Zaknafein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μάιστα, άρα κι εγώ καλά το είχα υπολογίσει, απλά σε διπλάσιο μέγεθος (2000μ & 4:30 διάλειμμα). Άντε να στρώσει το κωλοκαλάμι να πάω κι εγώ για καμιά προπόνηση γιατί έχω πολλά νεύρα που δεν μπορώ να τρέξω >.< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Χτες ειδα κατι καταπληκτικο... Ειδα ατομο να τρεχει με τζιν παντελονι καλο μεταξωτο πουκαμισο και παππουτσια αθλητικα... Λεω που πας καημενε ετσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Thanks Zak!! Στεφ προσεχε μονο μη φτασεις τον οργανισμο σου πιο μακρια απ οσο πρεπει, ενοω μη ζοριστεις παραπανω απ οσο αντεχεις! Νταξει εσυ εχεις εμπειρια αλλα εμαθα για παιδια που τις προαλλες στις Σπετσες λιποθυμησαν γι αυτο στο λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Έχω εναν συνάδελφο ο οποιος ειναι 40 χρονών και έκανε διαλειματική 10 x 1000 στα 4 : 20 με 4 : 30 λεπτά με 2 : 30 λεπτά διάλλειμα κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μια και πιστευω πως εδω εχω τις περισσοτερες πιθανοτητες να παρω θετικες απαντησεις: Τρεχει κανεις σημερις Σαλονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 zak εγω χτες πετυχα κατι κοπεελς στο γηπδο να τρεχουν με σταρακια.. μαργαριτα δεν θα ναι η πρωτη φορα που θα πιεζομαι σε αγωνα ξερεις ποσες φορες εφτασα στο τερματισμο χωρις ανασα ?! θυμαμαι στο πρωτο αγωνα που ειχα τρεξει 5200 ηταν η αποσταση ημουν και απο χειρουργειο και δεν ειχα κανει προπονηση για 2-3 βδομαδες οταν τερματισα για 1-2λεπτα ημουν ζαλισμενος! στο μαραθωνιο δεν θα κουραστω απο ανασα κτλ αλλα απο καταπονηση στα ποδια! θα φανε πολυ κοπανημα και πααρα πολλες ωρες + οτι δεν εχουν τρεξει ποτε τοσο μεγαλη αποσταση συνεχομενα! σταρ δεν ειναι καποιος τρελος χρονος! ξερω κατι τυπους εδω που πανε αστα! 50+χρονων και σε ενα αγωνα που ηταν σκυταλοδρομια 3χ21 χλμ καναμε μαζι το πρωτο κομματι! ημουν 2ος και ειχαμε 15λεπτα διαφορα.. και σκεψου οτι εγω πηγαινα με ρυθμο 4.29 + οτι αυτος δεν πηγαινε στο φουλ ρυθμο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Γνώστες, έχουμε και λέμε. Έχω επικεντρωθεί στο να κάψω το λίπος (μεγάλο απόθεμα δόξα τω Θεω) οπότε προσπαθώ να κάνω αερόβια. Δεν πιάνω όργανα ακόμα, κυρίως επειδή βαριέμαι, οπότε ότι γίνεται, γίνεται στον διάδρομο. Με λίγο ψάξιμο απο δω κι απο εκεί, έχω καταλάβει ότι για να κάνω αερόβια στον διάδρομο πρέπει να έχω τους σφυγμούς στο 120-140. Οπότε πρώτη ερώτηση: Καλά ως εδώ? Κρατώντας τους σφυγμους στο 130 π.χ είμαι κομπλε; Δευτερο θέμα: Επειδη έχω σκουριάσει, για να τους κρατήσω στο 130, πρεπει να πηγαίνω κυριολεκτικά με 5 στον διάδρομο. Χωρίς πλάκα. Τις προάλλες το ειχα στο 6,5 που με ανεβασε στους 150, το ριξα στο 6 που με εριξε στο 140, αλλα μετα απο κανα πενταλεπτο στο 6, άρχισαν πάλι να ξεφεύγουν οι σφυγμοί. Το θέμα μου είναι ότι στο 5,5, ειναι απλο περπάτημα και νιωθω οτι δεν κανω κάτι. Θα μπορούσα να ειμαι στον διάδρομο στο 5 με 5,5 ολη την μερα που λεει ο λόγος. Προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 @Sellers Κάνε 40λεπτά περπατημα σε ανηφορούλα και εισαι κομπλέ zak εγω χτες πετυχα κατι κοπεελς στο γηπδο να τρεχουν με σταρακια.. μαργαριτα δεν θα ναι η πρωτη φορα που θα πιεζομαι σε αγωνα ξερεις ποσες φορες εφτασα στο τερματισμο χωρις ανασα ?! θυμαμαι στο πρωτο αγωνα που ειχα τρεξει 5200 ηταν η αποσταση ημουν και απο χειρουργειο και δεν ειχα κανει προπονηση για 2-3 βδομαδες οταν τερματισα για 1-2λεπτα ημουν ζαλισμενος! στο μαραθωνιο δεν θα κουραστω απο ανασα κτλ αλλα απο καταπονηση στα ποδια! θα φανε πολυ κοπανημα και πααρα πολλες ωρες + οτι δεν εχουν τρεξει ποτε τοσο μεγαλη αποσταση συνεχομενα! σταρ δεν ειναι καποιος τρελος χρονος! ξερω κατι τυπους εδω που πανε αστα! 50+χρονων και σε ενα αγωνα που ηταν σκυταλοδρομια 3χ21 χλμ καναμε μαζι το πρωτο κομματι! ημουν 2ος και ειχαμε 15λεπτα διαφορα.. και σκεψου οτι εγω πηγαινα με ρυθμο 4.29 + οτι αυτος δεν πηγαινε στο φουλ ρυθμο του Και ομως ειναι πολυ δυνατη προπονηση και αυτο που έκανες εσυ και αυτο που σου ειπα εγω. Μη κοιτάς τωρα .... και ο άλλος ηταν Μαραθωνοδρομος του λεγανε οι γιατροι να προσέχει και τελικα πεθανε απο καρδια. Δεν μ αρεσουν οι υπερβολες. Οταν κατι ειναι δυνατο πρεπει να το επισημαίνεις , μην λες ξερω γω αααα υπάρχει και δυνατοτερο και το υποτιμας για να δειξεις πιο μάγκας. Οχι εσυ γενικα λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πώς κάθε φορά το παίρνεις λάθος δεν ξέρω. Αυτό που έκανα δεν ήταν σκληρή προπόνηση Δεν ήταν κάτι δυνατό Αυτό που έκανε ο γνωστός σου. Και γω αΝέφερα το ρυθμό που πήγαινα για να δείξω πόσο πιο γρήγορο ρυθμο είχε ο 50+ που με πέρασε που μου έριξε 15 λεπτά στα 21 χιλιόμετρα Σελλερς για πιο γρήγορα αποτελέσματα ξεκινά βάρη. απο διατροφή τι κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για αρχη θα μεινω στον διάδρομο, οπότε ψάχνω πληροφορίες επ'αυτού. Διατροφή, όχι κάτι συγκεκριμένο. Έκοψα τηγανιτά, λίπη, junk κ.λ.π και το χω σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πώς κάθε φορά το παίρνεις λάθος δεν ξέρω. Αυτό που έκανα δεν ήταν σκληρή προπόνηση Δεν ήταν κάτι δυνατό Αυτό που έκανε ο γνωστός σου. Και γω αΝέφερα το ρυθμό που πήγαινα για να δείξω πόσο πιο γρήγορο ρυθμο είχε ο 50+ που με πέρασε που μου έριξε 15 λεπτά στα 21 χιλιόμετρα Σελλερς για πιο γρήγορα αποτελέσματα ξεκινά βάρη. απο διατροφή τι κανείς; ψαχαχαχχαα τι λες ρε? εχεις ιδεα τι προπονηση ειναι αυτη? και αφου δεν ηταν τοσο δυνατο αυτο που εκανε ο γνωστος μου γιατι έμεινες στα 5 x 1000? και δεν πηγες στα 10? btw μαζι το καναμε απλα αναφερω οτι το έκανε αυτος που ειναι 40 χρονων εγω ειμαι 28 και πιτσιρικας μπροστα του. Οποτε το δικο του πιάνετε σαν σπουδαιοτερο. δεν τα παιρνω εγω λαθος εσυ αυτο που γραφεις ειναι παραπλανητικο. Ειναι πολυ δυνατη προπονηση 10 χιλιάρια με ρυθμο 4 μιση λεπτά διαλειματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 σελλερς θα σου δωσω απλα ενα παραδειγμα να δεις για ποιο λογο σου προτεινω να ξεκινησεις βαρη αυτη τη στιγμη το σωμα σου ειναι 1000κυβικα και καταναλωνει 2000 θερμιδες τη μερα κανοντας βαρη και αυξανοντας τη μυικοτητα σου κανεις το σωμα σου απο 1000 κυβικα 1600 το οποιο οπως ξερεις απο τα αυτοκινητα εχει μεγαλυτερη καταναλωση αρα απο τις 2000 πας στις 2500 θερμιδες τη μερα! το αεροβιο θα καψει θερμιδες μονο οση ωρα κανεις τα βαρη θα καψουν ολη τη διαρκεια της ημερας! τα νουμερα ειναι τυχαια απλα για να καταλαβεις πανω κατω τι συμβαινει σταρ για τον ιδιο λογο που δεν χορευω αν και δεν ειναι τοσο δυνατο! γιατι δεν θελω! το τρεξιμο δεν ειναι παμε βγηκαμε τρεξαμε τελειωσαμε! τουλαχιστον οχι αν θες να πας σε αγωνες! ακομη και περυσι που πηγαινα το 1000 στο 3.50 δεν το εκανα γιατι δεν μου χρειαζοταν τη συγκεκριμενη περιοδο! αν ποτε αφοσιοθω μονο σε μαραθωνιο και κανω προπονηση καθαρα για αυτο τοτε θα τα κανω και αρκετα κατω απο το 4.20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει αυτό που λέει ο Spect. Δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά στο σώμα σου άμα δεν ξεκινήσεις και βάρη μαζί με την αερόβια. Προσοχή δεν λέω να χάσεις μόνο κιλά. Μόνο με την αερόβια μπορείς να χάσεις κιλά αλλά θα είναι περισσότερο υγρά και λιγότερο λίπος. Άμα κάνεις και βάρη θα χάσεις πολύ πιο γρήγορα λίπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 GiO, τρέχεις ;;;; να 'ρθούμε με πανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ισχύει αυτό που λέει ο Spect. Δεν θα δεις και μεγάλη διαφορά στο σώμα σου άμα δεν ξεκινήσεις και βάρη μαζί με την αερόβια. Προσοχή δεν λέω να χάσεις μόνο κιλά. Μόνο με την αερόβια μπορείς να χάσεις κιλά αλλά θα είναι περισσότερο υγρά και λιγότερο λίπος. Άμα κάνεις και βάρη θα χάσεις πολύ πιο γρήγορα λίπος. Θα βοηθησει αμα αντι για βάρη παιζει με κάμψεις - έλξεις κτλπ? τουλαχιστον για ενα διαστημα 3-4 μηνων αρχικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις