Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στο legion έπρεπε να πάμε 

Και χτες εδιναν μπυρες ωρε! :-D ..lucozade, tonotil, powerbars απο την επισημη διοργανωση και μπυρες, ενα ενεργειακο που δεν το ξερω και αλλα τετοια, απο ασχετα σταντ που ειχα στηθει διπλα στο βασιλικο. 

Μονο τo σαλεπακι και οι ξηροι καρποι ηταν επι πληρωμης.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου, γαμησε σας λεω!!!!!!!! Εχω κατι γαρδισματα στα χερια αλλα κατα τ αλλα ολα κομπλε. Νταξει το κρυο μετα τις λασπες και τα παγακια , στον αερα που φυσαει ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! Πηγα να παθω μια υποθερμια εκει γτ περιμεναμε ΠΟΛΛΗ ωρα τα πραγματα... Τρεμαμε κυριολεκτικα.

Σπεκτ ακομα ειμαστε εδω κοψιδια σε λιγο!!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

γουελ νταν! :)

εγω πηγα βουνο και ο αλλος δεν ειχε φερει μαζι του τη ζωνη για το νερο και πηγα να μεινω στον τοπο απο την αφυδατωση! ευτυχως σταματησα σε 2 καφενεια που πετυχαμε στο δρομο και ο ενας μας εδωσε μπουκαλακι με νερο ενω στο αλλο μας εβαλε σε ποτηρι

Δημοσ.

Ενα τρικουαζ/γαλαζιο ηταν;; αν ναι αυτος ειναι...

Θα το βρω..

Αν και να ξες δεν γραφω γιατι εχω κανενα θεμα με σενα.. συζητηση κανουμε.. και αν λεω κατι λαθος το παραδεχομαι... δεν ειμαι στενομυαλος...χαχαχα

Όχι, κόκκινο. 2 έχετε; Τι χωριό είστε σεις ρε... Αυγουλάδικο!!  :-D

Δεν κάνεις λάθος που λες ότι αν κάποιος θέλει να χάσει λίπος πρέπει να κάνει βάρη κι όχι αεροβική -μαζί με σωστή διατροφή φυσικά. Εννοείται ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Άλλα όταν λέει ότι δε γουστάρει να κάνει βάρη, δεν έχει νόημα να επιμένεις. 

Σε σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία που ούτε γυμνάζεται, ούτε προσέχει τι τρώει, και μόνο που κάνει αυτά τα 2 ο Σέλλερς έχει κάνει μεγάλο βήμα στη ζωή του.

Δημοσ.

Σιγά τα αίματα :P

Πιστεψε με ειχε πριν το πλυνω :P επισης... Σκεψου πως ετσουζε σα διολος μεσα στις λασπες ή οταν πηγαινα ερποντας και ακουμπουσε σε χωματα/πετρουλες/κλαδακια..

@Σπεκτ μετα απ αυτο το 5ρι το αλλο του νοεμβριου θα βγει για πλακα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...