Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

πρωτεινη, quest protein bars , aminolast , armband (το δοκιμασα χτες στο τρεξιμο μια χαρα ηταν το κινητο) και κατι σιροπια tpw.

προτειν μπαρς

αμινολαστ

και το συροπι (αν και δεν ξερω τι ακριβωως συροπι ειναι)

ειναι πεταμενα λεφτα! δεν τα χρειαζεσαι! (ουτε την πρωτεινη αλλα νταξει)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μπαριτσες τρωω καμια φορα αντι για γευμα οταν ειμαι στο δρομο, βαρεθηκα συνεχεια μπανανες και αμυγδαλα.

Αμινολαστ αντι για τονοτιλ που με βοηθαει αλλα δεν ειναι αρκετο και για τη προπονηση

Για τα σιροπια ειχα διαβασει οτι εχουν πολυ ωραια γευση και δοκιμασα της προαλλες ενα πανω σε πιτακι που ηταν ολα τα λεφτα!

Απογειωνει το σπεκτ pie :P

• Moderators
Δημοσ.

μπαρες φτιαξε μονη σου!! :)

τρωγε φρουτα κτλ για να παρεις οτι χρειαζεσαι! δεν κανεις τοσο σκληρη προπονηση ωστε να τα χρειαζεσαι ολα αυτα!

οσο για το σιροπι! παλι πεταμενα λεφτα! μπορεις να βαλεις μελι,ταχινι,φυστικοβουτυρο κτλ ! γενικα ειμαι πιο πολυ της λογικης keep it simple! εχεις πεσει με τα μουτρα και αν και ειναι καλο απο τη μια γιατι μπαινεις στο τρυπακι απο την αλλη μπορει να ειναι καταστροφικο γιατι μπορει να βαρεθεις γρηγορα και να τα παρατησεις! οποτε κρατα και μερικα για αργοτερα!! 

αλεξ θα τα τσεκαρω καποια στιγμη μετα γιατι κοιμαμι ορθιος!

Δημοσ.

Μαργαρίτα είναι που είναι μεγάλη πολυτέλεια τα bcaa (aminolast) τα παίρνεις και με λάθος σκεπτικό. Δεν πρόκεται να σε κάνουν να νιώσεις και τίποτα μέσα στην προπόνηση...δεν είναι αυτή η δουλειά τους άλλωστε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαρες προσπαθησαμε να φτιαξουμε με τη κολλητη μου, οσες φορες αποπειραθηκαμε βγηκαν σα σκατα. Και βαριεμαι τρελλα τους φουρνους. :P

Δεν ειναι θεμα σκληρης προπονησης ειναι λογοι υγειας που κατα καιρους με κανουν να νιωθω πιο κουρασμενη! Και το tonotil μου το χει δωσει για τετοιες περιοδους γιατρος και με βοηθαει.

Μελι ταχινια φυστικοβουτυρα και τετοια τα τρωω μηνες τωρα!

@bos απ ο,τι εχω διαβασει ειναι και υποκειμενικο το θεμα, καποιος μπορει να βοηθηθει αλλος οχι. Δε θα το παρω για να νιωσω κατι μεσα στη προπονηση, ξερω αλλωστε οτι δεν ειναι διεγερτικα. Θα το παρω αντι του τονοτιλ καθως πια με τη γυμναστικη οι απαιτησεις του οργανισμου ειναι μεγαλυτερες.

Δημοσ.

@bos απ ο,τι εχω διαβασει ειναι και υποκειμενικο το θεμα, καποιος μπορει να βοηθηθει αλλος οχι. Δε θα το παρω για να νιωσω κατι μεσα στη προπονηση, ξερω αλλωστε οτι δεν ειναι διεγερτικα. Θα το παρω αντι του τονοτιλ καθως πια με τη γυμναστικη οι απαιτησεις του οργανισμου ειναι μεγαλυτερες.

Ναι...γι αυτό τρώμε φαγητό. 

• Like 4
Δημοσ.

Μπραβο! Ελα νταξει θα τον πιασεις το χρονο σου!

Εγω τα ιδια σκατα ξυπνησα ολη νυχτα δεν εβρισκα μια θεση να μη μ ενοχλει η κωλομεση, να παρω λεοντος σα τη γιαγια μου; :P

Πως ο φωτης δεν εχει σχολιασει ακομα απορω.

Αν θες δοκίμασε να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις, ίσως σε βοηθήσουν να σου περάσει η μέση. Κάνε αρκετούς χαιρετισμούς στον ήλιο , μην τους τσιγγουνευτείς. :P  

Προσωπικά πάντα νιώθω διαφορά όταν τις κάνω και μου περνάει οποιαδήποτε ενόχληση κι αν είχα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα μια χαρά το: Δικέφαλα Στήθος Πόδια

Στην μπάρα σε σχέση με την προηγούμενη φορά που με το ζόρι την σήκωνα σκέτη, σήμερα σύνολο ήταν 30 κιλά και θα μπορούσαν να μπούν κι άλλα αν το ζόριζα. Γενικά επειδή το στήθος δεν το προπονούσα πέραν κάποιων push ups που έκανα στο παρελθόν μου πήρε κάποιο χρόνο για να βάλω αρκετά κιλά. Το σημαντικότερο για τα περισσότερα κιλά και την καλύτερη τεχνική πιστεύω πως ήταν το οτι δεν ήμουν πιασμένος/κουρασμένος. Όπως είπε ο spect έκανα ΑΦΟΥ τελείωσα με τα βάρη λίγο ελλειπτικό σε πιο έντονους ρυθμούς και πρίν να κάνω βάρη απο εκεί που το πήγαινα με 12χλμ στον διάδρομο και ήμουν πρίν κάν σηκώσω τέζα το έβαλα στα 4-5 έτσι για ζέσταμα.

Δεν το συζητάω πόση περισσότερη ενέργεια είχα για τα βάρη.

Με τα πόδια ρε γαμώτο αν κι ανεβάζω κιλά και την ώρα που είμαι gym ψιλοζορίζομαι, πιο μετά δεν έχω θέμα πχ να με πονάνε και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό.

Αύριο έχω κενό και ξεκούραση για Πέμπτη Παρασκευή τώρα.

Προφανώς επειδή κάνεις ασκήσεις στα μηχανήματα, οι μυς των ποδιών που δουλεύουν είναι πολύ συγκεκριμένοι, γι αυτό δεν έχεις πιάσιμο μετά. Αν κάνεις ασκήσεις εκτός μηχανημάτων, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις και τους σταθεροποιητικούς μυς + ότι όσο να 'ναι θα μπαλαντζάρεις -ειδικά αν έχεις φορτώσει- κι έτσι θα έρθει και το πιάσιμο.

Γενικά, οι ασκήσεις εκτός μηχανημάτων είναι πιο "πλήρεις" --> με την έννοια ότι γυμνάζουν επιπλέον μυς.

Μην αγχώνεσαι με το ποσα κιλά σηκώνεις, σου είναι αδιάφορο. Το ζήτημα ειναι να σηκώνεις τόσα ώστε η 12η επανάληψη να βγαίνει με το ζόρι. Δηλαδή να έχεις δύναμη να κάνεις άλλη 1-2 επαναλήψεις ακόμα -το πολύ. Επίσης μπορείς να αυξήσεις κιλά και να μειώσεις επαναλήψεις, π.χ. να κάνεις 3*8 αντί για 4*12.

Οι ασκήσεις που σου πρότεινε ο Λιβε είναι ισως οι καλύτερες αλλά και οι τρεις τους μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά στη μέση. Αν θελήσεις να τις δοκιμάσεις, να έχεις συνέχεια για επίβλεψη τον γυμναστή, ώστε η τεχνική να είναι αψεγάδιαστη.

• Like 2
Δημοσ.

@alex_000: Όταν βρεις χρόνο, πέρνα από το ταχυδρομείο της γειτονιάς σου και (αν θες) συμπλήρωσε μια αίτηση για να σε ειδοποιούν μέσω sms ή/και email για αφίξεις συστημένων. Γλιτώνεις χρόνο και περιμένεις λιγότερο, διότι το ειδοποιητήριο βγαίνει με το που παραληφθεί το πακέτο στο ταχυδρομείο - το πότε θα στο φέρει ο ταχυδρόμος είναι άλλο θέμα (εδώ είναι η καθυστέρηση), ενώ με sms ή/και email μαθαίνεις για την άφιξη του πακέτου αμέσως.

• Like 4
Δημοσ.

Επειδή είδα likes από Γιάννη και Μαργαρίτα, να διευκρινίσω ότι η υπηρεσία που πρότεινα στον alex_000 εφαρμόζεται στην Κύπρο. Δεν ξέρω εάν προσφέρεται και στην Ελλάδα, οπότε μην παρουσιαστείτε "φάντης μπαστούνι" στο ταχυδρομείο της γειτονίας σας να την ζητήσετε, θα σας κοιτάνε σαν εξωγήινους! :-)

Δημοσ.

Φτηνές λύσεις: μπαλάκια του τένις και σωλήνας pvc με μόνωση. Το δεύτερο παίζει να είναι και καλύτερο από τα αγοραστά

• Like 2
Δημοσ.

Γενικα με σκληρό μικρό μπαλάκι κανεις ωραια smash σε μυϊκές ομάδες τέτοιες...

Εγώ το χρησιμοποιώ στους ραχιαιους , στα πέλματα και καμία φορα ωμοπλατη με λίγο προσοχή γιατι περνάνε νεύρα που πανε στα δάχτυλα απο κει.

• Moderators
Δημοσ.

αλεξ γιατι λες για το 1 μετρο και οχι το μισο? τι παραπανω θα προσφερει το 1 μετρο? (1.70 ειμαι ολος κι ολος :P )

Δημοσ.

Και όπως σας έλεγα προχθές , δεν πονούσα μετά την 1η μέρα στο γυμναστήριο και πήγα χθές .

ε , σήμερα πονάνε οι κοιλιακοί μου .

Αύριο θα το πάω πιο χαλαρά .

Στην ημέρα "ρεπό" να πηγαίνω για κανα 20-25λεπτο τρέξιμο ή όταν λέμε ρεπό εννοούμε ρ-ε-π-ό ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...