dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 squat (rack) 38κιλά σε 6 επαναλήψεις 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 εγω ηξερα οτι αυτο ο πονος ειναι πρηξιμο του συγκεκριμενου οργανου επειδη υπερλειτουργει τη συγκεκριμενη στιγμη... μπορει να μου ελεγε και μαλακιες ο τεφατζης που μου το χε πει =p http://www.youpress.gr/oooch-ponai-i-splina-mou-ke-tora-ti-kano/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Α.Τ.Υ.Α o πονος , καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Για τους εκτομορφικους δεν εχεις ακουσει; Οχι οτι δεν βαζουν κρεας, αλλα απαιτειται περισσοτερος χρονος απο εναν ενδομορφικο πχ.. αυτο εννοουσα οταν εγραψα οτι υπαρχει βαθμος δυσκολιας που για αλλους ειναι μεγαλυτερος , δεν υπαρχει ομως δε μπορω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 squat (rack) 38κιλά σε 6 επαναλήψεις baby clark 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 baby clark τέτοιο θα χρειαστώ αύριο να με σηκώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αναφορά στον αδερφό του Alex_000... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 αν και κουρασμενα τα ποδια απο χτες πηγα για διαλλειματικη σημερα στο γηπεδο και εκανα 5χ 1000 με 2.30 λεπτα ξεκουραση 4.18 το πιο γρηγορο 4.29 το πιο αργο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είχα 5χ500 σήμερα με 2 ξεκούραση , δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Εγω σημερα ειχα τρεξιμο, μιση προπονηση βγηκε. Ποναγαν οι γαμπες μου ειχα φαει και μαλακιες ολη μερα, που ενεργεια.. Αυριο η φαση ειναι γηπεδακι, θα κοιταξω να φαω καλα. Σημερα μετα τη χαζοπροπονηση fridays Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Κυζκο Κάνε πιο μικρό διάλειμμα. Το χρόνο έκανες τα 500; Μαργαρίτα έπρεΠε να κανεις ζέσταμα και μετα διατάσεις και θες ήταν κομπλέ οι γάμπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Όντως σπεκτ, το κατάλαβα εκ των υστέρων. 1:53-1:58 ηταν οι χρόνοι , ήθελε κανά 1:30 λεπτό λογικά ανάμεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Spect καλημερα, δεν ακουγαν απ την αρχη! Γυμναστηριο ημουν απ το 5.5 ξεκινησα ποσο χαμηλοτερα.. Πανω απο 7 διαμαρτυρονταν πολυ εντονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 σχεδον σε καθε μου προπονηση τα ποδια μου δεν ακουν στην αρχη! χτες πχ που πηγα γηπεδο πονουσαν λιγο γαμπες και γλουτοι απο την πεμπτη που ειχα παει δρομο! αλλα ειπα οτι θα το παω πιο χαλαρα αν χρειαστει αλλα θα το βγαλο! ε μετα απο ενα δυο χιλιαρια συνηλθα! στο τελευταιο με πονουσε καμποσο ο γλουτος αλλα οχι απο τραυματισμο κτλ απλα γυμναστκη! το 5.5 και 7 να υποθεσω αναφερονται σε ταχυτητα διαδρομου? αν ναι δεν λενε κατι! καμια σχεση διαδρομος και εξω! γενικα να ξερετε οτι αν δεν κουραστειτε και δεν πιεστειτε δεν θα αλλαξετε!! α ρε αν δεν ερχομουν για τον αγωνα θα πηγαινμε μια προπονηση μαζι να σταματουσες να μου μιλας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Στο λεω με την εννοια οτι εκανα πολυ ηπια, γι αυτο αναφερω ταχυτητα. Αχαχχα οχι απλα μαλλον θα κανα εισηγηση και για μπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις