Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

και στο ποδι αν σου ριξω κλωτσια στο νευρο θα πεσεις κατω γιατι το ποδι σου δεν ειναι γυμνασμενο και συνηθισμενο σε αυτο! τωρα αμα θες να λες οτι να ναι απλα για να διαφωνησεις τι να πω

Κοιτα η διαφωνια συνεχιστηκε επειδη επεμενες οτι το διάφραγμα γυμνάζεται ενω με την έννοια που το ελεγα εγω κατι τέτοιο δεν ισχυει. Αυτο μου το έχει πει επισης συνάδελφος και πιστοποιημένος εκπαιδευτης της Αστυνομιας. Δεν λεω οτι να ναι απλα καμια φορα παιζουμε με τις λέξεις για να μην παραδεχθούμε οτι τελικά ειχαμε άδικο. Επισης με τις διαφωνιες δεν έχω προβλημα.

Κατα τα άλλα ετσι θα γινει αλλα αν ξέρεις και άλλα πράγματα θα μπορέσεις να αμυνθεις οποτε μπορει να μην γινει και έτσι. Απο κατι μερες πριν λέω οτι η γυμναστικη καλο ειναι να συνδυάζεται και με μια πολεμική τέχνη για να υπάρχει μεγαλυτερη ισορροπια γιατι το να εισαι φουσκωμενος και να μη ξέρεις να αμυνεσαι εμενα δεν μου λεει κάτι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι...πολυ μανουρα για πρωι.

ε ειπα να ρωτησω μπας και εχει κανει καποιος απο εμας αντικατασταση της βρωμης με κατι...

δλδ νταξει υδατανθρακας και πρωτεινη  αλλα δεν τρως μακαρονια ολικης πρωι πρωι :\

Μερικές ιδέες για πρωινό:

1)Σιτάρι σπασμένο βρεγμένο σε βραστό νερό ή γάλα ή πράσινο τσάι + μπανάνα  + μέλι ή στέβια +κανέλα ή κακάο +  γύρη*. Τα κάνεις όλα ένα μίγμα σαν κρέμα με ένα  πηρούνι.

2)Ολικής άλεσης κρίθινο παξιμάδι  + ταχίνι + γύρη + λίγο μέλι παρέα με 1 ποτηρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι ή ανάμεικτο ή το γάλα σου αν θες κάτι γαλακτοκομικό οπωσδήποτε.

3)Στο μπλέντερ: 1 αβοκάντο , 1 μπανάνα, κακάο, μέλι, γύρη. Γίνονται πολύ ωραία μους σοκολάτα (ειδικά αν είναι στο ψυγείο τα φρούτα).

*Πρόσεχε μόνο να μην είσαι αλλεργικός στην γύρη και πάθεις τίποτα.

Επίσης, αν και πιθανόν ήδη να το έχεις υπόψιν ,προσοχή λίγο στις ποσότητες γιατί τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι πλούσια σε θερμίδες. 

Υ.Γ. Διαβάζω ξανά αυτό που έγραψα....και σκέφτομαι "ωχ...κάποιος φαίνεται οτι έχει μέλισσες σπίτι του... :rolleyes: "

• Like 2

Τι να διαβάσω? εγω σου μιλησα με χειροπιαστο γεγονος. Μια να φάω και μου κοψει την αναπνοη θα κατέβουν τα ρολά. Τωρα τι γράφει αυτος εδω στο νετ για αναπνοες δεν μπορω να καταλαβω. Αυτα ειναι για τους δρομεις. Υπο αυτη την εννοια το διαφραγμα δεν γυμναζεται οπως πχ οι κοιλιακοι για να αντεξουν ενα χτυπημα οποτε ειναι μελανο σημειο. 

Σταρ δύο απλά βήματα. 

1: Άνοιξε μία ανατομία να δεις τι ενέργειες εκτελεί το διάφραγμα.

2: Αν κατάλαβες τι λέει τα εφαρμόζεις.

Ωραίος ο μπος , την έβαλα μπλέντερ και μέτα με νερό στο σέικερ Τσακ μπαμ κατω.

Αύριο δοκιμάζω με μπανάνα απο κατάψυξη του Σπέκτ και θα κοιτάξω κάπως φτιάξω την γκρανολα για μέσα στη βδομάδα. :)

Στην καταψυξη πολυ ωραια γινονται και τα πουρακια :P

Σημερα ειναι η μερα του υδατανθρακα, και μεσημερι και βραδυ. Το πρωι (12 δηλ που ξυπνησα :P ) ηπια γαλα με βρωμη και δημητριακα. Και επισης μερα ξεκουρασης και υπνου! Θα λιωσω στον καναπε ολη μερα.. Μονο καποια στιγμη θα πεταχτω να παρω απο την intersport ενα φθηνο κολλαν που εχω δει με 20€ , μη καταστρεψω τα καλα μου.

Αυριο πρωινο κατα τις 6-6:30 θα πιω γαλα με μελι βρωμη και κρανμπερις. Στο αμαξι στη διαδρομη θα φαω κανα ξηροκαρπι (αμυγδαλα) και καμια ωρα πριν τρεξω (10:30 ειναι η ομαδα μου)μια μπανανα. Για αμεσως μετα θα χω μπαρες. Και εκει τελειωνει η χελθι πλευρα της μερας. Μετα προβλεπονται μπυρες και κοψιδια.

Μας εστειλαν mail που ελεγε οτι το εδαφος θα ναι ανωμαλο και προτεινουν προληπτικη περιδεση των αστραγαλων..επειδη εχω γενικα χαλαρες αρθρωσεις ειπα να μη τους παρακουσω και θα παρω δυο επιδεσμους να τους δεσω. Επισης αν βρω καμια καταλληλη επιαγκωνιδα θα παρω, αλλιως δε γαμιετ θα γυρισω με κανα παρασημο στο χερι :P

• Moderators

μαργαριτα εχεις δοκιμασει να τα φας αυτα πριν απο προπονηση? καλυτερα φαε κατι το οποιο το εχεις δοκιμασει και δεν σε πειραζει!

εγω χτες πηγα γηπεδο εκανα 5χ1000 απο 4.21 το πιο αργο (το 1ο) μεχρι 4.06 το πιο γρηγορο ( το 5ο)

• Like 1

Ναι τα χω ξαναφαει ολα αυτα! Γαλα, βρωμη, αμυγδαλα , μελι, μπανανα ειναι ολα τσεκαρισμενα. Τα αμυγδαλα θελουν περισσοτερο χρονο για χωνεψη γι αυτο θα φαω λιγα στ αμαξι. Και η μπανανα μια ωρα πριν ειναι τζετ :)

Εχω και κατι τζελακια που θεωρητικα θα μπορουσα να παρω αλλα ακριβως επειδη δε τα χω δοκιμασει δε το ρισκαρω.

4.6 εεε;; Που θα παει θα ρθει η στιγμη που θα το κανω κι εγω :) εισαι δυναμη ρε! Δε μου λες τι χρονο υπολογιζεις για το μαραθωνιο και ποσο θα μεινεις Αθηνα;

Χτες εγω εκανα ενδυναμωση, καθολου τρεξιμο. Μαλιστα εκανα πρωτη φορα μια ασκηση που δουλεψε αλλιως ολη η πλατη-μεση, επηλθε και το γνωστο πιασιμο, το οποιο βεβαιως με διατασουλες σημερα δεν υπαρχει :)

• Moderators

2.30  λεπτα το διαλλειμα! σιγα σιγα θα αρχισω να ριχνω τα διαλλειματα και να ανεβασω σε 6-7χ1000!

μαργαριτα περυσι εβγαζα ημιμαραθωνιο στο 4.20-4.28 και τωρα ουτε τα 10 δεν παω σε αυτο το ρυθμο :P θα ανεβω σιγα σιγα!

μαλλον θα ρθω παρασκευη και θα φυγω δευτερα!

δεν χρειαζεσαι τσελακια! δεν ειναι μεγαλος αγωνας! τζελακια κτλ θες σε μεγαλες αποστασεις!

οσο για το χρονο πραγματικα δεν εχω ιδεα κανα 4ωρο :P

δεν ειμαι προπονημενος για τετοιο αγωνα και τα ποδια μου θα ταλαιπωρηθουν και το ξερω αλλα ειμαι πεισματαρης και θελω να δοκιμασω να κανω κατι το οποιο δεν το εχω ξανα κανει για να δω τα ορια μου !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...