wizzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) "$32 δισεκατομμύρια κερδίζουν κάθε χρόνο αυτοί που παράγουν και πωλούν τα λεγόμενα συμπληρώματα διατροφής στις ΗΠΑ. Το 1994 η συγκεκριμένη βιομηχανία κέρδιζε μόλις... $4 δισ. Ρεπορτάζ του δικτύου CBS στις ΗΠΑ, έδειξε ότι η χρήση αυτών των προϊόντων, για τα οποία η FDA (Food and Drugs Administration), δεν δικαιούται να ασκήσει αποτελεσματικό έλεγχο αφού αυτό υποτίθεται ότι γίνεται από άλλο agency (το FTC), έχει κοστίσει τη ζωή σε 155 ανθρώπους και έχει προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες σε περίπου 16.000. Δείτε το video στο http://youtu.be/WA0wKeokWUU, από την εβδομαδιαία σατιρική-ερευνητική εκπομπή του John Oliver στην αμερικάνικη τηλεόραση και προσέξτε έναν κομπογιαννίτη γιατρό, τον δημοφιλέστατο δρα Οζ, εξεταζόμενο από την υποεπιτροπή της Αμερικάνικης Γερουσίας για την Προστασία του Καταναλωτή και την Ασφάλεια των Προϊόντων, να παραδέχεται ότι "πράγματι, δεν υπάρχει κανένα χάπι συμπληρώματος διατροφής που μακροπρόθεσμα να βοηθήσει κάποιον να χάσει βάρος και να ζήσει καλύτερη ζωή". Κι όμως, στην καθημερινή του εκπομπή στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, ο Οζ λέει ακριβώς το αντίθετο. Διαφημίζει μάλιστα ένα "μαγικό φασόλι" που περιέχει, λέει, κόκκους πράσινου καφέ και άλλα αδιευκρίνιστης προέλευσης υλικά που σε "κάνουν να χάνεις βάρος ακόμα κι αν δεν το θέλεις". Νομίζω αυτά τα πράγματα δεν μπορούμε να τα αποσιωπούμε πια" (πηγή: Εφημερίδα "Φιλελεύθερος", στήλη "πρόσωπα και προσωπεία", 27/09/2014) Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από wizzy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ναι επειδη έχεις πάει εχεις βγάλει το σχολειο και ξέρεις. Θα σε ακουσει κανας βατραχος να λες τέτοια και θα σε κυνηγησει. Αντε ας απαντησω οχι οτι εχει κανενα νοημα . Eσυ το εχεις βγαλει και ξερεις ? Αυτα που εχω κανει εγω αυτοι τα εχουν δει σε ταινιες μονο και τα εχω κανει επι 3 , εκτος απο το κομματι της ψυχολογικης καταπιεσης οπως ειπα που το θεωρω και το δυσκολοτερο .Τι δεν καταλαβες απο αυτα ? Α και δεν πληρωνομουν κιολας οταν τα εκανα αλλα πληρωνα . Για την ιστορια μην με κυνηγησει πολυ γιατι θα μου κλασει μια μαντρα ολοκληρη ομως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 star να στο πω αλλιως αυτο που λεει ο φωτης! οτιδηποτε εχει να κανει με σωματικη ασκηση αργα ή γρηγορα το σωμα σου συνηθιζει! θα το πονεσεις 1,2,3 μετα θα μαθει και δεν θα σου φαινεται τιποτα για αυτο και δεν ειναι τιποτα! στα δικα μας! μου τη βαρεσε πρωι πρωι και μολις ανοιξα το ματι ντυθηκα και πηγα και ετρεξα ενα 14χλμ ετσι για καλημερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλα ξηγηθηκες Εγω αρχισα παλι τα tonotil plus εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που τα παιρνω με βοηθουν. Θελω να δω αν υπαρχει και καποιο αθλητικο συμπληρωμα με τα ιδια συστατικα αλλα σε μεγαλυτερες ποσοτητες. Επισης παω να παρω εναν αποχυμωτη σημερα να πεταω μεσα φρουτα και λαχανα να πινω δεν εχω ιδεα πως θα παμε στο Σοφικο την Κυριακη Η φιλη μου μου λεει να βαλουμε το gps του iphone..εγω παλι φοβαμαι οτι αντι για το legion θα βρεθουμε σε καμια Λιβαδεια Τελευταια προπονηση σημερα λοιπον για γην Κυριακη. Τι περιελαμβαναν οι προπονησεις σε γηπεδακια για legion? 1 ωρα συνδυασμο τρεξιματος με ασκησεις , ακριβως επειδη και εκει θα πρεπει να τρεξω αλλα και να περασω εμποδια = βαλω δυναμη. Οι προπονησεις αυτες ηταν ο,τι πιο επιπονο εχω κανει απ οταν αρχισα, αλλα τις γουσταρα παρα πολυ. Πιστευω θα τις συνεχισω και μετα. Αυριο εχει μονο ενδυναμωση στα οργανα και το Σαββατο ρεπο να ξεκουραστει το σωμα για Κυριακη. Μετα απ αυτο το τρεξιμο θα χει τη τιμητικη του και μεχρι τις 9/11. Να σκεφτειτε παω με παρεα 4 μερες θεσσαλονικη 25-29 και εκλεισα ξενοδοχειο με γυμναστηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ξερεις οτι τωρα κανεις κουκουρουκου συγκρισεις ε? ειναι σαν να μου λες οτι η μαργαριτα εχει πιο μεγαλα βυζια απο μενα και εγω μεγαλυτερη πουτσα απο αυτη! ειναι φτιαγμενοι για δαιφορετικα πραγματα αυτοι που συγκρινεις! μαργαριτα το ονομα τυχαιο αλλα δεν ειστε και πολλες εδω! αν διαβαζες παραπανω απο τη μιση προταση μου θα εβλεπες οτι δεν τους συνεκρινα. και για να το πω πιο νια-νια , αν υποθεσουμε οτι το ανθρωπινο σωμα εχει φτιαχτει για να κανει 10 πραγματα τοτε το σωμα ενος μαραθωνοδρομου μπορει να κανει 2 απο αυτα σε πολυ υψηλο επιπεδο , με τα υπολοιπα 8 να υπολοιπονται κατα πολυ. το σωμα ενος κολυμβητη/ενοργανιστα/... ειναι κατα πολυ περισσοτερο ολοκληρωμενο σε σχεση με εναν περιθωριακο αθλητη γιατι θα μπορει να ανταποκριθει και στα 10. οποτε ΔΕΝ τους συνεκρινα! Α , οπου γραφω περιθωριακο αθλητη εννοω αυτον που κανει κατι τοσο συγκεκριμενο , που για να το κανει χρειαζεται να εξελίξει 2-3 δεξιότητες (δρομεις μεγαλων αποστασεων , πρωταθλητες arm wrestling , etc) επισης ο αλλος ακυρωσε ολες τις κατηγοριες κιλων σε πολεμικες τεχνες και μαχητικα αθληματα , τι αλλο να πουμε τωρα δλδ... (μαλλον δεν τον επιασε καλα) Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από kuzko21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλα ξηγηθηκες Εγω αρχισα παλι τα tonotil plus εχω παρατηρησει οτι καθε φορα που τα παιρνω με βοηθουν. Θελω να δω αν υπαρχει και καποιο αθλητικο συμπληρωμα με τα ιδια συστατικα αλλα σε μεγαλυτερες ποσοτητες. Επισης παω να παρω εναν αποχυμωτη σημερα να πεταω μεσα φρουτα και λαχανα να πινω δεν εχω ιδεα πως θα παμε στο Σοφικο την Κυριακη Η φιλη μου μου λεει να βαλουμε το gps του iphone..εγω παλι φοβαμαι οτι αντι για το legion θα βρεθουμε σε καμια Λιβαδεια Τελευταια προπονηση σημερα λοιπον για γην Κυριακη. Τι περιελαμβαναν οι προπονησεις σε γηπεδακια για legion? 1 ωρα συνδυασμο τρεξιματος με ασκησεις , ακριβως επειδη και εκει θα πρεπει να τρεξω αλλα και να περασω εμποδια = βαλω δυναμη. Οι προπονησεις αυτες ηταν ο,τι πιο επιπονο εχω κανει απ οταν αρχισα, αλλα τις γουσταρα παρα πολυ. Πιστευω θα τις συνεχισω και μετα. Αυριο εχει μονο ενδυναμωση στα οργανα και το Σαββατο ρεπο να ξεκουραστει το σωμα για Κυριακη. Μετα απ αυτο το τρεξιμο θα χει τη τιμητικη του και μεχρι τις 9/11. Να σκεφτειτε παω με παρεα 4 μερες θεσσαλονικη 25-29 και εκλεισα ξενοδοχειο με γυμναστηριο Παρε μου κατι δωρο απο εκει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 wizzy, κι όμως τα εντελώς αναποτελεσματικά χάπια κάνουν ενίοτε δουλειά είτε ως placebo είτε ως αφορμή για να αλλάξει κάποιος διατροφικές κι άλλες συνήθειες. Δεν λέω ότι είναι λύση, σε καμία περίπτωση. Στα δικά μας, σήμερα δεν είχα κέφι, έβγαλα όμως την προπόνηση. Δοκίμασα ένα δισέτ chin ups με δικέφαλους με σούπερ σκληρά λάστιχα, φάση είχε. Γενικά, όλες τις ασκήσεις στον άνω κορμό τις κάνω δισετ, είτε 2 ασκήσεις για την ίδια μυικη ομάδα είτε για διαφορετικές. (ξέρω ότι κάποιες λέγοντα σουπερ σετ και κάποιες δισετ αλλά τις μπερδεύω και βαριέμαι τώρα να γουγκλάρω ποια είναι ποια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 wizzy, κι όμως τα εντελώς αναποτελεσματικά χάπια κάνουν ενίοτε δουλειά είτε ως placebo είτε ως αφορμή για να αλλάξει κάποιος διατροφικές κι άλλες συνήθειες. Δεν λέω ότι είναι λύση, σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με την τοποθέτησή σου, επειδή παραθέτω απόσπασμα από στήλη εφημερίδας, δεν εξέφρασα προσωπική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παρε μου κατι δωρο απο εκει . Απ το Σοφικο ή τη Λιβαδεια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μα εγώ συμφωνώ με την εφημερίδα. Αν τύχει όμως και σου πει κάποιος ότι έχασε κιλά με το τάδε χάπι, δεν είναι απαραίτητο ότι σου λέει ψέματα. Ίσως να ανήκει σ' εκείνο το 1% που βλεπει αποτέλεσμα, για λάθος όμως λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μα εγώ συμφωνώ με την εφημερίδα. Αν τύχει όμως και σου πει κάποιος ότι έχασε κιλά με το τάδε χάπι, δεν είναι απαραίτητο ότι σου λέει ψέματα. Ίσως να ανήκει σ' εκείνο το 1% που βλεπει αποτέλεσμα, για λάθος όμως λόγους. Ειναι πιθανον να επαιρνε το "χαπι " και παραλληλα να το ειχε ραψει .Αποδιδει ετσι το αποτελεσμα στο χαπι . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AντεΥια Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 .Αποδιδει ετσι το αποτελεσμα στο χαπι . και βεβαια αποδιδει ! οσο αποδιδουν και εδω οι κοιλιακοι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ωραίοι οι ραχιαίοι....Ντάκον, εσύ;;;; χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Η προπονησούλα σήμερα: Pull Day 2:Deadlift: 3 * 5 @ 142,5Pull ups: 4 * 8 @ bodyweight + 51 arm dumbbell row: 4 * 12-12-10-10 @ 22Incline dumbbell curls: 4 * 10-8-7-6 @ 12Dumbbell shrugs: 3 * 15 @ 27 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 καμια ιδεα για αντικατασταση 100 γρ βρωμης + γαλα πρωινιατικο? ποριτζ την κανω αλλα βαρεθηκα...τι αλλο μπορω να βαλω με πανω-κατω ιδια μακρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις