Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

ολα παιζουν ρολο! απο το φαγητο, την ξεκουραση μεχρι την ψυχολογια! αλλα υπαρχουν και χειροτερα! ειμαι σε παρομοια φαση και σε λιγοτερο απο 1 μηνα εχω να τρεξω το μαραθωνιο :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

απλα μαραγαριτα στην ισια και στην κατηφορικη κληση τραβανε ζορι τα καλαμια και οχι στην ανηφορα ! 

μπηκες αποτομα , τα ζορισες λιγακι και σε πιασαν , αυτο ειναι ολο , μην ανυσηχεις θα φυγει ο πονος δεν ειναι τπτ..

Σημερα που ετρεξα σε γηπεδακι (χορτο-χωμα) δε μ ενοχλησε καθολου απλα διαβασα κατι για περιοστιτιδα στο google και λεω μη μας βρει καμια μαλακια τωρα..

Ασε σπεκτ εχω legion τη Κυριακη και λογω γυναικειων θεματων νιωθω κομμααατια. Κομματια ομως! Πιο πιθανο το βλεπω ν αραζω με μπυρες :P

• Like 1

ολα παιζουν ρολο! απο το φαγητο, την ξεκουραση μεχρι την ψυχολογια! αλλα υπαρχουν και χειροτερα! ειμαι σε παρομοια φαση και σε λιγοτερο απο 1 μηνα εχω να τρεξω το μαραθωνιο :P

Δεν ξέρω αλλά να φεύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Νιώθω σάπιο κρέας που δεν πάω για τρέξιμο αυτόν τον καιρό. Μεγάλη υπόθεση η αερόβια για το σώμα.

• Like 1

Επιλογή σου είναι. Κάνε τον πόνο φίλο και σύντροφο για τον δύσκολο χειμώνα. Θα δρέψεις καρπούς με την κορμάρα που θα δείξεις το καλοκαίρι.

Έχω κι εγώ ένα σφάχτη πάνω από το γόνατο, μέχρι και μελανιά έχω κάνει, και δεν ξέρω αν είναι από τα βυθίσματα με άλμα ή το one leg squat που πρόσθεσα στη μέρα ποδιών. Όχι ότι με σταματά να συνεχίζω την προπόνηση και να μην μπορώ να περπατήσω μετά.

Έχει μια σοβαρή δόση μαζοχισμού το ΒΒ...

Υ.Γ. Respect σε όσους κάναν μούσκουλα με φυσικό τρόπο. Δεν έχουν γνώση οι απέξω πόσο πόνο κρύβει μια τέτοια προσπάθεια.

• Like 1

Εμενα δε μ ενοχλει ο πονος σαν πονος ασκησεων ισα ισα γουσταρω!!! Ειδικα στα καθισματα που καιγονται οι τετρρακεφαλοι.. Ή σημερα που ποναγαν οι ωμοι!

Το μονο που δε θελω ειναι να βγει καποιος τραυματισμος(κι αυτο για να μη μεινω οφ), ο απλος ο πονος-πιασιμο περναει λιγο μετα :)

• Like 2

Κατά 99%* θα κάνω μία παραγγελία ( την πρώτη μου) από bulkpowders. Βρίσκω referrals στα internets, αλλά αν θέλει κανείς να μου δώσει από εδώ για να τσιμπήσει αυτός το 5λιρο, ας στείλει.

( παίρνω 5λίρες off εγώ που θα κάνω την πρώτη μου παραγγελία και 5λίρες αυτός που μου το δίνει)

*1% θα γίνει από myprotein

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...