερΑ?

εγω πηγα μεχρι το γηπεδο να δω αν το ποδι κανει τιποτα εκανα 100μετρα μπηκα στο αμαξι και γυρισα σπιτι ;p

Δημοσ.

Έδωσα πολύ πόνο σήμερα.

Μετά από αποχή μίας εβδομάδας, σήμερα αποφάσισα να κάνω extreme ποδηλασία. Πόσο extreme; ΟΚ, σκεφτείτε το έτσι: Συνολική απόσταση 107χλμ, εκ των οποίων τα 54χλμ ήταν ανηφορικά. Συνέχεια, χωρίς σταματημό, χωρίς να "ισιώνει" η διαδρομή πουθενά. ΜΙλάμε για κλίσεις 8%-10% για συνεχόμενη απόσταση 5-6χλμ κάθε φορά... Προορισμός; Η "Κορυφή Παπούτσα", η οποία αποδείχθηκε πούτσ@, διότι βρίσκεται σε υψόμετρο 1356 μέτρων! Τα γ@μησα όλα λέμε, γύρισα σπίτι και για να σηκωθώ από την καρέκλα για να κάνω δύο βήματα μέχρι την άλλη καρέκλα  :-D κάνω τάμα! Δεν θέλετε να ξέρετε τι έφαγα μετά, οι στάνες που τρώει ο Φώτης, ήταν το πρώτο πιάτο, χαχαχαχα! :-D  :-D

Δεν παραπονιέμαι, γούσταρα τρελά, είχα και παρέα μια τρελλαμένη ποδηλάτισσα, η οποία κάθε φορά που έμενα πίσω (σημ: αυτή είναι πρώην αθλήτρια της ποδηλασίας), με "μπρίζωνε" για να συνεχίσω πιο δυνατά! Θέλετε και νούμερα; 5317 θερμίδες "εξατμίστηκαν" (3254 υδατάνθρακες και 2063 λίπος), διάρκεια 6 ώρες (4 ώρες ανηφόρα και 2 ώρες κατηφόρα) και μέσο όρο ταχύτητας 17.7χλμ/ώρα, μέγιστη θερμοκρασία 31 βαθμοί Κελσίου και ελάχιστη 17 βαθμοί Κελσίου.

Επόμενη διαδρομή: Φιλανθρωπικός ποδηλατικός γύρος της επαρχίας Λεμεσού, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Ημερομηνία: 09 Νοεμβρίου, απόσταση 140χλμ!

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ αναγκαστικά έφυγα χτες εκτός Αθηνών και σήμερα ξαναγύρισα. Δυστυχώς έχασα την σημερινή προπόνηση και από διατροφή δεν είχα προλάβει να προετοιμάσω τίποτα.

Είχα και την μαλακία την μέση που με ενοχλούσε 4+4 ώρες που οδηγούσα. Είχα DOMS από την προπόνηση της Τετάρτης που είχα πλάτη, μετά Παρασκευή δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί λόγω squat και σε όλο το οδήγημα ήμουν χάλια.

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον εγω λεω τωρα που θα κατεβω αθηνα να κλεισουμε ενα ομαδικο γιατρο να μας δει ολους μαζι να μας κανει και καλυτερη τιμη!

• Like 2
Δημοσ.

Μεγιστη 31; Ρε συ γουιζυ, στην κυπρον δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι μπηκε χειμωνας; Εδω εχουμε κρυο, μολις αναψα τη σομπα.

Προπονηση κανονικα σημερα λογω οτι μαλλον θα χασω την προγραμματισμενη της Τριτης λογω παρελασης και αλλων θεματων. Το δαγκωσα με το παντελονακι/φανελακι. Η 1η προπονηση μετα απο μηνες που δεν εβγαλα το φανελακι. Κρυο λεμε!

Δημοσ.

Μεγιστη 31; Ρε συ γουιζυ, στην κυπρον δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι μπηκε χειμωνας; Εδω εχουμε κρυο, μολις αναψα τη σομπα.

Ποιο χειμώνα ρε, εδώ στο νησί, χειμώνα έχει 2.5 μήνες, από μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, όλο τον υπόλοιπο χρόνο έχει καλοκαίρι και λίγο λιγότερο καλοκαίρι! :-D

Α! έχω και αποτελέσματα της 4ης εβδομάδας του προγράμματος yannis27gr. Λοιπόν:

Δευτέρα, Chin ups, 5 sets: 7,7,7,7,7

Τρίτη/Πέμπτη, Pull ups, 5 sets: 4,4,4,4,4 (μέθοδος της καρέκλας)

Τετάρτη/Παρασκευή, Diamond push ups: 14, 14, 14, 14, 14

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι αλλα εκει που ειμαι σταθερα στα 4 μιλια-3 φορες την βδομαδα σημερα το βραδυ μου _αυλωσε να δω τι ψαρια πιανω. Στα 9 μιλια απλα νεκρος. Με βλεπω να ξαναπερπαταω απο Νοεμβρη.

Δημοσ.

Επειδή τα σίδερα δεν κρυώνουν, σωστά Φώτη; :-)

Μου θύμισες πριν 5-6 χρόνια, που πήγαμε για κατάδυση 21 Νοεμβρίου και είχαμε θερμοκρασία βυθού 20 βαθμούς Κελσίου!

• Moderators
Δημοσ.

γουιζι τα σιδερα οταν πεσουν σε χαμηλη θερμοκρασια ομως σπανε πιο ευκολα ;)

εγω θυμαμαι 2-3 χριστουγεννα πισω 31 δεκεμβρη να ειμαι με φιλο μου για καταδυση! μετα απο 3-4 ωρες στο νερο και οταν πλεον ειχαμε αρχισει να τρεμουμε βγηκαμε εξω! το μονο σημειο στο σωμα μου που δεν καλυπτοταν ηταν γυρω απο το στομα! Ε δεν το ενοιωθα καθολου!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...