Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Γιάννη είσαι σίγουρος ότι δεν αλλάζει μετα; Σεβ έχω γνώση στο θέμα αλλά πιστεύω ότι το DNA διαμορφώνεται Μέχρι μια στιγμή πριν γεννηθούμε και επηρεάζεται από την διατροφή και τη ζωή της μάνας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ναι, δεν μπορεί να επηρεάσει το DNA. 

Eξαρταται τι εννοεις με dna. To dna που κληρονομει καποιος ως εμβρυο δεν ειναι το ιδιο με οταν το ιδιο ατομο ειναι 50 χρονων. Gene mutations εμφανιζονται εξαιτιας διαφορων λογων οπως ο ηλιος, ο αερας που αναπνεεις, το νερο που πινεις, το τσιγαρο καθως και το φαγητο. Ακομα και το στρες.

Ολοι οι παραπανω ειναι παραγοντες μεταλλαξης αρα και αλλαγης του DNA.

• Like 1

Να κανουμε γενετική; Ενδιαφέρον :)

Το DNA ως γενετικός κώδικας είναι στην ουσία μια αλυσίδα τεσσάρων βάσεων, η οποία είναι μοναδική σε κάθε άτομο, πιο αξιόπιστη και από το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Σαφώς και μπορεί να μεταλλαχθεί, το ανέφερα και στο 1ο ποστ. Όχι όμως προς την κατεύθυνση που θέλουμε, οι μεταλλάξεις είναι τυχαίες. Κάποιος που γίνεται π.χ. σπουδαίος κωπηλάτης δεν αποκτά DNA σπουδαίου κωπηλάτη που μπορεί να μεταφέρει στο γιο του (αυτό αναφέρθηκε στο 1ο ποστ από τον βράχο). Ούτε η διατροφή μπορεί να αλλάξει το DNA με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, όσον αφορά τη δομή του.

Αυτό που αλλάζει προς την κατεύθυνση που θέλουμε είναι η συμπεριφορά του DNA, κάτι που ονομάζεται επιγενετική. Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει η ασάφεια του γουγλη. Εγώ προτείνω ένα εξαιρετικό course στο coursera, το Useful Genetics 1 (υπάρχει και 2 για όποιον δε χορτάσει).

• Like 1

εμενα ετσι γυμναζεται ο μονοκεφαλος.... με τα πανω κατω....

Παλι καλα που με εκοψε και κανω deload...

Σημερα δεν θα την παλευα με την γαμοδουλεια....

9 ωρες ορθιος, κουβαλα μαλακιες κλπ.... να ξες οτι ερχεται η ωρα για να φυγεις και να φορτωνεσαι κι αλλα....

Τώρα Live, άλλαξα τα RDL σε τάση προς DL κατέβασμα γλουτό όπως στο squat για να δουλέψει και ο κώλος μου. Δεν τον ένιωθα ενεργό στα RDL, κυρίως το κάψιμο στο κάτω κορμό ήταν στα μηριαία (στον άνω κορμό, είχα πλάτη, ραχιαίοι και τρικέφαλοι) 

Σκουοτ και προβολες κανεις;;;

Εκει να δεις πονο που κανει ο κωλος...

Μια χαρα σε βρισκω παντως

ναι βρε και πλέον ελεύθερα :)

γέφυρα γλουτών κάνω όπου απλά καίγεται ο κώλος στο σύνολό του. 

• Moderators

Αποτρίχωση με κερί εκεί να δείτε κάψιμο.. Όταν μου τράβηξε στον προσαγωγο νόμιζα ότι μαζί με τις τρίχες μου έβγαλε και το παπαρι..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...