Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Γιάννη είσαι σίγουρος ότι δεν αλλάζει μετα; Σεβ έχω γνώση στο θέμα αλλά πιστεύω ότι το DNA διαμορφώνεται Μέχρι μια στιγμή πριν γεννηθούμε και επηρεάζεται από την διατροφή και τη ζωή της μάνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι, δεν μπορεί να επηρεάσει το DNA. Eξαρταται τι εννοεις με dna. To dna που κληρονομει καποιος ως εμβρυο δεν ειναι το ιδιο με οταν το ιδιο ατομο ειναι 50 χρονων. Gene mutations εμφανιζονται εξαιτιας διαφορων λογων οπως ο ηλιος, ο αερας που αναπνεεις, το νερο που πινεις, το τσιγαρο καθως και το φαγητο. Ακομα και το στρες. Ολοι οι παραπανω ειναι παραγοντες μεταλλαξης αρα και αλλαγης του DNA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Να κανουμε γενετική; Ενδιαφέρον Το DNA ως γενετικός κώδικας είναι στην ουσία μια αλυσίδα τεσσάρων βάσεων, η οποία είναι μοναδική σε κάθε άτομο, πιο αξιόπιστη και από το δαχτυλικό αποτύπωμα. Σαφώς και μπορεί να μεταλλαχθεί, το ανέφερα και στο 1ο ποστ. Όχι όμως προς την κατεύθυνση που θέλουμε, οι μεταλλάξεις είναι τυχαίες. Κάποιος που γίνεται π.χ. σπουδαίος κωπηλάτης δεν αποκτά DNA σπουδαίου κωπηλάτη που μπορεί να μεταφέρει στο γιο του (αυτό αναφέρθηκε στο 1ο ποστ από τον βράχο). Ούτε η διατροφή μπορεί να αλλάξει το DNA με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, όσον αφορά τη δομή του. Αυτό που αλλάζει προς την κατεύθυνση που θέλουμε είναι η συμπεριφορά του DNA, κάτι που ονομάζεται επιγενετική. Για περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχει η ασάφεια του γουγλη. Εγώ προτείνω ένα εξαιρετικό course στο coursera, το Useful Genetics 1 (υπάρχει και 2 για όποιον δε χορτάσει). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 h καλυτερη ασκηση για τους τρικεφαλλους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 εμενα ετσι γυμναζεται ο μονοκεφαλος.... με τα πανω κατω.... Παλι καλα που με εκοψε και κανω deload... Σημερα δεν θα την παλευα με την γαμοδουλεια.... 9 ωρες ορθιος, κουβαλα μαλακιες κλπ.... να ξες οτι ερχεται η ωρα για να φυγεις και να φορτωνεσαι κι αλλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χθες βράδυ ώμους/τρικέφαλα και σήμερα το πρωί στήθος, τα καημένα τα ωμάκια μου άκλαυτα θα πάνε. δεν τα λυπάμαι καθόλου. Ευτυχώς έχω 4action Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Πντως στητο στηθος σε γυναικα και οπισθια στο θεο δωσε με παρε με την ψυχη... Το στηθος δεν με νοιαζει αν ειναι μεγαλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει Λίβε, ετοίμασε τη ψυχή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Οκ.... πανετοιμος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 πανετοιμος ο μονοκεφαλος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χχαχαχαχ...ναι ... Σημερα στο τελος της ημερας των ποδιων εκανα back hypers... καλα νταξ γαμησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Τώρα Live, άλλαξα τα RDL σε τάση προς DL κατέβασμα γλουτό όπως στο squat για να δουλέψει και ο κώλος μου. Δεν τον ένιωθα ενεργό στα RDL, κυρίως το κάψιμο στο κάτω κορμό ήταν στα μηριαία (στον άνω κορμό, είχα πλάτη, ραχιαίοι και τρικέφαλοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σκουοτ και προβολες κανεις;;; Εκει να δεις πονο που κανει ο κωλος... Μια χαρα σε βρισκω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σκουοτ και προβολες κανεις;;; Εκει να δεις πονο που κανει ο κωλος... Μια χαρα σε βρισκω παντως ναι βρε και πλέον ελεύθερα γέφυρα γλουτών κάνω όπου απλά καίγεται ο κώλος στο σύνολό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Αποτρίχωση με κερί εκεί να δείτε κάψιμο.. Όταν μου τράβηξε στον προσαγωγο νόμιζα ότι μαζί με τις τρίχες μου έβγαλε και το παπαρι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις