Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αυτο ειναι λιγο σχετικο! γενικα οταν λεμε ρεπο συνηθως αφηνουμε το σωμα να ξεκουραστει τελειως! εγω οταν λεω ρεπο εννοω οτι εχω πχ ρεπο απο τρεξιμο αρα κανω βαρη ή το αναποδο! αλλα παντα κατι κανω 1
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Στην αρχη ειδικα καλυτερα το ρεπο να ειναι ρεπο! 2
Adon1s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 ντάνκε για τα σπαστικά αυτά πονάκια/πιασίματα ; Πάγο και ελαφρά διατάσεις / κοιλιακούς ;
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Διατασουλες και υπομονη! Αυριο θα ναι καλυτερα. Σπεκτ εχω τα νευρα μου θελω να παω για τρεξιμο και δε μπορω. Αν αυριο δε ξυπνησω χωρις ενοχλησεις θα μου τη δωσει! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 που ακριβως νοιωθεις ενοχλησεις? welcome to the dark side! Welcome to my world! εγω αν εχω να κανω προπονηση την κανω ποναω δεν ποναω ;p
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τωρα το ακριβως ειναι δυσκολο.. Εχω μαθει τα δικεφαλα τρικεφαλα απαγωγους κλπ, την ανατομια της μεσης δε την εχω Περιπου μια παλαμη πανω απο το τελος της σπονδυλικης στηλης. I don't like this side Κοιτα πιστευω στη δικη μου περιπτωση μαλλον ειχε καταπονηθει απ το ανωμαλο εδαφος την κυριακη, και χτες με την προπονηση οργανα και τρεξιμο , μαλλον παρα ζοριστηκε. Ετσι το βλεπω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 γενικα να ξερεις οτι το τρεξιμο καταπονει ολοκληρο το σωμα! ειδικα γονατα μεση την ακουνε κανονικοτατα!! yes you like it and you like it a lot 1
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ελπιζω αυριο να χει καταιγιδες εδω που λενε ωστε να με πειραξει λιγοτερο αν δε παω Ναι και η δικη μου την ακουσε στο φουλ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 χα! θα ρθει η στιγμη που η βροχη δεν θα σε κραταει μεσα.. 1
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αλεξ γιατι λες για το 1 μετρο και οχι το μισο? τι παραπανω θα προσφερει το 1 μετρο? (1.70 ειμαι ολος κι ολος ) ε ίσως είσαι οκ με μικρό. Εγώ που είμαι 1.83 δεν θα την παλευα εύκολα αν ειναι να κάνω πλάτη με το μικρό. Επίσης το μικρό συνέχεια θα φεύγει αριστερά η δεξιά γιατί δεν θα καλύπτει όλη την επιφάνεια της πλάτης. η χαμηλή πλάτη πάνω από την μέση κοντά 50 εκατοστά είναι , θα είναι σπαστικό. Οταν ρολλάρεις για να στρώσεις την μέση θα πας από ψηλά γλουτούς μέχρι χαμηλά λατς. Αν δες να ξεπιαστείς και τραπς η λατς θα φτάνεις πολύ ψηλά
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 μμμ καταλαβα!! θα το τσεκαρω! γιατι βρηκα στο εμπει 60εκ 9€
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Fuck yeah !!! 3 * 5 @ 145 στις άρσεις...τα 150 απέχουν 2 προπονήσεις αν όλα πάνε καλά και δεν έρθει ακόμα το fail. 9
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 well done little beast!
Zaknafein Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Διατασουλες και υπομονη! Αυριο θα ναι καλυτερα. Σπεκτ εχω τα νευρα μου θελω να παω για τρεξιμο και δε μπορω. Αν αυριο δε ξυπνησω χωρις ενοχλησεις θα μου τη δωσει! Πφφφ για 2-3 μέρες κάνεις έτσι; Εγώ χάρηκα σήμερα γιατί έκανα squat χωρίς καμία ενόχληση, αλλά στο τρέξιμο ούτε χλμ δεν έβγαλα. 10η μέρα πλέον, αύριο πάω γιατρό να δω τι σκατά έχω κι απλά ελπίζω να προλάβω τις 9/11... Το μόνο που με κρατάει είναι που ανέβηκα στα 15kg ανά αλτήρα στο πρόγραμμά μου οπότε κάτι τουλάχιστον πάει καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις