Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ποση ωρα σας πηρε? καμια φωτο βιντεο απο τον αγωνα εχεις?
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πηγαινα ερποντας και ακουμπουσε σε χωματα/πετρουλες/κλαδακια.. A έχω χάσει επεισόδια, την έχεις δει κομάντο εσύ. Aυτά μην τα λες εκτός spoiler όταν είναι εδώ ο Αntwni, μας βλέπουν και παιδιά..! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2014 από TriLoBiTe
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 @trilo κομαντο κ λιγα λες!! Μπες στο site να δεις τι εμποδια ειχε αν και δε τα χουν ολα ανεβασμενα. Χαχαχαχ ο antwni δν ειναι παιδι ρε @Spect δν ειχα καθολου την αισθηση του χρονου, γυρω στη 1:30 ωρα ειπαν καποια παιδια. Αλλα σκεψου οτι ανα κυματα ηταν αρκετες ομαδες οποτε σε καποια εμποδια μαζευε κοσμο και περιμενες. Το τρεξιμο σε ανωμαλο εδαφος ανηφορα/κατηφορα με φυτευτες πετρες χωματα κλπ με nike millenium εσπειρε λεμε χαχαχα Θεωρητικα εχουμε βιντεο/φωτο θα δουμε τι εβγαλε η gopro και περιμενω καποιες απο γνωστους που εβγαζαν. Περιμενω να δω τα μουτρα της μαμας μου μολις γυρισω και δει μια τσαντα γεματη λασπωμενα ρουχα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 @trilo κομαντο κ λιγα λες!! Μπες στο site να δεις τι εμποδια ειχε αν και δε τα χουν ολα ανεβασμενα. Θα μπω θα μπω, έχει να πέσει μελέτη. Χαχαχαχ ο antwni δν ειναι παιδι ρε Yeah right...
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 λεκανη νερο τα αφηνεις ολο το βραδ και το πρωι ασχλεισαι μαζι τους φακ τοσο πολυ για 5 χλμ? νταξει ειχε εμποδια αλλα τοσο πολυ?
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Απο σακους μποξ ξερουμε τι παιζει? Ποιοτητες μεγεθη υλικο γεμισματος κτλ? Θελω να παραγγειλω. Βρηκα εναν που γεμιζει με νερο. Που σημαινει οτι γεμιζει αδειαζει πανευκολα. Το θεμα ειναι αν θα εχει καλη αισθηση στα χτυπηματα και αν θα αλοιωθει πιο ευκολα. Τι γνωριζουμε?
a.c.a.b Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Πιστεψε με ειχε πριν το πλυνω επισης... Σκεψου πως ετσουζε σα διολος μεσα στις λασπες ή οταν πηγαινα ερποντας και ακουμπουσε σε χωματα/πετρουλες/κλαδακια.. @Σπεκτ μετα απ αυτο το 5ρι το αλλο του νοεμβριου θα βγει για πλακα Lara Croft! Μπράβο ρε Μαργαρίτα σε παραδέχομαι! Παντά τα τέτοια να διαβάζουμε να παίρνουμε motivation! 1
Antwni Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Aυτά μην τα λες εκτός spoiler όταν είναι εδώ ο Αntwni, μας βλέπουν και παιδιά..! Report και ξύλο Πες τα ρε μαργαρίτα Α και μπράβο που πέρασες αυτόν τον άθλο!!! Δείγμα του ότι πρέπει να σε φοβόμαστε ιδιαίτερα μετά από αυτό 2
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 φακ τοσο πολυ για 5 χλμ? νταξει ειχε εμποδια αλλα τοσο πολυ? Για σκεψου λιγο φαση να τρεχεις σε ανωμαλο εδαφος ΓΕΜΑΤΟΣ λασπες με τα ποδια σου να κολυμπανε μεσα στα παπουτσια. Βγαζω λασπη απ τ αυτια και τα ρουθουνια, τετοια φαση Εχει πολλα εμποδια ρε μη κοιτας μονο την αποσταση. Εμποδια που μπορει να θελαν να τα προσπαθησεις 2-3 φορες οπως πχ το half pipe αλλα οπως το τουνελ που περιμενες τον προηγουμενο να μη πεσεις πανω του κλπ @acab για μενα , μολις τερματισα ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της ζωης μου. Γενικα ολη η φαση με ευχαριστησε παρα πολυ με εκανε να νιωσω υπεροχα και με γεμισε αυτοπεποιθηση. Αν σκεφτεις οτι μεχρι πριν λιγους μηνες ημουν σ εναν καναπε, ξεκινησα αεροβια μολις αρχες σεπτεμβρη , και σημερα εκανα ο,τι εκανα.. Ναι ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και ακομα πιο αποφασισμενη για να κανω πολλα περισσοτερα. Και νικησα και φοβους μου βεβαια μπαινοντας σ ενα σκοτεινο λαγουμι ή πχ σκαρφαλωνοντας σε ψηλο τοιχο.. (Το γονατο ρε δε καταλαβε Χροστο δν ενιωσε τιποτα!!!!) 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Για βατραχάνθρωπος πας; Για στείλε λινκ να δούμε τις δοκιμασίες.
Adon1s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Παλι καλα που δεν ειπες τιποτα κανε στυλ ΤΑΒΑΤΑ... Τι εστί ΤΑΒΑΤΑ ; Ψάχνω γυμναστήριο αυτό τον καιρό και έιδα στα προγράμματα απο ένα απο αυτά που πήγα οτι το περιλαμβάνει Και χτες εδιναν μπυρες ωρε! ..lucozade, tonotil, powerbars απο την επισημη διοργανωση και μπυρες, ενα ενεργειακο που δεν το ξερω και αλλα τετοια, απο ασχετα σταντ που ειχα στηθει διπλα στο βασιλικο. Μονο τo σαλεπακι και οι ξηροι καρποι ηταν επι πληρωμης. Μπύρες ; Χυμούς , νερά και τονοτίλ προλάβαμε εμείς Και για να είμαι ειλικρινής δεν πήρε το μάτι μου κάπου στα χιλιάδες δεξιά-αριστερά βουνά σκουπιδιών τίποτα μπυροκουτάκια ή powerade . Στον "Μέγας Αλέξανδρος" πάντως έδιναν και ενεργειακά , και χαλβάδες συσκευασμένους , και φρούτα , και χυμούς Και μια ερώτηση προς @Spect κυρίως Επειδή μου ψιλομπήκε το μικρόβιο του τρεξίματος , τα κολλάν (αντρικά πάντα ε γιατί είμαστε και μπρουτάλ ) σε τι αποσκοπούν ; Να μπώ στον κόπο να πάρω για τον Χειμώνα εννοώ ή δεν χρειάζεται ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τι εστί ΤΑΒΑΤΑ ; Ψάχνω γυμναστήριο αυτό τον καιρό και έιδα στα προγράμματα απο ένα απο αυτά που πήγα οτι το περιλαμβάνει Μπύρες ; Χυμούς , νερά και τονοτίλ προλάβαμε εμείς Ξαναλεω, μπυρες απο τα ασχετα σταντ που ηταν στημενα γυρω απο το βασιλικο αυτα. Τα οποια ηταν εκει για promotion και μοιραζαν δωρεαν. Btw, διπλα απο τους χυμους ειχε και lucozade Eαν κρινω απο το edit σου, μαλλον ετρεχες στα 5km ε? 1
Adon1s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 γιες Στόχο έχω στον "Μέγας Αλέξανδρος" να καταφέρω να πάω για τα 10χλμ
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 γιες Στόχο έχω στον "Μέγας Αλέξανδρος" να καταφέρω να πάω για τα 10χλμ Καλη επιτυχια! Στα 5km οντως, δεν ειχαν τοση ποικιλια μετα τον τερματισμο ή δεν ειχαν σχεδιασει να δωσουν τις αντιστοιχες παροχες (πονταρω το 2ο και μου φαινεται λογικο). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις