Adon1s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 κάτι τέτοιο. Φαντάσου στην στροφή στην Πολυτεχνείου τα νερά απλά είχαν γίνει sold out , ενώ είχε άπειρα σε στίβες στην έναρξη στο Δημαρχείο . Βέβαια σκέψου και την αύξηση του κόσμου απο την περυσινή , μιλάμε για ~13.000 άτομα , δεδομένου οτι είναι ο αγώνας "του λαού"
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 κάτι τέτοιο. Φαντάσου στην στροφή στην Πολυτεχνείου τα νερά απλά είχαν γίνει sold out , ενώ είχε άπειρα σε στίβες στην έναρξη στο Δημαρχείο . Βέβαια σκέψου και την αύξηση του κόσμου απο την περυσινή , μιλάμε για ~13.000 άτομα , δεδομένου οτι είναι ο αγώνας "του λαού" Περιμενω στον τερματισμο και βλεπω καποιους να τρεχουν λες και ηταν σε κατοσταρι και καποιους στην αριστερη λωριδα οι οποιοι σχεδον νεκροι επισης τερματιζαν. Οι..κατοσταριδες ηταν οι πρωτοι των 5km και οι..νεκροι ηταν οι τελευταιοι απο τα 21km. 7-8 λεπτα πριν ειχα παρει sms απο την κοπελια πως ακομα ειναι στην εναρξη και περιμενουν να ξεκινησουν! Ναι, ειχε πολυυυυυυυ κοσμο.
yannis27gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Απο σακους μποξ ξερουμε τι παιζει? Ποιοτητες μεγεθη υλικο γεμισματος κτλ? Θελω να παραγγειλω. Βρηκα εναν που γεμιζει με νερο. Που σημαινει οτι γεμιζει αδειαζει πανευκολα. Το θεμα ειναι αν θα εχει καλη αισθηση στα χτυπηματα και αν θα αλοιωθει πιο ευκολα. Τι γνωριζουμε? Πήρα άδειο, τον γέμισα με πριονίδι, δεν είναι απλή υπόθεση. Στην αρχή τον γεμίζεις μέχρι πάνω, όσο πιο σφιχτά μπορείς. Τον κρεμάς, κάνεις ένα γύρο κι ανακαλύπτεις ότι το άνω 1/4 θέλει ξανά γέμισμα. Ε, εκεί είναι το ζόρι, δεν αρκεί η ανθρώπινη δύναμη για να πετύχεις υψηλού επιπέδου γέμισμα μέχρι πάνω ψηλά. Αν ξαναγόραζα θα έπαιρνα έτοιμο γεμάτο, κι ας κοστίζει παραπάνω. Τι εστί ΤΑΒΑΤΑ ; Ψάχνω γυμναστήριο αυτό τον καιρό και έιδα στα προγράμματα απο ένα απο αυτά που πήγα οτι το περιλαμβάνει Το ΤΑΒΑΤΑ είναι πρωτόκολο ΗΙΙΤ, άκα υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση. 4 λεπτάκια συνολικά που αποτελούνται από 8 σετ, καθένα εκ των οποίων έχει 20'' πολύ υψηλής έντασης αεροβική οποιουδήποτε είδους με 10'' ξεκούραση. Είναι φοβερό αλλά αν είσαι αμάθητος κάπου στη μέση θα νομίζεις ότι θα πεθάνεις από το ζόρι. Το ακολουθώ όταν κάνω μποξ, κοιλιακούς, ραχιαίους.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Και μια ερώτηση προς @Spect κυρίως Επειδή μου ψιλομπήκε το μικρόβιο του τρεξίματος , τα κολλάν (αντρικά πάντα ε γιατί είμαστε και μπρουτάλ ) σε τι αποσκοπούν ; Να μπώ στον κόπο να πάρω για τον Χειμώνα εννοώ ή δεν χρειάζεται ; λιγοτερη αντιασταση λογο του ο τι ειναι εφαρμοστω, πιο ανετο στο τρεξιμο, βοηθαει να μην παθαινεις "εγκαυματα" απο την τριβη, αν ειναι συμπιεσεις βοηθαει στην κυκλοφορια του αιματος και επισης δεν τα νοιωθεις τοσο βαρια με τον ιδρωτα! σκεψου να κολυμπας με μπλουζακι και χωρις! εχουν πολλα καλα για μενα αξιζει η αγορα
3c0r1z Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 too much running... Προπόνηση παρασκευής Back Squat5x45kg3x65kg2x70kg1x80kg2+Fx82kg3x82kgSOHP5x20kg5x25kg3x35kg2x40kg1x45kg5x48,5kg5x48,5kg5x48,5kgDeadlift5x40kg5x70kg3x95kg2x110kg1x125kg3x2x137,5kg Ορίστε και ένα βιντεάκι 6
bosei Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος φίλε. Οι στρατιωτικές και τα squat φαίνονται καλά. Στις άρσεις καλύτερα να βγάλεις το παπούτσι με το τακούνι όμως γιατί σου χαλάει όλη την κίνηση...αν δεν έχεις φλατ παπούτσι κάνε ξυπόλητος. Επίσης πως και χρησιμοποιείς double overhand λαβή ? Δεν σε βολεύει η underhand που συνήθως κρατάμε και παραπάνω κιλά ? 1
kuzko21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 χθες επιασα να κανω καμποσα clean με front squat , κυριως για να νιωσω λιγο το clean , ειμαι επικινδυνος μα την παναγια. εκτος του οτι καταφερα να γδαρθω απο την μπαρα στον αντιχειρα και δεν το καταλαβα με αποτελεσμα να φαω αρκετο δερμα σε ενα απο τα τελευταια ανεβασα τη μπαρα λιγο πιο ψηλα απο τα μπουτια και την εσπρωξα με την ''οικογενεια''. Διπλωσα απο τον πονο. και ολα αυτα μονο με 40 κιλα. https://www.youtube.com/watch?v=lRhWOtrdpcw#t=61
3c0r1z Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ωραίος φίλε. Οι στρατιωτικές και τα squat φαίνονται καλά. Στις άρσεις καλύτερα να βγάλεις το παπούτσι με το τακούνι όμως γιατί σου χαλάει όλη την κίνηση...αν δεν έχεις φλατ παπούτσι κάνε ξυπόλητος. Επίσης πως και χρησιμοποιείς double overhand λαβή ? Δεν σε βολεύει η underhand που συνήθως κρατάμε και παραπάνω κιλά ? Tο παπουτσάκι το φοράω γιατί απλά βρωμάνε τα πόδια απο την ιδρωτίλα. Θα πάρω φλατ παπουτσί σε λίγες μέρες για τις άρσεις. Αν και δεν φαίνεται καλά στο βιντεάκι, αλλά χρησιμοποιώ hook grip και οχι double overhand. Έχει πολλά πλεονεκτήματα η αρση βαρών Βέβαια καθε επανάληψη είναι λες και βαράς τους αντίχειρες με πέτρα.
kuzko21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Γνώμη μου ,δεν το ξέρω , οπως το σκέφτομαι το λέω. Στο deadlift , η κατέβασε την μπάρα ελεγχόμενα οπως ακριβως την ανεβασες η πετα την απο πανω. Αυτο το πράμα αφήνω την μπάρα να με πετάξει κάτω εγώ το θεωρώ πολύ λάθος για τη μέση μέχρι και τους ώμους. Δεν το κανεις μονο εσυ εχω δει πολλους να αφήνονται κρατώντας την μπάρα. Το τρίτο σκουοτ σου σε πήρε λίγο μπροστα λογικά το καταλαβες. Επίσης σφιξε τον κορμο σου μην προσπαθείς να πετύχεις επιτηδευμένη λορδωση στην πλάτη σου , νομιζω το έκανες στο σκουοτ σου όταν πεταξες τον ποπο σου πισω. Βγάλε ποπο πίσω αλλά εχε πλάτη ίσια.
Fotis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σπεεεεκτ βρηκα gopro ρε Εχω go pro hero4 χαζηηηηηη με σχεδον ολα τα αξεσουαρ .Δεν ειπες . Οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου, γαμησε σας λεω!!!!!!!! Εχω κατι γαρδισματα στα χερια αλλα κατα τ αλλα ολα κομπλε. Νταξει το κρυο μετα τις λασπες και τα παγακια , στον αερα που φυσαει ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! Πηγα να παθω μια υποθερμια εκει γτ περιμεναμε ΠΟΛΛΗ ωρα τα πραγματα... Τρεμαμε κυριολεκτικα. Σπεκτ ακομα ειμαστε εδω κοψιδια σε λιγο!!! Για σκεψου λιγο φαση να τρεχεις σε ανωμαλο εδαφος ΓΕΜΑΤΟΣ λασπες με τα ποδια σου να κολυμπανε μεσα στα παπουτσια. Βγαζω λασπη απ τ αυτια και τα ρουθουνια, τετοια φαση Εχει πολλα εμποδια ρε μη κοιτας μονο την αποσταση. Εμποδια που μπορει να θελαν να τα προσπαθησεις 2-3 φορες οπως πχ το half pipe αλλα οπως το τουνελ που περιμενες τον προηγουμενο να μη πεσεις πανω του κλπ @acab για μενα , μολις τερματισα ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου. Γενικα ολη η φαση με ευχαριστησε παρα πολυ με εκανε να νιωσω υπεροχα και με γεμισε αυτοπεποιθηση. Αν σκεφτεις οτι μεχρι πριν λιγους μηνες ημουν σ εναν καναπε, ξεκινησα αεροβια μολις αρχες σεπτεμβρη , και σημερα εκανα ο,τι εκανα.. Ναι ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και ακομα πιο αποφασισμενη για να κανω πολλα περισσοτερα. Και νικησα και φοβους μου βεβαια μπαινοντας σ ενα σκοτεινο λαγουμι ή πχ σκαρφαλωνοντας σε ψηλο τοιχο.. (Το γονατο ρε δε καταλαβε Χροστο δν ενιωσε τιποτα!!!!) Μπραβο ρε Μαργαριτα αυτα μετρανε να ξερεις .Ειδες πως αισθανθηκες μολις το καταφερες ?Δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα αυτο και εσυ δεν ειχες αθλητικο background ειχες ταραξει το μεξικανικο στην Γλυφαδα ! Ομως επειδη εβαλες στοχο και το ηθελες πολυ το πετυχες με προπονηση παρολο τους ψιλοτραυματισμους που ειχες.Μαγκια σου ! Ζηλεψα τωρα γιατι σουκου ημουν ακριβως το αντιθετο κρεπαλες... θελω να το κανω και εγω ισως παω στο επομενο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2014 από Fotis13 4
bosei Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Tο παπουτσάκι το φοράω γιατί απλά βρωμάνε τα πόδια απο την ιδρωτίλα. Θα πάρω φλατ παπουτσί σε λίγες μέρες για τις άρσεις. Αν και δεν φαίνεται καλά στο βιντεάκι, αλλά χρησιμοποιώ hook grip και οχι double overhand. Έχει πολλά πλεονεκτήματα η αρση βαρών Βέβαια καθε επανάληψη είναι λες και βαράς τους αντίχειρες με πέτρα. Α οκ για την λαβή...δεν φαίνεται και καλά στο βίντεο. Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που την χρησιμοποιείς...εγώ όποτε έχω δοκιμάσει έτσι ούτε την μπάρα δεν σηκώνω από το έδαφος. @Kuzko για τα squat του είπα κυρίως για τις δύο πρώτες επαναλήψεις. Στην 3η παίζει πολύ grinding και δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτική. Στις άρσεις ρε συ αν κοιτάμε το κατέβασμα να είναι ελεγχόμενο χάνουμε πολύ ενέργεια και το πέταγμα από πάνω δεν είναι legit.
kuzko21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω μπος , έχεις κανει τη άρση και μετά χαλάς ολο το σώμα σου και αφήνεσαι...σε παίρνει κατω η μπάρα δηλαδή χαλάει η πλάτη , κρεμάνε οι ώμοι , τα γόνατα σχεδόν δεν προλαβαίνουν να λυγίσουν , ολο αυτο ειναι κακό deadlift. Δεν ειναι οτι κανεις 1 επανάληψη μαξ και τέλος , σε ενα σετ απο 3-5 επαναλήψεις δεν μπορείς να το κανεις αυτο. Η άσκηση ειναι ολοκληρωμένη οταν ξεκινάς απο την αρχική θέση πας στην τελική και ξανά απο κει στην αρχική , δεν άφησε κανεις την τροχαλία σε κανένα pull down και πήγε να την ξαναπιάσει για να κανει δεύτερη επανάληψη , ούτε στην Κωπηλατικη πέταξε καμία μπάρα κατω ούτε σε pull ups , ανέβηκε και έπεσε σα σακί κατω.... Ας εισαι 10 κιλά κατω αλλά να γινεται σωστά.
alex_000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ορίστε και ένα βιντεάκι μπράβο που κατεβαίνεις χαμηλά στο squat. Γενικά φαίνεται ότι δουλεύεις την τεχνική σε όλα τα lifts δεν κάνεις ότι να ναι. Συμφωνώ με την συμβουλή του boss. Τα τακούνια είναι για squat όχι για άρσεις. Δοκίμασε με flat. (επίσης -επιτέλους- μας ξεκόλησες από το τρέξιμο και τις συνταγές, ωραίος και μπράβο που είσαι μάγκας και ανεβάζεις βιντεο) Στο deadlift , η κατέβασε την μπάρα ελεγχόμενα οπως ακριβως την ανεβασες η πετα την απο πανω. Αυτο το πράμα αφήνω την μπάρα να με πετάξει κάτω εγώ το θεωρώ πολύ λάθος για τη μέση μέχρι και τους ώμους. Δεν το κανεις μονο εσυ εχω δει πολλους να αφήνονται κρατώντας την μπάρα. Φίλε όχι, ούτε για αστείο. Δεν κατεβαίνει η μπάρα ελεγχόμενα στο deadlift αν θες να περπατάς όταν γεράσεις. Σωστά την κατεβάζει. Ελεγχόμενα στο SLDL η στο Romanian. Η άσκηση ειναι ολοκληρωμένη οταν ξεκινάς απο την αρχική θέση πας στην τελική και ξανά απο κει στην αρχική , δεν άφησε κανεις την τροχαλία σε κανένα pull down και πήγε να την ξαναπιάσει για να κανει δεύτερη επανάληψη , ούτε στην Κωπηλατικη πέταξε καμία μπάρα κατω ούτε σε pull ups , ανέβηκε και έπεσε σα σακί κατω.... Ας εισαι 10 κιλά κατω αλλά να γινεται σωστά. Η συμετοχή της μέσης στο deadlift πρέπει να είναι όσο δυνατόν μικρότερη (και κυρίως σταθεροποιητικά) . Το lift γίνεται όσο δυνατόν περισότερο με πόδια και hip extension και όσο λιγότερο μέση γίνεται. Το αντίθετο όμως (κατέβασμα) δεν είναι ίδια άσκηση όπως το ανέβασμα. Αν είναι ελεγχόμενο θα είναι όλο μέση. Θα καταστραφεί η μέση σου. 2
margaritagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μπραβο ρε Μαργαριτα αυτα μετρανε να ξερεις .Ειδες πως αισθανθηκες μολις το καταφερες ?Δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα αυτο και εσυ δεν ειχες αθλητικο background ειχες ταραξει το μεξικανικο στην Γλυφαδα ! Ομως επειδη εβαλες στοχο και το ηθελες πολυ το πετυχες με προπονηση παρολο τους ψιλοτραυματισμους που ειχες.Μαγκια σου ! Ζηλεψα τωρα γιατι σουκου ημουν ακριβως το αντιθετο κρεπαλες... θελω να το κανω και εγω ισως παω στο επομενο Αντε στο επομενο να μαστε στο ιδιο team! Οσο για το οτι δε συγκρινεται με τπτ, αυτο ξαναπες το!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις