Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

πιο κατω αλεξ ειναι πουτσα! :P και γω που ειχα πεσει σε 8-10% περυσι ειχα λιωσει στις προπονησεις βαρη και τρεξιματα (14χλμ τη μερα σε γρηγορο ρυθμο) και απο φαγητα δεν ακουμπουσα απολυτως τιποτα! 0 αλατι 0 γαλακτοκομικα ψωμια κτλ!! γουστα ειναι αυτα και αναλογα και τι κανεις! εγω πχ που τωρα εχω καποιους αγωνες που θελω να τρεξω πρεπει αναγκαστηκα να στεγνωσω!

αλλα ναι γενικα απο τη στιγμη που κανεις κατι καντο σωστα! φτιαξε ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα ! ουτε τεραστιο κορμο και μικρα ποδια ουτε,κοιλια,ουτε τιποτα! ολα οπως πρεπει ωστε να δενουν αρμονικα 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τελικα θα την κανω αυριο την προπονηση, δεν χαλαω το προγραμμα.μου.. θα αφησω το σωμα μου να ξεκουραστει για οσο προλαβαινει, αν παω σημερα ενω καθε πεμπτη ξεκουραζομουν θα το γαμισω μου φαινεται, το σοκαρα με τις πρωινες, αν.μην το αποτελειωσω...

Αυριο θα δω πως θα παει...

Γιαννη κατσε μια να το βρω, εδω και μια εβδομαδα τον ψαχνω και γω αλλα δεν βολευουν τα ωραρια μου... θα ρωτησω για το τηλεφωνο του και θα στο στειλω

Ειναι αυτη η εβδομαδα και μετα deload...

ανεβαινουμε σταθερα..

Αν πιασω και στις στρατιωτικες παλι 50 3*5 θα ναι γαματα.. αυτος ο στοχος ειναι για τον επομενο μηνα...

Αλλα λιγο πιο δυσκολο απο τις αλλες φορες γιατι πρωτα κανω πιεσεις στηθους δυναμης μετα pullups μετα αυτο, δηλαδη παω με ειδη πιεσμενος...

Απο την αλλη ελεγα για να ανεβω σε ολες πιο σωστα θα πρεπει να τις χωρισω σε μια βασικη ομαδα δυναμης σε μια μερα, πχπιεσεις στηθους, στρατιωτικες, σκουοτ αρσεις, αλλα.προς το παρων μου αρεσει το προγραμμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθεσαι και εσυ τωρα και συζητας  με οτι ναναι  ατομα που το μονο που κανουν ειναι να διαφωνουν για να διαφωνουν ,επιχειρηματα μηδεν .

ενταξει ο σταρ ειναι  περισσοτερο φαση χαβαλε οταν συζητας μαζι του αλλα δε με πειραζει καθολου !

με δυο λογια οι πακιστανικοι κοιλιακοι ειναι το οτι οταν καποιος εχει υψος 1.70 και ειναι  50κ , τοτε δεν ειναι δυσκολο ουτε χρειαζεται να ειναι κ πολυ γυμνασμενος για να εχει κοιλιακους ! αυτο εννοω και μαλλον του ειναι δυσκολο να το καταλαβει ..

σηκωσε την μπλουζα αυτων στα φαναρια σταρ να δεις οτι οι περισσοτεροι εχουν -πακιστανικους-κοιλιακους

λες να λιωνουν στα gym ? :) :-D :ph34r:

Επεξ/σία από Mau-Maus
  • Like 3
Δημοσ.

Φώτη για τους άντρες προφανώς και αναφέρομαι, 1000φορές να έχει φουσκωμένο στήθος πάρα κοιλιακούς! Καλά για τα οπίσθια εξυπακούεται! 

Δημοσ.

Φώτη για τους άντρες προφανώς και αναφέρομαι, 1000φορές να έχει φουσκωμένο στήθος πάρα κοιλιακούς! Καλά για τα οπίσθια εξυπακούεται! 

Nαι και εγω αναφερομουν στις γυναικες  αν εχει και στηθος και κωλο  την παντρευομαι αυριο :P

• Like 2
Δημοσ.

Nαι και εγω αναφερομουν στις γυναικες  αν εχει και στηθος και κωλο  την παντρευομαι αυριο :P

Ξέχασες το βασικό, να σου μαγειρεύει στάνες!!!! 

Δημοσ.

και το νεο μου παιχνιδι ηρθε σημερα :)

Elevation-Training-Mask-2-Post.jpg

Εν τελη τι λεει? Ειχα ρωτησει πολυ παλιοτερα για αυτες τις μασκες. Την δοκιμασες?

• Moderators
Δημοσ.

Την έβαλα χτες στο γήπεδο και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.. φαίνεται να κάνει δουλειά γιατί αν φοράς τη μάσκα και προσπαθείς να πάρεις ανάσα με την δύναμη που βάΖεις χωρίς να την φοράς δεν φτάνει τίποτα στα πνευμόνια σου οπότε αναγκάζεσαι να βάζεις πιο πολύ δύναμη και αυτό εν τέλει γυμνάζει πνευμόνια διάφραγμα κτλ.. Σε λίγο καιρό θα σου πω περισσότερα.

Σκατα προπόνηση σήμερα. Ενώ ξεκίνησε Καλά με έπιασε το στομάχι και από το 8χλμ μέχρι το 14 ήμουν μεταξύ του να χεστω ή να ξεράσω. Έφτασα σπίτι ευτυχώς χωρίς απώλειες

Την έβαλα χτες στο γήπεδο και με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.. φαίνεται να κάνει δουλειά γιατί αν φοράς τη μάσκα και προσπαθείς να πάρεις ανάσα με την δύναμη που βάΖεις χωρίς να την φοράς δεν φτάνει τίποτα στα πνευμόνια σου οπότε αναγκάζεσαι να βάζεις πιο πολύ δύναμη και αυτό εν τέλει γυμνάζει πνευμόνια διάφραγμα κτλ.. Σε λίγο καιρό θα σου πω περισσότερα.

Σκατα προπόνηση σήμερα. Ενώ ξεκίνησε Καλά με έπιασε το στομάχι και από το 8χλμ μέχρι το 14 ήμουν μεταξύ του να χεστω ή να ξεράσω. Έφτασα σπίτι ευτυχώς χωρίς απώλειες

• Like 1
Δημοσ.

πιο κατω αλεξ ειναι πουτσα! :P και γω που ειχα πεσει σε 8-10% περυσι ειχα λιωσει στις προπονησεις βαρη και τρεξιματα (14χλμ τη μερα σε γρηγορο ρυθμο) και απο φαγητα δεν ακουμπουσα απολυτως τιποτα! 0 αλατι 0 γαλακτοκομικα ψωμια κτλ!! γουστα ειναι αυτα και αναλογα και τι κανεις! εγω πχ που τωρα εχω καποιους αγωνες που θελω να τρεξω πρεπει αναγκαστηκα να στεγνωσω!

αλλα ναι γενικα απο τη στιγμη που κανεις κατι καντο σωστα! φτιαξε ενα ωραιο γυμνασμενο σωμα ! ουτε τεραστιο κορμο και μικρα ποδια ουτε,κοιλια,ουτε τιποτα! ολα οπως πρεπει ωστε να δενουν αρμονικα 

Ωραιο ειναι στην θεωρια. Στην πράξη πες μου πως θα καταφέρει κάποιος να βάλει τετρακέφαλα απο τη στιγμη που ενω έχει ωραιες πλατες και στηθος έχει καλαμάκια ποδια. Και κανει κανονικα ασκησεις ποδιών. Οταν παιρνεις κιλα ακομα και καθαρα να ειναι ο οργανισμος τα βαζει εκει που "γουσταρει" δεν το έχεις δει αυτο σε ανθρωπους? ολοζωντανο? να ειναι τιγκα πανω και καλαμακηδες κατω?

ενταξει ο σταρ ειναι  περισσοτερο φαση χαβαλε οταν συζητας μαζι του αλλα δε με πειραζει καθολου !

με δυο λογια οι πακιστανικοι κοιλιακοι ειναι το οτι οταν καποιος εχει υψος 1.70 και ειναι  50κ , τοτε δεν ειναι δυσκολο ουτε χρειαζεται να ειναι κ πολυ γυμνασμενος για να εχει κοιλιακους ! αυτο εννοω και μαλλον του ειναι δυσκολο να το καταλαβει ..

σηκωσε την μπλουζα αυτων στα φαναρια σταρ να δεις οτι οι περισσοτεροι εχουν -πακιστανικους-κοιλιακους

λες να λιωνουν στα gym ? :) :-D :ph34r:

Μου ειναι δυσκολο να καταλαβω γιατι πρεπει ενας γυμνασμενος ανθρωπος να ειναι απαραιτητα φουσκωμενος και οπως τον θεωρεις εσυ σαν προτυπο .... υπαρχουν και αδυνατοι ανθρωποι που γυμναζονται και εχουν φυσικη κατασταση. Τωρα μαλλον η κουβεντα ξεκινησε επειδη καποιος διαφωνησε με καποιον αδυνατο που δεν εκανε καν γυμναστικη και ειπε στον αλλον οτι εχει κοιλιακους και λογικο να φαει κραξιμο. ΕΓω δεν εννοουσα τετοια κατηγορια ανθρωπων.Οποτε μαλλον απο εκει εγινε η ολη παρεξηγηση.

Δημοσ.

To λίπος πάει όπου θέλει, εκεί πράγματι δεν έχεις έλεγχο.

Αλλά είναι αδύνατο να μην αυξηθεί ο μυικός ιστός αν τον γυμνάζεις και έχεις θερμιδικό πλεόνασμα. ΑΔΥΝΑΤΟ. (μιλάμε πάντα για υγεις ανθρώπους, έτσι; ;)). Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο για να αυξάνει τον μυικο ιστό αν κριθεί απαραίτητο.

Κι εδώ είναι το κλειδί. Κάποιος που γυμνάζει όλο το κορμί, το κάνει με το ίδιο πάθος; Δίνει ίδιο πόνο είτε γυμνάζει δικέφαλους είτε γάμπες; Αν ναι, θα είναι αρμονική η αύξηση μυικής μάζας. Αν όχι, δε θα είναι αρμονική. 1+1=2.

Αναφορικά με το "φούσκωμα", εννοείται πως δεν είναι καθόλου απαραίτητο ένας γυμνασμένος να έχει μυικό όγκο. Αλλά αν δεν έχει μυικό όγκο, η δύναμη του θα έχει χαμηλό ταβάνι. Δεν είναι τυχαίο που σε αθλήματα δύναμης, όπως η άρση βαρών, υπάρχουν κατηγορίες κιλών.

Αν κάποιος λοιπόν επιθυμεί με την αύξηση της φυσικής του κατάστασης να αυξάνει και το επίπεδο δύναμης, θα αυξήσει τον μυικό ιστό του -ήτοι, θα "φουσκώσει". Για άλλους φυσικά αυτό είναι αδιάφορο, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Δημοσ.

Kαλυτερη ασκηση (που χρησιμοποιεις το σωμα σου) για τους τρικεφαλλους ειναι τα πους απς (με τα ποδια πχ οχι στο εδαφος αλλα πιο πανω) ή το δυζηγο; 

επισης το οτι υπαρχουν σκαρια που δε βαζουν κρεας παρα μονο με φαρμακο μη το πεις πουθενα αλλου παρε απο δω που οκ κανουμε και το χαβαλε μας ! ισχυει οσο ισχυει και το ''δε μπορω να αδυνατισω με τιποτα'' που λενε οι υπερβαροι ..

Για τους εκτομορφικους δεν εχεις ακουσει; Οχι οτι δεν βαζουν κρεας, αλλα απαιτειται περισσοτερος χρονος απο εναν ενδομορφικο πχ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...