redhotstef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Εμενα δε μ ενοχλει ο πονος σαν πονος ασκησεων ισα ισα γουσταρω!!! Ειδικα στα καθισματα που καιγονται οι τετρρακεφαλοι.. Ή σημερα που ποναγαν οι ωμοι! Το μονο που δε θελω ειναι να βγει καποιος τραυματισμος(κι αυτο για να μη μεινω οφ), ο απλος ο πονος-πιασιμο περναει λιγο μετα O πονος την αλλη μερα εννοεις η εκεινη την στιγμη που κανεις την ασκηση; Αν εννοεις αυτον των ωμων ειναι οτι χειροτερο, εχει να κανει με το γαλακτικο οξυ ειχα διαβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 της αρεσει ο πονος εκεινης της στιγμη δεν της αρεσει ο πονος της επομενης μερας απο το πιασιμο! το γαλακτικο οξυ ειναι πηγη ενεργειας για τον οργανισμο αλλα πρεπει να μαθεις στον οργανισμο σου να το διαχειριζεται! εγω τωρα που ξεκινησα ξανα βουνο επειδη ειμαι απροπονητος γαλακτωνομαι αμεσως και δεν με τραβανε τα ποδια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοεις? Σαν προετοιμασια τους 7 μηνες που πρεπει να ολοκληρωσεις μεχρι να εισαι ενας απο τους ΟΥΚ και να ξεκινησεις τις αποστολες? Ε λιγο ειναι για 7 μηνες να επικρατει αυτο, λιγη ζημια θα κανεις? Ρε παικτουρι απο ολα εκεινα που θα κάνουν εκει μέσα εσενα σε πειραξε η ζημια που θα προκαλέσει κάποιος στην εικονα του σωματος του? για το θεο. Μολις τελειωσει θα φτιάξει οτι και καλα έχασε το θεμα ειναι οι τραυματισμοι. Ποιος χέστηκε για την εικονα του σώματος? τις προαλλες αυτα δεν λέγαμε? το θεμα ειναι να εισαι οντως γυμνασμενος και σκληραγωγημένος τωρα αν εισαι αδυνατος ή μυωδης τι σχέση εχει? έχω γνωστο ο οποιος ειναι πολυ λεπτος με γραμμωση βεβαια φουλ και μπορει να κολυμπάει χιλιομετρα. Και έχω και βοδι με ογκο ο οποιος δεν μπορει να πάρει 30 κάμψεις συνεχομενες επειδη φαρμακωνεται και απο Οκτωβριο κυκλοφορει με κασκολ και μπουφάν τι λεμε τωρα.Kαι το αντιστροφο φυσικά. Ωραια φυσικη κατασταση παντως για εναν γυμνασμενο να μην αντεχει λιγο κρυο. Εμενα μου ειναι γελοιο το θεαμα ο αλλος να ειναι ντουκι αν δεν έχει κάποιο σοβαρο θέμα και να ειναι ντυμένος σαν κρεμυδι. Oπ το δεχομαι , δεν ειχα δει οτι αναφεροταν σε ασκησεις μονο στο σπιτι my bad. Aυτο που κανουν και ειναι οντως extreme ειναι η ψυχολογικη πιεση που δεχονται ,εκει σπανε οσοι τα παρατανε ,τα αλλα ολα ειναι κλαιν (για ακραια πραγματα). Ναι επειδη έχεις πάει εχεις βγάλει το σχολειο και ξέρεις. Θα σε ακουσει κανας βατραχος να λες τέτοια και θα σε κυνηγησει. To λίπος πάει όπου θέλει, εκεί πράγματι δεν έχεις έλεγχο. Αλλά είναι αδύνατο να μην αυξηθεί ο μυικός ιστός αν τον γυμνάζεις και έχεις θερμιδικό πλεόνασμα. ΑΔΥΝΑΤΟ. (μιλάμε πάντα για υγεις ανθρώπους, έτσι; ). Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο για να αυξάνει τον μυικο ιστό αν κριθεί απαραίτητο. Κι εδώ είναι το κλειδί. Κάποιος που γυμνάζει όλο το κορμί, το κάνει με το ίδιο πάθος; Δίνει ίδιο πόνο είτε γυμνάζει δικέφαλους είτε γάμπες; Αν ναι, θα είναι αρμονική η αύξηση μυικής μάζας. Αν όχι, δε θα είναι αρμονική. 1+1=2. Αναφορικά με το "φούσκωμα", εννοείται πως δεν είναι καθόλου απαραίτητο ένας γυμνασμένος να έχει μυικό όγκο. Αλλά αν δεν έχει μυικό όγκο, η δύναμη του θα έχει χαμηλό ταβάνι. Δεν είναι τυχαίο που σε αθλήματα δύναμης, όπως η άρση βαρών, υπάρχουν κατηγορίες κιλών. Αν κάποιος λοιπόν επιθυμεί με την αύξηση της φυσικής του κατάστασης να αυξάνει και το επίπεδο δύναμης, θα αυξήσει τον μυικό ιστό του -ήτοι, θα "φουσκώσει". Για άλλους φυσικά αυτό είναι αδιάφορο, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Γιατι ειναι απαραιτητο να φουσκωσει? αυτο δεν καταλαβαινω. Κάποιος δεν ειναι καθολου φουσκωμενος και σου βγάζει τον γυρο το 400αρι κατω απο 1 λεπτό. 55 δευτερολεπτα και αυτο στο κάνει διαλειματικα. Άλλο η άρση βαρών. Ειναι πραγματικα παρα πολυ σχετικά αυτα που συζητάμε. Και τι θα πει δυναμη? δυναμη που? στο να σηκώνεις βάρη? στο να παλέψεις με κάποιον? στο να τρέξεις? πολυ γενικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Star ξεκολλά λίγο , οι αθλητές αποστάσεων , αντοχής που περιγράφεις με τόσο ζήλο θεωρούνται περιθωριακοί αθλητές. Οι άνθρωποι έχουν τερματίσει το κομμάτι της καρδιοαναπνευστικης αντοχής Και έχουν χάσει σε δύναμη , Ταχύτητα , ισχύ μπλα μπλα μπλα.Ούτε καλα καλα ευλύγιστοι δεν ειναι σε σχέση με άλλους αθλητές (βλ. άρση βαρών , μη μιλήσω γιατι τίποτα ενόργανιστες) Οπότε άραξε γιατι όλα χρειάζονται , και τα βάρη χρειάζονται και το τρέξιμο χρειάζεται και η διαλλειματικες και οι διατάσεις χρειάζονται (....) αν θες να λέγεσαι "fit" , τώρα αν δεν γουστάρεις να ακολουθήσεις κατι απο όλα αυτά και θες να την δεις Γκεμπρεσελασιέ , ούτε καλό κανεις σε εσένα , ούτε χρειάζεται να μειώνεις όλους τους υπόλοιπους που προσπαθούν , ο καθένας με τον τροπο του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Οι άνθρωποι έχουν τερματίσει το κομμάτι της καρδιοαναπνευστικης αντοχής Και έχουν χάσει σε δύναμη , Ταχύτητα , ισχύ μπλα μπλα μπλα.Ούτε καλα καλα ευλύγιστοι δεν ειναι σε σχέση με άλλους αθλητές (βλ. άρση βαρών , μη μιλήσω γιατι τίποτα ενόργανιστες) καλα αυτο μην το πεις παραεξω ! ειδικα για την ταχυτητα! ρεκορ μαραθωνιου στο βερολινο ειναι περιπου 2.02.33 (νομιζω) το οποιο σημαινει 2.55λ/χλμ δηλαδη μεση ταχυτητα περιπου 20.5χλμ/ωρα! ποιος εχει χασει σε ταχυτητα? οσο για ευλυγισια εννοειται οτι εχουν ολοι οι σοβαροι αθλητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Εγω δεν έχω μεινει μονο στο τρέξιμο έχω κανει και κάνω καθημερινα διαφορετικά πράγματα. Και απλα απο ολα αυτα έχω ακουσει διαφορετικά πράγματα και έτσι έχω φτασει στο σημειο να πιστευω οτι κάποια πράγματα ειναι σχετικά πχ και στο τζουντο και στην αυτοάμυνα έχω δει οτι δεν ειναι αναγκαιο να εισαι δυνατος για να ριξεις τον άλλον. Δεν χρειάζεται πχ να ασκησεις πολυ δυναμη αμα τον έχεις πιάσει καλα και εισαι έτοιμος να τον ακινητοποιησεις. Αντιστοιχα αν περάσει μια γροθια και σε βρει στο διάφραγμα οσο γυμνασμενος και να εισαι θα έχεις θεμα. Διοτι το διαφραγμα δεν μπορεις να το γυμνάσεις. Επισης για να εισαι καλος κολυμβητης δεν χρειάζεται να εισαι πολυ ογκωδης κτλπ. Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως πρέπει να μεινεις μπακαλιάρος ή να μην κάνεις βάρη για την αναπτυξη του μυικου ιστου γιατι κακά τα ψέμματα οσο καλη τεχνική και αν έχεις μπορει ο άλλος να σε κάμψει ευκολοτερα αν ειναι βουνό. Και τελος ο καθενας γυμνάζεται για διαφορετικους λογους εμενα στην παρουσα φαση δεν ειναι η πρωτη μου προτεραιοτητα να φτιάξω αισθητικα το σώμα μου μια και μ αρεσει οπως ειναι και επισης βλεπω πράγματα που με ικανοποιουν : - Δεν αρρωσταινω πια ευκολα (δοξα και το θεο) - Νιώθω να αντεχω περισσοτερο σε κακουχιες του στυλ κρυο , κουραση κτλπ κτλπ. Μεσα στην μέρα μπορει να έχω κανει ενα καρο πράγματα και να μην νιωθω πτώμα τοσο εύκολα ή να παραδώσω. οποτε θεωρω οτι η γυμναστικη που κάνω πετυχαινει τους στοχους της και ειμαι ικανοποιημενος. Αυτα τα γράφω για να παρουσιάσω και μια διαφορετική αποψη απο αυτην που πουλάνε μονο τα γυμναστηρια και το MH που πάνε και πορωνονται ολα τα πιτσιρικια και καμια φορά βαζουν σε κινδυνο της ζωη τους για μια εικονα. Η εικονα θα έρθει αμα γυμναστεις σωστά αλλα μπορει και να αργησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 star εχεις κανει ποτε sparring με πιο βαρη απο εσενα? κανε και ελα να τα πουμε αν παιζει ρολο ή οχι! εκανα λιγο ΜΜΑ με ενα φιλο μου ο οποιος σε μερικες λαβες απλα με σηκωνε γιατι μπορουσε οποτε ηταν αχρηστη η λαβη! επισης δοκιμασε να ριξεις καποιν με πολλα κιλα διαφορα αν δεν εχεις δυναμη! οσο καλη τεχνικη και να εχεις δεν αρκει μονο αυτο το διαφραγμα εννοειται πως γυμναζεται και φυσικα αποκτας περισσοτερη αντοχη στα χτυπηματα! οσο για το κολυμπι δες τον φελπς πως ειναι! Μια χαρα ογκωδες τερας ειναι! το οτι δεν εχει τον ογκο ενος power lifter δεν σημαινει οτι δεν εχει ογκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το διαφραγμα γυμνάζεται? πως? Φυσικά και έχω κανει sparring με πιο βαρυ απο μένα. Και απλά επαιξα μπαλιτσα με το δικο του το βάρος. Το δικο του βάρος χρησιμοποιεις για να τον ριξεις οχι το δικό σου. Ο Φέλπς ειναι ετσι επειδη κανει πρωταθλητισμο. Οποτε προσπαθει να εκμεταλευτει το οτιδηποτε υπάρχει πάνω του για να κερδισει σε χρονους και επιδοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 http://livehealthy.chron.com/strengthen-diaphragm-muscle-running-2456.html το οτι κανει πρωταθλητισμο δεν λεει κατι. Και να στο πω και αλλιως οσο πιο μεγαλα ακρα εχεις στο κολυμπι (σημαινει οτι εισαι πιο ογκωδης) τοσο πιο γρηγορα πας (εννοειτε οτι ξερεις τεχνικη) εγω σου λεω για μμα σε λαβη που τον εχω κατω απλα με σηκωσε! και αλλα ποσα μπορει να γλυτωσει λογο του ογκου του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλα αυτο μην το πεις παραεξω ! ειδικα για την ταχυτητα! ρεκορ μαραθωνιου στο βερολινο ειναι περιπου 2.02.33 (νομιζω) το οποιο σημαινει 2.55λ/χλμ δηλαδη μεση ταχυτητα περιπου 20.5χλμ/ωρα! ποιος εχει χασει σε ταχυτητα? οσο για ευλυγισια εννοειται οτι εχουν ολοι οι σοβαροι αθλητες Και ο μπολτ τρέχει το 100αρι με 45 χλμ/ωρα , δεν καταλαβαίνω την αναφορά... Κατα τη γνώμη μου ένας ολοκληρωμένα γυμνασμένος άνθρωπος μπορει να τρέξει πιο γρήγορα μια μέση απόσταση απο έναν μαραθοδρομο. Σίγουρα θα αντέχει λιγότερο αλλά , κατα τη γνώμη μου θα ειναι ταχύτερος. Όσο για την δύναμη και την ισχύ μεταξύ των δυο δεν νομίζω οτι χωράει συγκρίση. Γενικα ειναι λόγικο οταν εισαι τέλειος σε κατι ακραίο να μην κατέχεις αλλά πράγματα , υπεραθλητές καλοί στα πάντα δεν υπάρχουν. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από kuzko21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ξερεις οτι τωρα κανεις κουκουρουκου συγκρισεις ε? ειναι σαν να μου λες οτι η μαργαριτα εχει πιο μεγαλα βυζια απο μενα και εγω μεγαλυτερη πουτσα απο αυτη! ειναι φτιαγμενοι για δαιφορετικα πραγματα αυτοι που συγκρινεις! μαργαριτα το ονομα τυχαιο αλλα δεν ειστε και πολλες εδω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 http://livehealthy.chron.com/strengthen-diaphragm-muscle-running-2456.html το οτι κανει πρωταθλητισμο δεν λεει κατι. Και να στο πω και αλλιως οσο πιο μεγαλα ακρα εχεις στο κολυμπι (σημαινει οτι εισαι πιο ογκωδης) τοσο πιο γρηγορα πας (εννοειτε οτι ξερεις τεχνικη) εγω σου λεω για μμα σε λαβη που τον εχω κατω απλα με σηκωσε! και αλλα ποσα μπορει να γλυτωσει λογο του ογκου του! Δεν τον έπιασες καλά. Αμα τον ειχες πιάσει καλά και πονούσε δεν θα το επιχειρουσε. Εσυ θα επιχειρουσες να σηκώσεις ή να κάνεις παραπανω κινηση απο την στιγμη που ο άλλος σου έχει κλειδώσει τον ώμο? και κινδυνευεις να στον βγάλει? ή τον αγκωνα? εξαρθρωση ρε φιλε ξέρεις ποσο πονάει? και τέρας να ειναι ο άλλος μπροστα στο πόνο κάμπτεται. ξερεις οτι τωρα κανεις κουκουρουκου συγκρισεις ε? ειναι σαν να μου λες οτι η μαργαριτα εχει πιο μεγαλα βυζια απο μενα και εγω μεγαλυτερη πουτσα απο αυτη! ειναι φτιαγμενοι για δαιφορετικα πραγματα αυτοι που συγκρινεις! μαργαριτα το ονομα τυχαιο αλλα δεν ειστε και πολλες εδω! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 προσεξες το οτι ειπα σε ΜΕΡΙΚΕΣ λαβες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έβγαλα οφφ το καλάμι μου το Σάββατο, με τσιγκλάει ακόμα όταν κατεβαίνω σκάλες/κατηφόρες. Για να το δυναμώσω (από βδομάδα που θα έχει στρώσει ελπίζω) να κάνω πχ. ανοίγματα σε κατηφόρες; Σε ασκήσεις με αλτήρες υπάρχει τίποτα που να ρίχνει σημαντικό βάρος εκεί; Και κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αρκετά το πάτημα του ποδιού με το τρέξιμο, τα βάρη κτλ; Γιατί έχω αρχίσει και νιώθω κάπως διαφορετικά τα παπούτσια μου στο πάτημα και δεν τα έχω και πολύ καιρό (~2.5 μήνες και ~150χλμ). Έχω βάλει και 4-5 κιλά στο διάστημα αυτό, αν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ειναι απαραιτητο να φουσκωσει? αυτο δεν καταλαβαινω. Κάποιος δεν ειναι καθολου φουσκωμενος και σου βγάζει τον γυρο το 400αρι κατω απο 1 λεπτό. 55 δευτερολεπτα και αυτο στο κάνει διαλειματικα. Άλλο η άρση βαρών. Ειναι πραγματικα παρα πολυ σχετικά αυτα που συζητάμε. Και τι θα πει δυναμη? δυναμη που? στο να σηκώνεις βάρη? στο να παλέψεις με κάποιον? στο να τρέξεις? πολυ γενικο. Δύναμη χρειάζεσαι στις καθημερινές εργασίες, ειδικά στις δικές μου στο κτήμα με τσαπίσματα, πατόφτυαρα, τσιμενταρίσματα, κτλ. Κάνω πράγματα που μέχρι πριν 2 χρόνια τα θεωρούσα αδιανόητα ή τα πετύχαινα με πολύ πολύ κόπο. Συνεργάζομαι μάλιστα με κάποιον που είναι πολύ δυνατός και σε μια δουλειά με κάγκελα πριν 4 περίπου χρόνια, δεν κατάφερα να τα κρατήσω και χρειάστηκε να καλέσουμε κάποιον άλλο που τα κράτησε μόνος του και μ' έριξε την ψυχολογία στα τάρταρα. Η σωματική ρώμη είναι σημαντικό στοιχείο για έναν άντρα. Αν δεν την έχει θα νιώθει μειονεκτικά όποτε βρίσκεται σε κατάσταση που αναδεικνύεται αυτή του η αδυναμία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις