Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτός πήγε κατευθείαν στο ζορικο, 6 μέρες τη βδομάδα. Θα το πεθάνεις το παλληκάρι! Ήρθε για να παραπονεθεί ότι τα φτύνει από τη 1ην μέρα του πενθήμερου προγράμματος κι έφυγε με 6μερο...  :-D

Δημοσ.

Καλώς Τετάρτη is free then. Ελπίζω να μην χάσω πολλά στην ενδυνάμωση και να κερδίσω σε ξεκούραση αρκετά ώστε να μπορώ να εκτελώ τις ασκήσεις πιο άνετα και πιο αποδοτικά.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη ......Πατησα στο google λιποδιαλυτικο και μου εβγαλε κατι προιοντα. Αυτα κανουνε δουλεια με χρηση γυμναστηριου? Η τσαμπα η διαφιμηση? Και αν ναι πειτε μου καποιο σχετικα. Μιλαμε για υψος 1,88 και βαρος 90 κιλα!

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη ......Πατησα στο google λιποδιαλυτικο και μου εβγαλε κατι προιοντα. Αυτα κανουνε δουλεια με χρηση γυμναστηριου? Η τσαμπα η διαφιμηση? Και αν ναι πειτε μου καποιο σχετικα. Μιλαμε για υψος 1,88 και βαρος 90 κιλα!

Όχι φίλε...κράτα τα λεφτά σου. 

• Like 1
Δημοσ.

μπράβο που κατεβαίνεις χαμηλά στο squat. Γενικά φαίνεται ότι δουλεύεις την τεχνική σε όλα τα lifts δεν κάνεις ότι να ναι. Συμφωνώ με την συμβουλή του boss. Τα τακούνια είναι για squat όχι για άρσεις. Δοκίμασε με flat. 

(επίσης -επιτέλους- μας ξεκόλησες από το τρέξιμο και τις συνταγές, ωραίος και μπράβο που είσαι μάγκας και ανεβάζεις βιντεο)

Να είσαι καλά. Η τεχνική είναι ο σηματικότερος παράγοντας, κατα την γνώμη μου πάντα, για να ανέβω κιλα στις ασκήσεις. Επίσης με ενδιαφέρει να πάρω μέρος σε powerlifting meet οπότε και τα καθίσματα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο βάθος και στις αρσεις δεν αφήνω να πέσει η μπάρα κάτω.

τεσπα , οταν θες να δειξεις σε καποιον το DL , δεν του λες σηκωσε την ετσι και μετα φυγε κατω γιατι οταν θα φτασει στα 140 κιλα , θα φυγει απεναντι.

ειναι παραδοχη οτι οταν ανεβαινουν τα κιλα χαλαει λιγο η τεχνικη αλλα φαντασου να ειναι απο την αρχη στραβη.

ο φιλος δεν σηκωνει 140 κιλα οποτε δεν τιθεται θεμα αυτη τη στιγμη για την τεχνικη που θα πρεπει να ειναι το πρωτο που προσεχει.

ουτε οταν φτασει βεβαια του ειπε κανεις να κανει να κατεβει μεσα σε 3-4 δευτερολεπτα , εμενα μου φανηκε οτι τον παιρνει η μπαρα βολτα , αυτο.

Σήμερα πάντως σήκωσα 140 κιλα και δεν έφυγα απέναντι χαχαχα. Πάντως να έχετε υπόψιν ότι οι άρσεις είναι η τελευταία άσκηση και επείδη είμαι αρκετά κουρασμένος το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να κατεβάζω σιγά/σιγά την μπάρα.

Έκανα με τις κάλτσες σήμερα προπόνηση και η μπάρα πήγαινε σε μια ευθεία. Παπουτσάκι φλατ πάντως θα πάρω. Μια ζώνη και ένα lifting singlet μου λείπουν και είμαι κομλέ. Αυτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλά κάνεις, έτσι πρέπει να είναι, όρθια η μέση, ψηλά οι ώμοι, απλά δεν "κρατάμε" τα κιλά στο κατέβασμα. 

εφόσον θέλεις σπλιτ κάνε είτε 3 φορές την εβδομάδα 

Στηθος / Ωμους / Τραπς

Πλάτη / Χέρια 

Πόδια

είτε 6 φορές την ευδομάδα

Στηθος / Ωμους / Τραπς

Πλάτη / Χέρια 

Πόδια

κενό

Στηθος / Ωμους / Τραπς

Πλάτη / Χέρια 

Πόδια

είτε 4 φορές

Στήθος Ωμους

Πλάτη / Τραπς

Πόδια 

Χέρια

αυτό που κάνεις αφήνει μόνο μια μέρα από την προπόνηση ποδιών μέχρι την επόμενη και το νευρικό σου σύστημα τα παίζει (λογικό, είδικά αφού την Δευτέρα το γαμάς γιατί έχεις ξεκουραστεί το σκ). Για να κάνεις αυτό που κάνεις θέλει χαμηλό volume ασκήσεων. 

Θα πεθανει ρε συ αν κανει αυτο αρχη ειναι ακομα καλα λεει ο Γιαννης  μην κρινεις απο τον εαυτο σου εσυ εχεις ανιωθεια :P

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Χθες πρώτη μέρα γυμναστήριο με συνολικά (αρχή και τέλος) 50' ποδήλατο + ένα ελαφρύ πρόγραμμα στα μηχανήματα ( πόδια , πλάτη , χέρια κλπ ) . Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα απλά 4 φορές για τρέξιμο πριν τον Νυχτερινό Ημιμαραθωνιο.

Με εξαίρεση τους κοιλιακούς που με έτσουξαν λίγο , σήμερα δεν μπορώ να πω ότι είμαι "κομμάτια" .

Καλύτερα να κάτσω σπίτι σήμερα και να πάω αύριο ή να πάω και σήμερα ; Τι είναι καλύτερο ;

Δημοσ.

Χθες πρώτη μέρα γυμναστήριο με συνολικά (αρχή και τέλος) 50' ποδήλατο + ένα ελαφρύ πρόγραμμα στα μηχανήματα ( πόδια , πλάτη , χέρια κλπ ) . Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα απλά 4 φορές για τρέξιμο πριν τον Νυχτερινό Ημιμαραθωνιο.

Με εξαίρεση τους κοιλιακούς που με έτσουξαν λίγο , σήμερα δεν μπορώ να πω ότι είμαι "κομμάτια" .

Καλύτερα να κάτσω σπίτι σήμερα και να πάω αύριο ή να πάω και σήμερα ; Τι είναι καλύτερο ;

Πηγαινε, αφου δεν πονας πολυ  απο τα πιασιματα .

• Like 1
Δημοσ.

Αφου ηταν η πρωτη μερα εγω μπορει σημερα να ξεκουραζομουν και να πηγαινα αυριο, αλλα και σημερα να πας και να ξεκουραστεις μεθαυριο, κι αυτο γινεται. Εσυ πως νιωθεις καλυτερα.

Μετα το χτεσινο ρεπο σημερα παλι ξεκιναει το προγραμμα.. Σημερα εχω οργανα, αυριο και μεθαυριο διαδρομο και παρασκ παλι οργανα. Σαββατο... Σαλονικααααα μεχρι τη Τεταρτη. Εκλεισα ξενοδοχειο με γυμναστηριο :P :p

Ειμαι ακομα πιασμενη, εχω παντου μελανιες. Βασικα ειμαι πιασμενη στα χερια τα οποια ενοχλουν σε βασικες κινησεις + οτι μ ενοχλει και το λυγισμα των καρπων επειδη εχουν μελανιες στο εσωτερικο, και το τραυμα που εδειξα . Οποτε σημερα αναμενεται πολυς πονος ακομα και στα απλα δικεφαλα πχ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ όταν είμαι κομμάτια, κάνω squat! 

Εγω παλι κοιμαμαι :P.

Pfff  ξενερωσα συμφωνα με το προγραμμα στο site τους το επομενο legion run στην  Ελλαδα ειναι του χρονου  τον Σεπτεμβριο ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ.

Οι μυς θέλουν ξεκούραση αν έχουν κουραστεί. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πιασίματα για να τους έχεις γυμνάσει. Το νιώθεις ότι έκανες δουλειά όταν τελειώνεις την προπόνηση και είσαι για κλάματα, η ενέργεια έχει πιάσει πάτο.

Άμα τελειώνεις κι έχεις κέφια για καφεδάκι, δε ζορίστηκες αρκετά :)

Φώτη, μη χαλιέσαι ρε. Έλα κανα Σ/Κ εδώ πάνω, να σε πλακώσω στο πατόφτυαρο και τα άλλα συναφή, τι να κλάσει το legion run... :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

φωτη επειδη το κοιταξα και γω και σεπτεμβρη μαλλον δεν θα μαι εδω σκεφτομουν για βουλγαρια που ειναι και κοντα! ;)

μου ηρθαν τα ρουχα που ειχα παραγγειλει! οι "γκετες" ειναι λιγο μικρες για τις γαμπες μου! επρεπε να παρω το πιο μεγαλο νουμερο που ειχε !! αλλα που θα πανε θα αδυαντισουν! 

μαλλον θα αλλαξω και προγραμμα! θα αφιερωσω καποιες μερες καθαρα σε τρεξιμο και 2-3 σε βαρη !(το οποιο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξω το προγραμμα στα βαρη :( )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...