Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παλι ξεκινησε η μερα με πρωινο τρεξιμο! 40" κατω απο την προηγουμενη φορα! Εχω καιρο ομως μεχρι να πιασω τον περσινο μου χρονο (περιπου 6 λεπτα κατω απο οτι εχω τωρα ) αν εξαιρεσουμε ενα τσιμπημα στη μεση που ενοιωθα κατα τα αλλα ολα κομπλε και απο ποδια και απο ανασες!
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μπραβο! Ελα νταξει θα τον πιασεις το χρονο σου! Εγω τα ιδια σκατα ξυπνησα ολη νυχτα δεν εβρισκα μια θεση να μη μ ενοχλει η κωλομεση, να παρω λεοντος σα τη γιαγια μου; Πως ο φωτης δεν εχει σχολιασει ακομα απορω.
kuzko21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Η ανάσκελα , η στο πλάι με ενα μαξιλάρι κατω απο το πανω πόδι. Καλές θέσεις για τη μέση. 1
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Πήγα σήμερα ταχυδρομείο και πήρα τα παπούτσια. Πήγαν να μαλακιστούν και δεν τα βρίσκανε αλλά πάλι καλά τα πήρα. Άντε να έρθει η Παρασκευή τώρα να κάνω squat. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μπος Εγώ περιμενα δεμα Αγγλία πηγα ελτα να ρωτήσω αν έχουν έρθει και μου είπε το ζώο ότι η Αγγλία συνεργάζεται με acs και οταν τής είπα ότι δεν είναι θέμα χώρας αλλά εταιρείας μου έλεγε ότι δεν είναι έτσι. Εχτές Μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι.. Γενικά κάνουν όλο μαλακές..
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εγώ νόμιζα ότι θα μου το έφερναν και μένα σπίτι και γι αυτό κανόνισα να είμαι όλη μέρα εδώ εχτές αλλά τελικά μόνο ειδοποίηση αφήσαν. Τέλος πάντων δεν παραγγέλνω και συχνά οπότε δεν με πολυνοιάζει.
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Οταν ειναι μικρο το πακετακι στο φερνουν σπιτι πχ θηκες που χω παρει για το κινητο. Αλλα παπουτσια και αλλα σου αφηνουν ειδοποιηση να πας να τα παρεις εσυ. Η τεραστια μαλακια ειναι οτι δε ζητανε ταυτοτητα για να στα δωσουν!!! Δηλαδη μπορει καποιος να παρει την ειδοποιηση και να παςι ωραιοτατα να τα παραλαβει! Ελλαδισταν.... Μου χε στειλει με express ταχυδρομειο η θεια μου μια αλοιφη απο γερμανια , σε δυο μερες οι γερμανοι το στειλανε, κι ηταν στο βενιζελος. Τα δικα μας τα χαιβανια το φερανε 10 μερες μετα!!! Πολλες παραλαβες βλεπω και ζηλευω αντε να μπει ο αλλος μηνας να κινηθω κι εγω @kuz το ανασκελα δε βοηθαει καθολου, στο πλαι επαιξα..αυτο με το μαξιλαρι δε το ηξερα, θα το κανω
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μπραβο! Ελα νταξει θα τον πιασεις το χρονο σου! Εγω τα ιδια σκατα ξυπνησα ολη νυχτα δεν εβρισκα μια θεση να μη μ ενοχλει η κωλομεση, να παρω λεοντος σα τη γιαγια μου; Πως ο φωτης δεν εχει σχολιασει ακομα απορω. αν δεν εχεις foam roller να πας να πάρεις (η συμβουλή ισχύει για όλους εδω μέσα). Δεν παλεύεται αλλιως. Πήγα σήμερα ταχυδρομείο και πήρα τα παπούτσια. Πήγαν να μαλακιστούν και δεν τα βρίσκανε αλλά πάλι καλά τα πήρα. Άντε να έρθει η Παρασκευή τώρα να κάνω squat. δεν λες που είσαι Ελλάδα και ήρθανε? Στην Κύπρο άνετα κρατάνε το ειδοποιητήριο κάνα δυο εβδομάδες στο ταχυδρομείο αφού έρθει το δέμα, έτσι για.. να ωριμάσει 2
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 δεν λες που είσαι Ελλάδα και ήρθανε? Στην Κύπρο άνετα κρατάνε το ειδοποιητήριο κάνα δυο εβδομάδες στο ταχυδρομείο αφού έρθει το δέμα, έτσι για.. να ωριμάσει Ίδια μέρα με μένα δεν παρήγγειλες κι εσύ τα adipower ? Στο site πότε λένε ότι θα στα έχουν φέρει ?
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ίδια μέρα με μένα δεν παρήγγειλες κι εσύ τα adipower ? Στο site πότε λένε ότι θα στα έχουν φέρει ? τα πήρα την μέρα που έγραψες στο φορουμ οτι τα πήρες. Στο tracking λέει between Sat Oct 18 2014 and Tue Oct 21 2014. Έτσι και αλλιώς είμαι πολύ υποθερμικά αυτό τον καιρό (κοντά 2000), θέλω να διώξω το λίπος να πάω κάνα 12-13% να τελειώνω και να το πάρω από εκεί πιο αργά. Είδα ότι ο όγκος δεν είναι πρόβλημα έβαλα 4 κιλά σε δυο μήνες για πλάκα, οπότε προτιμώ να χαμηλώσω και να ξαναρχίσω όγκο πιο αργά και χωρίς να ξανακάνω μεγάλο cut. Είμαι 84 τώρα ήδη έχασα 2.5 κιλά και λογικά θα πάω μέχρι 80-81 (!) Είναι μεγάλη ξενέρα το cut πάντως με 1000 ζόρια παλεύω να μένω στα ίδια κιλά στο gym, και πολλές μέρες είναι απλά απάλευτες. Τζάμπα θα πάει το παπούτσι για κάνα δίμηνο ακόμα. Μετά όμως.. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αστα να πανε αλεξ!! ειναι πολυ εκνευρηστικο το κοψιμο!! καποιο φοαμ ρολερ να προτεινεις αλεξ? μαργαριτα εσυ τι θες να παραγγειλεις?
bosei Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 τα πήρα την μέρα που έγραψες στο φορουμ οτι τα πήρες. Στο tracking λέει between Sat Oct 18 2014 and Tue Oct 21 2014. Έτσι και αλλιώς είμαι πολύ υποθερμικά αυτό τον καιρό (κοντά 2000), θέλω να διώξω το λίπος να πάω κάνα 12-13% να τελειώνω και να το πάρω από εκεί πιο αργά. Είδα ότι ο όγκος δεν είναι πρόβλημα έβαλα 4 κιλά σε δυο μήνες για πλάκα, οπότε προτιμώ να χαμηλώσω και να ξαναρχίσω όγκο πιο αργά και χωρίς να ξανακάνω μεγάλο cut. Είμαι 84 τώρα ήδη έχασα 2.5 κιλά και λογικά θα πάω μέχρι 80-81 (!) Είναι μεγάλη ξενέρα το cut πάντως με 1000 ζόρια παλεύω να μένω στα ίδια κιλά στο gym, και πολλές μέρες είναι απλά απάλευτες. Τζάμπα θα πάει το παπούτσι για κάνα δίμηνο ακόμα. Μετά όμως.. Και μένα αυτές τις ημερονηνίες έλεγε. Πήγαινε μία βόλτα από το ταχυδρομείο αφού λες δεν φαίνρουν καν τις ειδοποιήσεις. Πολύ το κάνουν year around αυτό που κάνεις δηλαδή μικρά διαστήματα όγκου και απώλειας λίπους με εναλλαγές. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα είναι ένα παραπάνω ζόρι από το να κάνεις recomp μιας και η απόδοση στα βάρη θα μεταβάλεται και αυτή.
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Και μένα αυτές τις ημερονηνίες έλεγε. Πήγαινε μία βόλτα από το ταχυδρομείο αφού λες δεν φαίνρουν καν τις ειδοποιήσεις. Πολύ το κάνουν year around αυτό που κάνεις δηλαδή μικρά διαστήματα όγκου και απώλειας λίπους με εναλλαγές. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα είναι ένα παραπάνω ζόρι από το να κάνεις recomp μιας και η απόδοση στα βάρη θα μεταβάλεται και αυτή. αφου είδα πως είναι τα πράματα δεν θέλω να συνεχίσω έτσι, ούτε να κάνω τον όγκο του βικινγκ ξανά. Θα κόψω το λίπος που θέλω και μετά θα κάνω κυρίως όγκο, απλά θα είναι πολύ πολύ αργά και ελεγχόμενα, μιλάμε για μισό κιλό τον μήνα ξέρω γω. Τα κοψίματα που θα κάνω θα είναι πολύ χαλαρά της τάξης του 1-2 κιλών όχι παραπάνω, και θα μένω έτσι. 2
margaritagr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Θελω να παρω foam roller εδω και καιρο αλλα με το ταξιδι δε μου εχουν μεινει χρηματα και δεν εχω κοιταξει και καθολου διαφορες χρηματικες με ελληνικα μαγαζια. πρωτεινη, quest protein bars , aminolast , armband (το δοκιμασα χτες στο τρεξιμο μια χαρα ηταν το κινητο) και κατι σιροπια tpw.
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 αστα να πανε αλεξ!! ειναι πολυ εκνευρηστικο το κοψιμο!! καποιο φοαμ ρολερ να προτεινεις αλεξ? μαργαριτα εσυ τι θες να παραγγειλεις? σκατά είναι ναι. τα foam rollers είναι λίγο πολύ ίδια, όλα είναι ελαφριά σκληρά και άκαμπτα η τιμή εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος. Και στο bodybulding club έχει, αυτό είναι λίγο πιασέκωλο αλλά στο κατάστημα θα έχει και πιο φτηνά κοντά στο 15ρι. http://www.bbclub.gr/el/gf-froll-foam-roll.html ορίστε ένα φτηνό από onine store http://www.emuscle.gr/organa-gumnastikis/mikro-organa/foam-roller/foam-roller-amila-mini-el.html εγώ θα συμβούλευα να πάρετε το μέγεθος που είναι κοντά στο 1m όχι το μικρότερο (50 εκ) http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=4136
Προτεινόμενες αναρτήσεις