Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fuck Yeahhh. Τα έβγαλα τα 5 χιλιόμετρα σήμερα στον αγώνα. Πήγε να με ξαναπιάσει το πόδι και τότε άρχισα να μην δίνω καθόλου βάρος εκεί και έφυγε. Μετά μου ξαναήρθε πιο έντονο και πάλι το έδιωξα και συνέχισα κανονικά. Τι στον πέο είναι ρε σεις αυτό; Πολύ καλό που κατάφερα να το ελέξω αλλά στο μέλλον δεν μπορώ να έχω το μυαλό μου στο πόδι, θα θέλω να γκαζώνω σαν τον Μπολτ.

Επίσης επειδή είχα καιρό να τρέξω. Απλά θα το έλεγα μια ένεση αυτοικανοποίησης και γκαύλας απεθείας στον εγκέφαλο.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

GiO, τρέχεις ;;;; να 'ρθούμε με πανό

Καλα ηταν :-D

Περιμενα να πετυχω κανεναν αλλα φευ.

Και οσοι παραπονιουνται για την κλειστη τσιμισκη/νικης σαββατιατικα, ποδαρακια. Μια φορα στο τοσο, καλο κανει :P

Δημοσ.

O sellers σας ρωτάει για το διάδρομο και του λέτε για βάρη ενώ ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει να κάνει βάρη. Να ξέρετε ότι η γυμναστική δεν έχει αποτέλεσμα αν δεν γίνεται με κέφι. Καλό είναι να βοηθάμε αυτούς που ρωτάνε σε αυτό που ρωτάνε. Επειδή μερικοί από μας είμαστε πορωμένοι με τη γυμναστική, δε σημαίνει ότι έτσι είναι ο καθένας. 

Σ' αυτό που ρώτησε λοιπόν. Υπάρχουν πολλές επιλογές με διαφορετικά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα, δεν υπάρχει βέλτιστο επίπεδο παλμών. Αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να αποσυνδέσεις την αεροβική με την απώλεια κιλών. Αυτή θα την πετύχεις κατά 90% με σωστή διατροφή και κατά 10% με τη γυμναστική.

Αν βρίσκεις βαρετό το πρόγραμμα που ακολουθείς, μπορείς να κάνεις παραλλαγές. Κάνε τη μια μέρα ΗΙΙΤ, την άλλη ελαφρύ τρέξιμο για πολύ ώρα, την άλλη πιο έντονη για λιγότερη, κοκ

Επίσης, αν υπάρχει στο γυμναστήριο, κάνε ελλειπτικό ή ποδήλατο, προκαλούν πολύ λιγότερη καταπόνηση στα γόνατα από τον διάδρομο.

Thanks Γιάννη.

Την διατροφή την έχω ρυθμίσει εκει που ήθελα. Με τον καιρό ίσως την κάνω λίγο πιο strict αλλά για τώρα είμαι καλά. Δεν έχω συνδέσει την αερόβια με την απώλεια βάρους, αλλά με την καύση λίπους. Ξεκίνησα γυμναστικη πριν εναν μήνα. Πριν απο αυτό, για 5 χρονια πείπου δεν κούησα κώλο. Το ξέρω πως πολλοί απο εσάς γνωρίζετε πολλά, και έχετε πολλα tips κ.λ.π, αλλά ας το πάμε λίγο ήρεμα. Μπορεί το σωστό να είναι 2ωρα βάρη με άδειο στομάχι και ΤΑΒΑΤΑ και ΗΙΤ και μισο κιλό ασπράδι, αλλά αυτό που θέλω να κάνω τώρα είναι να τρέχω σε εναν διάδρομο. Αν, βοηθάει έστω  και στο 1% να κρατάω τους παλμούς στο 120 με 140 έχει καλώς, αλλιώς θα τρέχω με 170 παλμούς που είμαι συνήθως.  Για αυτό και η ερώτηση.

σαν γκομενες κανετε, ολο διαφωνειτε-γκρινιαζετε...

...και κοιτάτε το σώμα σας στον καθρέφτη.

Δημοσ.

Sellers ίσως να έχει κάποια αξία παραπάνω να τρέχεις στο εύρος των παλμών που ανέφερες (για σταθερό tempo πάντα) αλλά εφόσον σε ενδιαφέρει η καύση λίπους κοίτα και προς HIIT μεριά. Αρκετά συντηριτικά βέβαια για αρχή γιατί είναι αρκετά πιό απαιτητική αλλά θα σε ανταμείψει και αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

High intensity διαβάζω και χασκογελώ. 

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο γι αυτό σου λέω συντηριτικά. Δηλαδή κάνε το κανονικό σου αερόβιο και στο τέλος π.χ. πρόσθετε και άπο ένα all out sprint των 10 δευτερολέπτων για να αρχίζεις να συνηθίζεις. Στην αρχή θα σου βγει ο κώλος αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι αρκετά δύσκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά για αρχάριο. Αλλά αφού ο στόχος σου σελλερς είναι το λίπος, το ΗΙΙΤ είναι ουσιαστικά μονόδρομος. Και με την κλασσική αεροβική καις λίπος αλλά τοοοοοσο αργά που θα νομίζεις ότι δεν κάνεις τίποτα.

Ξεκινάς με χαμηλή ένταση, σταδιακά πας σε πιο έντονη μέχρι να φτάσεις σε υψηλή. Ή αλλιώς, μένεις σε αυτό που ήδη κάνεις. Η καρδιά σου άλλωστε σου λέει ευχαριστώ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στη γυμναστική, όχι ο καθρέπτης. :)

Λίβε, βρες το τηλέφωνο αυτουνού με τ' αβγά, δεν ξέρω αν θα κάτσει η φάση που δοκίμασα εδώ. Τις προάλλες ήταν στο χωριό ο δικός σου, είδα το φορτηγάκι του έξω από μια καφετέρια αλλά βιαζόμουνα να πάρω τα παιδιά από το σχολείο και δεν κράτησα το νούμερο.

Δημοσ.

Ενα τρικουαζ/γαλαζιο ηταν;; αν ναι αυτος ειναι...

Θα το βρω..

Αν και να ξες δεν γραφω γιατι εχω κανενα θεμα με σενα.. συζητηση κανουμε.. και αν λεω κατι λαθος το παραδεχομαι... δεν ειμαι στενομυαλος...χαχαχα

Δημοσ.

Καλα ηταν :-D

Περιμενα να πετυχω κανεναν αλλα φευ.

Και οσοι παραπονιουνται για την κλειστη τσιμισκη/νικης σαββατιατικα, ποδαρακια. Μια φορα στο τοσο, καλο κανει :P

Μπράβο GiO, να είσαι γερός να το ξανακάνεις! 

• Like 1
Δημοσ.

εδειξε η τηλεοραση λιγο απο legion.πιο επικίνδυνες αποστολες εριχνα πιτσιρικα οταν επαιζα στο παρκο :P

εκτος απο το αγωνισμα με το συρμα εκει κατι πηγε να γινει.

πηγε κανεις?

πως ηταν?

η μπυρα που διναν δωρο ηταν καμια της προκοπής? :devil:

• Moderators
Δημοσ.

εδειξε η τηλεοραση λιγο απο legion.πιο επικίνδυνες αποστολες εριχνα πιτσιρικα οταν επαιζα στο παρκο :P

εκτος απο το αγωνισμα με το συρμα εκει κατι πηγε να γινει.

πηγε κανεις?

πως ηταν?

η μπυρα που διναν δωρο ηταν καμια της προκοπής? :devil:

Αγωνισμα με συρμα? Για πε

Αν αναφερεσαι στη μπυρα που εδιναν χτες βραδυ στη Θεσσαλονικη, εχω την εντυπωση πως ηταν Μυθος.

Δημοσ.

το κλασικο που υποθετω κανουν και στο στρατο γιατι το εχω δει σε πολλες ταινιες.που σουρνεσε κατω απο ενα συρμα εκει το ειχαν κανει και πιο φαση γιατι ενω σουρνοντουσαν τους ριχναν και νερα με το λαστιχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...