Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

σταρ που ακριβως ηταν το παραπλανητικο που εγραψα?

οσο για αυτο που ρωτας οποιαδηποτε ασκηση βοηθαει στην αυξηση των μυων κανει δουλεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Θα βοηθησει αμα αντι για βάρη παιζει με κάμψεις - έλξεις κτλπ? τουλαχιστον για ενα διαστημα 3-4 μηνων αρχικα. 

Θα βοηθήσει άλλα πιο λίγο. Απο τη στιγμή που έχει πρόσβαση σε βάρη στο γυμναστήριο είναι no brainer επιλογή.

• Like 1

σταρ που ακριβως ηταν το παραπλανητικο που εγραψα?

οσο για αυτο που ρωτας οποιαδηποτε ασκηση βοηθαει στην αυξηση των μυων κανει δουλεια

Σου εγραψα ποιο ειναι οτι θεωρεις πως δεν ειναι δυνατη ασκηση το 10 * 1000 ή και 5 * 1000 σε τέτοιο χρονο. Τωρα δεν μιλαμε για μαραθωνοδρομους γιατι δεν ειναι ολοι ετσι. Δεν πανε ολοι να τρεξουν σε μαραθωνιους. 

• Moderators

εγραψες αυτο

δεν τα παιρνω εγω λαθος εσυ αυτο που γραφεις ειναι παραπλανητικο. Ειναι πολυ δυνατη προπονηση 10 χιλιάρια με ρυθμο 4 μιση λεπτά διαλειματικα.

και σου λεω τι σε παραπληνσε σε αυτα που ειπα και δεν το καταλαβες σωσα!

το οτι ειπα οτι δεν ειναι δυνατη προπονηση δεν ειναι καθολου παραπλανητικο γιατι ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω!

• Moderators

http://www.youtube.com/watch?v=xQ_IQS3VKjA#t=196

Aπίστευτες ικανοτητες ο άνθρωπος. respect στον αθλητη.

εχεις δει unicycle downhill? :P

ο τυπος χρονια τωρα εχει δειξει τις ικανοτητες του!μετα τα πρωτα βιντεο πιστευω δεν παρουσιασε κατι νεο περα απο την αλλαγη τοπιων!

εγραψες αυτο

δεν τα παιρνω εγω λαθος εσυ αυτο που γραφεις ειναι παραπλανητικο. Ειναι πολυ δυνατη προπονηση 10 χιλιάρια με ρυθμο 4 μιση λεπτά διαλειματικα.

και σου λεω τι σε παραπληνσε σε αυτα που ειπα και δεν το καταλαβες σωσα!

το οτι ειπα οτι δεν ειναι δυνατη προπονηση δεν ειναι καθολου παραπλανητικο γιατι ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω!

Παραπλανητικο ειναι φιλε γιατι αν σε διαβασει καποιος μπορει να το υιοθετησει. Ενω ειναι λάθος. Ειναι πολυ δυνατη προπονηση αυτη και δεν μπορει να την βγάλει ο καθενας. Μετα θες τρελο φαγητο και διατασεις και ξεκουραση κτλπ. Εκτος αν νομιζεις οτι σε οτι γράφεις εχεις δικιο οποτε πάω πάσο δεν θα μπορέσουμε να συνενοηθουμε. Που πανω κατω αυτο εχω αρχισει και καταλαβαινω οτι δεν θες να παραδεχθεις οτι έγραψες κατι λάθος.

• Moderators

με τη λογικη σου και αυτο που λες εσυ ειναι παραπλανητικο γιατι μπορει να το διαβασει καποιος που ξερει και να βαλει τα γελια!

πιστεψε με οταν δεν ειμαι σιγουρος για κατι ή δεν ξερω κατι δεν μιλαω και νομιζω οτι το ξερουν ολοι στο θρεντ (απο τους μονιμους)

τελος απο τη στιγμη που μιλαμε μεταξυ μας αυτο που γραφω το γραφω για να το διαβασεις εσυ και οχι για καποιον αλλον και αν καποιος που δεν ξερει κανει οτι να ναι χωρις να ψαξει τι και πως εχει κανει ηδη λαθος και ειναι δικο του προβλημα! δεν του φταιω εγω ουτε κανενας αλλος

Αμα βάλει τα γέλια δεν θα ξέρει άσχετος θα ειναι που προσπαθει να κάνει τον ήρωα. Ξερω και εγω πολλους "ηρωες" που μετά την έπαθαν επειδη υποτιμησαν το μέγεθος της προπονησης και τραυματιστηκαν.

Βρες μου εσυ σοβαρο ατομο που ασχολειται σοβαρα ξέρει και δεν τρολάρει πες του για τα 10 χιλιομετρα διαλειματικη και αν σου πει οτι δεν ειναι δυνατη και σοβαρη προπονηση μην τον ξαναρωτησεις τιποτα και ποτε για το οτιδηποτε. 

Ναι. Ακομα και αν ειναι μαραθωνοδρομος. Διοτι θα έχει ξεχασει απο που ξεκινησε και πως πριν καιρο δεν ηταν απλο. Εκτος αυτου θα πρεπει να λες την αληθεια και στους αρχαριους οχι να το παιζεις μάγκας επειδη έχει φτασει σε ενα Α επιπεδο. Λιγη σεμνοτητα δεν βλάπτει.

ΥΓ Μονο αρχάριος δεν ηταν αυτος που τρέξαμε το καλοκαιρι βεβαια αλλα τελοςπαντων. Βατραχανθρωπος απο τα 18 του και ενεργος σε αποστολες κτλπ.

• Moderators

ξερεις ποιο ειναι το θεμα σου? Στην αρχη η απαντηση σου αναφεροταν προσωπικα σε μενα στη συνεχεια τη γενικευσες! οποτε εχουμε και λεμε μιλαμε για μενα εσενα και το φιλο σου , για μενα και το φιλο σου, για το φιλο σου και αυτους που ξεκινανε τωρα, για εμενα και αυτους που ξεκινανε τωρα αποφασισε για να σου απαντησω!

οσο για το αν υπαρχει σεμνοτητα αυτο το ξερουν ολοι οσοι εχουν λαβει βοηθεια απο μενα  και εδω και εξω! :)

Σου ειπα μονο αρχαριοι δεν ειμαστε εμεις οι 2. Εγω και ο συναδελφος που κάναμε φυσικη κατασταση το καλοκαιρι. Και συμφωνησαμε στον χαρακτηρισμο της προπονησης. 

• Moderators

το οτι το συμφωνησατε εσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι! δεν λεω οτι ειναι ευκολο  δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζεις!

Ρε star_light μεσα σε 5 σελιδες εχεις διαφωνησει με 3 διαφορετικα ατομα. Διαφωνεις για να διαφωνεις?Αν εχεις να προσφερεις ποιοτικα, οκ. Αλλα μην παριστανεις οτι τα ξερεις ολα, ειδικα απεναντι σε ατομα που εχουν δειξει μεσω του τοπικ εδω και καιρο οτι ξερουν για τι μιλανε. Αμα τα ξερεις ολα, ασε μας στην ασχετοσυνη μας.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...