Dakonblackblade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Νταξ μωρέ , πως κάνετε έτσι? Εγώ το 10χ1000 το θεωρώ βουνό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σπεεεεκτ βρηκα gopro ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σταρ κανεις οτι κανεις μονο για να σαβουριαζεις σκ;;; Δεν εχω παρακολουθησει ολες τις συζητησεις.εδω με σενα και τον σπεκτ... Αλλα δυο αμθρωποι που τρεχουν, θα ελεγα οτι θα συμφωνουσαν σε πολλα σημεια αντι να διαφωνουσαν τοσο εντονα... Δεν θυμαμαι βαρη κανεις;; Οσο για χασιμο βαρους χρειαζονται και τα βαρη, οχι μονο αεροβια. Αυριο ξεκιναμε προπονησεις καλες, τελος το deload... Ντακον λεω να το κανω ετσι να δω.. Πρωτη δευτερη εβδομαδα 5/3/1 Τριτη 3*5 deload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Επ επ και εγώ είμαι εδώ ε Πάμε όλοι μαζί να τα κάνουμε λαμπόγιαλο. Με το 1 Με το 2 Με το 3 ΕεεΕεΕεεΕεΕεΕ γκντουπ, κλαπ, ντουπ, παπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Star έχεις τρέξει κανένα αγώνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πήγα σήμερα από ένα κατάστημα intersport και χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή δοκίμασα παπούτσια τρεξίματος Salomon. Έμεινα "μαλακας", ένιωσα λες και το παπούτσι μου φώναζε "τρέξε, τρέξε"! Απίστευτο! Το επόμενο ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος standard θα είναι Salomon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για βουνό η για δρόμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για διάδρομο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Χαχα ... το εστειλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί ρε παιδιά, τι έκανα; Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και θέλει. Βουνό για τρέξιμο κοντά μου δεν υπάρχει, στο δρόμο κάνω ποδηλασίες και στον διάδρομο τρεχω. Το κακό πού είναι; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πουθενα δεν ειναι το κακο... Καλα κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 @wizzy απλα το ττεξιμο στο διαδρομο ειναι αρκετα πιο ευκολο απ ο,τι εξω. Πιο πολυ πλακα εκανε ο Λιβε μη τρελαινεσαι!! Καλα κανεις! Σας καληνυχτω... Ευχηθειτε μου αυριο να γυρισω αρτιμελης! εχω παρει τα μετρα μου , μακρυ κολλαν και επιδεσμους για τους αστραγαλους. Ελπιζω ολα να πανε καλα Τα λεμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 O sellers σας ρωτάει για το διάδρομο και του λέτε για βάρη ενώ ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει να κάνει βάρη. Να ξέρετε ότι η γυμναστική δεν έχει αποτέλεσμα αν δεν γίνεται με κέφι. Καλό είναι να βοηθάμε αυτούς που ρωτάνε σε αυτό που ρωτάνε. Επειδή μερικοί από μας είμαστε πορωμένοι με τη γυμναστική, δε σημαίνει ότι έτσι είναι ο καθένας. Σ' αυτό που ρώτησε λοιπόν. Υπάρχουν πολλές επιλογές με διαφορετικά πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα, δεν υπάρχει βέλτιστο επίπεδο παλμών. Αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να αποσυνδέσεις την αεροβική με την απώλεια κιλών. Αυτή θα την πετύχεις κατά 90% με σωστή διατροφή και κατά 10% με τη γυμναστική. Αν βρίσκεις βαρετό το πρόγραμμα που ακολουθείς, μπορείς να κάνεις παραλλαγές. Κάνε τη μια μέρα ΗΙΙΤ, την άλλη ελαφρύ τρέξιμο για πολύ ώρα, την άλλη πιο έντονη για λιγότερη, κοκ Επίσης, αν υπάρχει στο γυμναστήριο, κάνε ελλειπτικό ή ποδήλατο, προκαλούν πολύ λιγότερη καταπόνηση στα γόνατα από τον διάδρομο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παλι καλα που δεν ειπες τιποτα κανε στυλ ΤΑΒΑΤΑ... Δηλαδη πας σε γιατρο σου λεει θα σε κανω ενεση, του λες φοβαμαι και φευγεις... Πιο ειναι το σωστο θα πουμε, ή αυτο που θελουν να ακουσουν για να καταλαβω και γω.. Αλλο να σαι πορωμενος και αλλο να λες τι ειναι το σωστο, ή τι θα του φερει πιο καλα αποτελεσματα.. Θα αλλαξει την διατροφη του θα δει συντομα αποτελεσματα, αλλα πρεπει να ξυπνησει και τον μεταβολισμο του να αρχισει να καει... Δεν ειπα να αρχισει να κανει pr και ακροτητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 σαν γκομενες κανετε, ολο διαφωνειτε-γκρινιαζετε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις