Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αυτο ειναι λιγο σχετικο! 

γενικα οταν λεμε ρεπο συνηθως αφηνουμε το σωμα να ξεκουραστει τελειως!

εγω οταν λεω ρεπο εννοω οτι εχω πχ ρεπο απο τρεξιμο αρα κανω βαρη ή το αναποδο! αλλα παντα κατι κανω

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Διατασουλες και υπομονη! Αυριο θα ναι καλυτερα.

Σπεκτ εχω τα νευρα μου θελω να παω για τρεξιμο και δε μπορω. Αν αυριο δε ξυπνησω χωρις ενοχλησεις θα μου τη δωσει!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

που ακριβως νοιωθεις ενοχλησεις?

welcome to the dark side! Welcome to my world! 

εγω αν εχω να κανω προπονηση την κανω ποναω δεν ποναω ;p

Δημοσ.

Τωρα το ακριβως ειναι δυσκολο.. Εχω μαθει τα δικεφαλα τρικεφαλα απαγωγους κλπ, την ανατομια της μεσης δε την εχω :P

Περιπου μια παλαμη πανω απο το τελος της σπονδυλικης στηλης.

I don't like this side :P

Κοιτα πιστευω στη δικη μου περιπτωση μαλλον ειχε καταπονηθει απ το ανωμαλο εδαφος την κυριακη, και χτες με την προπονηση οργανα και τρεξιμο , μαλλον παρα ζοριστηκε. Ετσι το βλεπω.

• Moderators
Δημοσ.

γενικα να ξερεις οτι το τρεξιμο καταπονει ολοκληρο το σωμα! ειδικα γονατα μεση την ακουνε κανονικοτατα!!

yes you like it and you like it a lot

• Like 1
Δημοσ.

αλεξ γιατι λες για το 1 μετρο και οχι το μισο? τι παραπανω θα προσφερει το 1 μετρο? (1.70 ειμαι ολος κι ολος :P )

ε ίσως είσαι οκ με μικρό. Εγώ που είμαι 1.83 δεν θα την παλευα εύκολα αν ειναι να κάνω πλάτη με το μικρό. Επίσης το μικρό συνέχεια θα φεύγει αριστερά η δεξιά γιατί δεν θα καλύπτει όλη την επιφάνεια της πλάτης. 

η χαμηλή πλάτη πάνω από την μέση κοντά 50 εκατοστά είναι , θα είναι σπαστικό. Οταν ρολλάρεις για να στρώσεις την μέση θα πας από ψηλά γλουτούς μέχρι χαμηλά λατς. Αν δες να ξεπιαστείς και τραπς η λατς θα φτάνεις πολύ ψηλά

Δημοσ.

Fuck yeah !!!

3 * 5 @ 145 στις άρσεις...τα 150 απέχουν 2 προπονήσεις αν όλα πάνε καλά και δεν έρθει ακόμα το fail.

• Like 9
Δημοσ.

Διατασουλες και υπομονη! Αυριο θα ναι καλυτερα.

Σπεκτ εχω τα νευρα μου θελω να παω για τρεξιμο και δε μπορω. Αν αυριο δε ξυπνησω χωρις ενοχλησεις θα μου τη δωσει!

Πφφφ για 2-3 μέρες κάνεις έτσι; Εγώ χάρηκα σήμερα γιατί έκανα squat χωρίς καμία ενόχληση, αλλά στο τρέξιμο ούτε χλμ δεν έβγαλα. 10η μέρα πλέον, αύριο πάω γιατρό να δω τι σκατά έχω κι απλά ελπίζω να προλάβω τις 9/11...

Το μόνο που με κρατάει είναι που ανέβηκα στα 15kg ανά αλτήρα στο πρόγραμμά μου οπότε κάτι τουλάχιστον πάει καλά :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...