dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αποτρίχωση με κερί εκεί να δείτε κάψιμο.. Όταν μου τράβηξε στον προσαγωγο νόμιζα ότι μαζί με τις τρίχες μου έβγαλε και το παπαρι.. χαχαχαχα, εμ έχετε άγριες τρίχες εξ ου και ο πόνος...φαντάσου πως κάνουμε και σε ολόκληρη τη γυναικεία περιοχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Βασικά είναι τι ότι δεν κάνουμε συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ποτε δεν θα εκανα αποτριχωση με κερι εκει περα... Αυτοκτονικες τασεις εχω αλλα οχι τοσο τρελες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ντάξει έχει την πλάκα του. Αρκεί να λιώσει Καλά το κερί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχαχα... πλακα μετα εκεινη την ωρα σαν ταυρος σε γυαλοπωλειο θα σαι...χαχχχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχουμε ένα μαζοχισμό και σκεφτόμασταν με ένα φίλο μου παιχνίδια με πόνο για τα Χριστούγεννα. Φάση κοντεστ :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Με φιλη να μαζοχιστω...με φιλο ομως οχι....αγρια πραγματα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το λεπον εχω ερωτηση... Σπεκτ εσυ βλεπω ν απαντας κυριως! Και τη προηγουμενη φορα (παρασκευη) και σημερα στο διαδρομο ενιωθα πονο στην κνημη, στο κατω μισο απο το γονατο, μπροστα. Και στα δυο ποδια θα ελεγα αλλα κυριως στο προβληματικο. Το δε κουλο ειναι οτι το ενιωθα στο... 6.8 με 0% κλιση ενω στο 8.3 με 3% κλιση οχι! Τι ειναι τουτο παλι;;; Χτες δεν ειχα κανει γυμναστικη και προχτες που ημουν στο γηπεδακι δε το ενιωσα καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 μη προσπαθείς να βγάλεις άκρη με το μηχάνημα.δες έξω στη φύση τι γίνεται, που και πότε εμφανίζεται η ενόχληση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 κανονικα στην κλιση επρεπε να σε ποναει γιατι δουλευει πιο πολυ! μηπως ηταν μυικο και μετα που ζεστανε το ποδι ησουν καλα ?μονο ετσι μπορω να εξηγησω να μην σε πονουσε μετα με την κλιση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και μετα τη κλιση ποναγε! Ξεκινησα στο ισιωμα οπου μ επιασε μετα απο 10', ανεβηκα σε ταχυτητα και κλιση οπου μ αφησε, και με ξαναπιασε μολις κατεβηκα σε 0% γι αποθεραπεια! Μηπως στην ανηφορα δε πεφτει τοσο φορτιο στο μπροστα μερος; Οι γαμπες δε δουλευουν πιο πολυ; Και το νιωθα πανω στο κοκκαλο το θεμα . Εν τω μεταξυ ειδα οτι εχω μια μελανια σ ενα σημειο της κνημης, με γρομπαλακι απο κατω. Νταξει εγω γενικα κανω πολυ ευκολα μελανιες, αλλα δε μ ενοχλουν ποτε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Και μετα τη κλιση ποναγε! Ξεκινησα στο ισιωμα οπου μ επιασε μετα απο 10', ανεβηκα σε ταχυτητα και κλιση οπου μ αφησε, και με ξαναπιασε μολις κατεβηκα σε 0% γι αποθεραπεια! Μηπως στην ανηφορα δε πεφτει τοσο φορτιο στο μπροστα μερος; Οι γαμπες δε δουλευουν πιο πολυ; Και το νιωθα πανω στο κοκκαλο το θεμα . Εν τω μεταξυ ειδα οτι εχω μια μελανια σ ενα σημειο της κνημης, με γρομπαλακι απο κατω. Νταξει εγω γενικα κανω πολυ ευκολα μελανιες, αλλα δε μ ενοχλουν ποτε :/ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αστα εχω ηδη αργησει!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 απλα μαραγαριτα στην ισια και στην κατηφορικη κληση τραβανε ζορι τα καλαμια και οχι στην ανηφορα ! μπηκες αποτομα , τα ζορισες λιγακι και σε πιασαν , αυτο ειναι ολο , μην ανυσηχεις θα φυγει ο πονος δεν ειναι τπτ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ρε μάγκες. Τι με έχει πιάσει στα πόδια τον τελευταίο καιρό. Τα νιώθω βαριά και κουρασμένα. Δοκίμασα να πάω για τρέξιμο και στο πρώτο χιλιόμετρο με τράβαγε ένας μυς πάνω στο μπούτι, ψηλά. Πριν κανα δυο βδομάδες είχα βρει πολύ καλό ρυθμό στο τρέξιμο, τηρούσα το πρόγραμμα κτλ. Σταμάτησα για 1,5 βδομάδες περίπου. Πήγα και ξαναέτρεξα άλλη μια φορά και όλα κομπλέ. Και από τότε μαύρο φως. Φταίει που άρχισε η σχολή και πλέον δεν ξίνω την πέτσα στο σπίτι όλη την ώρα; Και ο κακός ο ύπνος; Έλα και έχει και αγώνα το Σάββατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις