Physics_Rulez Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Χθες έκανα μόνο αερόβιο και ξενέρωσα τη ζωή μου όμως. Σήμερα δεν πέρασε εντελώς, οπότε leg day it is Μαργαρίτα.
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ναι μωρε θελει λιγες μερουλες θα περασει, αφου ειναι μερα ποδιων ολα κομπλε
kuzko21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 πιαστηκες ρε physics , τι λιγο βραχιονιο και λιγο πλουτονιο και λιγο ζαμπονιο μην το ψηριζετε τοσο πολυ για μικρα πιασιματακια , οσο καθομαστε σα λεχώνες οταν ειμαστε πιασμενοι , τοσο περισσοτερο θα αργησουμε να ξεπιαστουμε.
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Χαχχαα! Ωρα για μαμ εγω... Πλεον τρωω κ μπροκολο παρα το οτι δε μ αρεσει. Τουλαχ στον ατμο γινεται λιγο καλυτερο. Μπεφτκια κοτοπουλο λοιπον με λαχανικα και κοτατζ .. Sent from my iPhone using Insomnia
bosei Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Καλά, γιατί το τρως αν δεν σ'αρέσει τόσες επιλογές έχεις.
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα ειμαι δυςκολη στο φαι γενικα.. Αν ηταν να τρωω μονο οτι (καλο) λαχανικο μ αρεσει πολυ , θα τρωγα μονο αγγουρια και ντοματες. Μεχρι τωρα το μπροκολο βραστο δε το αγγιζα αλλα στον ατμο βγαινει πιο καλο οποτε ειναι οκ.. 1
kuzko21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 το αγγουρι μια χαρα ειναι γενικα , μπορει ανετα να ειναι η σαλατα σου.
Adon1s Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μπρόκολο με μισό κιλό λεμόνι είναι πεντανόστιμο - ζεστό εννοείται - Εν τω μεταξύ δεν περίμενα να "εθιστώ" ετσι με το work out αρχής γενομένης με το τρέξιμο πρίν τον Ηξιμαραθώνιο Σήμερα δε πονάει το πόδι , τσιμπάω σαλατούλα και σε κανα δίωρο πάω γυμναστηριο , ακόμα είμαι σε πρόγραμμα προσαρμογής 1
chrisxkar Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 αυτο το cottage πως το τρωτε ρε παιδια σαν να τρωω σβολιασμενο αλευρι σε νερουλο γιαουρτι ειναι 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 αυτο το cottage πως το τρωτε ρε παιδια σαν να τρωω σβολιασμενο αλευρι σε νερουλο γιαουρτι ειναι εγω και παλι θαυμαζω αυτους που μπορουν και δεν τρωνε ολο το κοταζ με τη μια! 2
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 btw μαργαρίτα που ειναι ο υδατανθρακας? Εφαγα πολυ τις τελευταιες μερες και σημερα δεν εχω με τα γευματα. Ειχα βρωμη στο πρωινο και θα φαω και μ ενα γιαουρτι και μια μπανανα πριν τη γυμναστικη ( αν παω)
tehAllantin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Χαχχαα! Ωρα για μαμ εγω... Πλεον τρωω κ μπροκολο παρα το οτι δε μ αρεσει. Τουλαχ στον ατμο γινεται λιγο καλυτερο. Μπεφτκια κοτοπουλο λοιπον με λαχανικα και κοτατζ .. : Sent from my iPhone using Insomnia το παραβρασες το μπροκολο
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ειναι στον ατμο κ πιο ζωηρο χρωμα δε θα μπορουσε να εχει! Δες διαφορα βραστου με ατμο <br><br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις