fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αρκετή βιταμίνη Α και ιώδιο / σελήνιο συν την δομή του λίπους που αλλάζει ελαφρώς στην κατεργασία για την απομόνωση των Ω3.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 σταρ δεν θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω τιποτα απο οσα ειπατε (γιατι ενω τα διαβασα δεν εδωσα και πολυ σημασια να σου πω την αληθεια ) απλα να ξερεις! οσο λεπτος και να ειναι ο αλλος μπορει να παρει! οσο χοντρος και να ειναι ο αλλος και οσα προβληματα υγειας (αυτο ειναι χαζο που ειπες αλλα οκ) και να εχει μπορει να αδυνατισει! και το αστειο ειναι οτι και για τους δυο η λυση ειναι η ιδια! ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και ΦΑΓΗΤΟ! οταν λεω γυμναστικη εννοω βαρη γιατι οσο χτιζεις μυς αλλαζεις το μεταβολισμο και οσο αλλαζει ο μεταβολισμος σου καιει περισσοτερο οι λεπτει θα μπορουν να φανε περισσοτερο και οι χοντρο θα ελατωσουν το φαγητο ωστε με τις παραπανω καυσεις να αδυνατισουν! το σκαρι που λες στο μονο που βοηθαει ειναι στο χρονο! για παραδειγμα εγω που παντα ειχα γυμνασμενο σωμα και παιρνω ευκολα μπορω να κανω σωμα σε 6μηνες ενω εσυ να θες 1 χρονο! ΑΛΛΑ εσυ μπορει να εχεις καλυτερη αντοχη και να θες λιγοτερη προπονηση απο οτι εγω για να τρεχουμε στον ιδιο ρυθμο! Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ολα ειναι σχετικα και ολα γινονται απλα αλλοι θελουν περισσοτερο χρονο και κοπο και αλλοι λιγοτερο!! Ελα αρχιστε τωρα τα λαικ γιατι τα ειπα ωραια και γουσταρετε!! 3
fylatos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ο Iggy Pop γιατί είναι δείγμα σώματος; Είναι κοκαινομανης οπιοληπτης και το σώμα του τα έχει παίξει με φανερό αποτέλεσμα την απώλεια λίπους. 2
Star_Light Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 O yannis27gr έπιασε τον συλλογισμο μου περισσοτερο. Βεβαια τωρα τι να πάς να εξηγησεις στην πιτσιρικα της Μυκονου που τα μυαλά της ειναι στα κάγκελα? αμα δει το προτυπο που διαφημιζεται θα πει α αυτος ειναι γυμνασμενος και ωραιος. Και τι να εξηγησεις ακομα και σε εκεινους που θέλουν να την εντυπωσιασουν οποτε θα ενστερνιστουν το στυλάκι που πλασάρεται καπως ετσι δουλευει το συστημα. Η γυμναστικη για κάποιους δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης αλλα και υγειας και γενικοτερης σκληραγωγιας. Μπορει κάποιος να μη φαινεται στο μάτι αλλα να ειναι σκληραγωγημένος και να αντέχει. Επισης δεν μπορω να πιστεψω οτι οσοι παιρνουν χημικά (οχι απλα συμπληρωματα πρωτεινης) ενδιαφερονται για την υγεια τους απο τη στιγμη που ξέρουν οτι μπορουν να μεινουν με τα συκώτια στο χέρι ή την καρδια. Η εμφανιση τους νοιάζει και μονο ή οτι ο τυπας που τρωει κάθε μερα κρεας προκειμενου να φουσκώσει ή κονσερβες τονου ξέρει τι σημαινει υγιεινη διατροφη επειδη τρωει τονο κονσερβα. Ή οτι τον ενδιαφερει η δυναμη απο την στιγμη που παιζει ΜΟΝΟ με βάρη. Οσο γυμνασμενο στηθος ή κοιλιακους και αν έχεις αμα φάς μια στο διάφραγμα πάς χαιρετησες κοπηκε η αναπνοή σου. Μιλαμε για δυναμη αλλα αν ο αδυνατος με τους πακιστανικους κοιλιακους ξέρει απο λαβές δεν θα χρειαστει να βάλει και πολυ για να σε κάνει να ουρλιάξεις. Απλα παραθετω και μια άλλη διάσταση της γυμναστικής και της φυσικής καταστασης. Μπορει να μην ταιριαζει στο παρον νήμα και να φανει απο τις απαντησεις και τις αντιδράσεις αλλα ειναι και αυτο μια πραγματικοτητα. Οταν μιλάμε για δυναμη ειδικα τα περιλαμβανουμε ολα ή ετσι θα επρεπε. @Spect χαζο μπορει και να μην ειναι αμα εξετάσουμε το θέμα του θηροειδη αλλα τελοςπαντων. Πρεπει να την κάνω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Η αυτοαμυνα ειναι αναποσπαστο κομματι για εναν σωστά και άρτια γυμνασμενο άνθρωπο. Εκει θα δουλεψει η αυτοαμυνα και οχι οι γυμνασμενοι κοιλιακοι σου. Οι κοιλιακοι αποδιδουν στην παραλια .... ε ξερεις τωρα να σε κοιτανε οι πιτσιρικες. ακυρο και αυτο ! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ειδικά αν εξετάσουμε το θυρεοειδή είναι χαζό. Ειναι απλα μια δικαιολογία και μάλιστα απο τις πιο μεγάλες. Οτι και να χεις στο τέλος της μερας ειναι calories in-calories out. Ο μπος έχει θυρεοειδή απο οτι θυμάμαι και είναι τούμπανο (είπα καλη κουβέντα για άνθρωπο πρέπει να το προσέξω Αυτό :-P) 1
margaritagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εγω που δεν εχω θυρεοειδη ποσα κιλα επρεπε να μαι
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μήπως ξεχείλωσε λίγο το πράγμα? Εγώ μίλαγα με έναν μικρό και μου έλεγε για κοιλιακούς ενώ ήταν τσίρος σχεδόν και του έλεγα πως άλλα πράγματα ορίζουν την αντρική εμφάνιση. 2
linkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 O yannis27gr έπιασε τον συλλογισμο μου περισσοτερο. Βεβαια τωρα τι να πάς να εξηγησεις στην πιτσιρικα της Μυκονου που τα μυαλά της ειναι στα κάγκελα? αμα δει το προτυπο που διαφημιζεται θα πει α αυτος ειναι γυμνασμενος και ωραιος. Και τι να εξηγησεις ακομα και σε εκεινους που θέλουν να την εντυπωσιασουν οποτε θα ενστερνιστουν το στυλάκι που πλασάρεται καπως ετσι δουλευει το συστημα. Η γυμναστικη για κάποιους δεν ειναι μονο θεμα εμφανισης αλλα και υγειας και γενικοτερης σκληραγωγιας. Μπορει κάποιος να μη φαινεται στο μάτι αλλα να ειναι σκληραγωγημένος και να αντέχει. Επισης δεν μπορω να πιστεψω οτι οσοι παιρνουν χημικά (οχι απλα συμπληρωματα πρωτεινης) ενδιαφερονται για την υγεια τους απο τη στιγμη που ξέρουν οτι μπορουν να μεινουν με τα συκώτια στο χέρι ή την καρδια. Η εμφανιση τους νοιάζει και μονο ή οτι ο τυπας που τρωει κάθε μερα κρεας προκειμενου να φουσκώσει ή κονσερβες τονου ξέρει τι σημαινει υγιεινη διατροφη επειδη τρωει τονο κονσερβα. Ή οτι τον ενδιαφερει η δυναμη απο την στιγμη που παιζει ΜΟΝΟ με βάρη. Οσο γυμνασμενο στηθος ή κοιλιακους και αν έχεις αμα φάς μια στο διάφραγμα πάς χαιρετησες κοπηκε η αναπνοή σου. Μιλαμε για δυναμη αλλα αν ο αδυνατος με τους πακιστανικους κοιλιακους ξέρει απο λαβές δεν θα χρειαστει να βάλει και πολυ για να σε κάνει να ουρλιάξεις. Απλα παραθετω και μια άλλη διάσταση της γυμναστικής και της φυσικής καταστασης. Μπορει να μην ταιριαζει στο παρον νήμα και να φανει απο τις απαντησεις και τις αντιδράσεις αλλα ειναι και αυτο μια πραγματικοτητα. Οταν μιλάμε για δυναμη ειδικα τα περιλαμβανουμε ολα ή ετσι θα επρεπε. @Spect χαζο μπορει και να μην ειναι αμα εξετάσουμε το θέμα του θηροειδη αλλα τελοςπαντων. Πρεπει να την κάνω. star χωρις καμια διαθεση να προσβαλω ή να ειρωνευτω αλλα διαβαζε το λιγο πιο προσεκτικα το θεμα. Πολλα απο αυτα που λες ειναι λαθος και εχουν απαντηθει πολλες φορες στο φορουμ. Επισης καπου εχει μπερδεψει την εμφανιση, την δυναμη, την υγεια και την αυτοαμυνα. Εντελως διαφορετικες εννοιες. Οσο γι αυτο που λες οτι ο αλλος τρωει σωστα και γυμναζεται σωστα αλλα δεν παιρνει μυικα κιλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αλλα τρωω πολυ και αλλο τρωω καλα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ο θυρεοειδής φταίει για όλα, κοιμηθείτε! 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Άλλες εποχές θα είχαν βγει μαχαίρια, προσβολές, παρεξηγήσεις, θα είχαμε 2-3 μπαν... Φλώροι...
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γιαννη τηλεφωνο δεννξερω θα μαθω και θα σου πω για σιγουρα οκ; Και γω ειμαι.της αποψης οτι αν εχεις ωμους ποδια μεση καλα γυμνασμενα τοτε εισαι κομπλε. Τι να.τον κανω τον γυμνασμενο δικεφαλλο που τοβ σφιγγω για να δειχτει αλλα οι ωμοι μου τα ποδια μου να ναι σαν καποιον που δεν κανει γυμναστικη... Αλλωστε παντα μου αρεσαν τα σωματα των.powerlifter εναντι των αλλων ... Νομιζω αυριο αναλογως πως θα ξυπνησω θα παω να κανω την προπονηση της παρασκευης, γιατι δουκευω πεμπτη 16:00-24:00 και μετα 8:00-16:30 ταχα και θα γυρισω πτωμα..
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Eγω αυτους τους λεω πακιστανικους κοιλιακους ! οκ ευκολοι ειναι , τους φτιαχνει ο καθε πεινασμενος χαχα εγραψε πακιστανικους κοιλιακους λεει ! τωρα ρε συ αν πιανεσαι απο μια λεξη οκ τσαμπα συζηταμε ! την φατσουλα που εβαλα διπλα απο την λεξη δεν την ειδες ? χαβαλε κανουμε τους τσιρους ετσι τους λεμε, δε θιξαμε κανεναν μην εισαι τοσο μη μου άπτου , φαινεται οτι κανω πλακα ! και πανω σε αυτο που λεει ο kuzko κ εχει δικιο να σου πω οτι το ''καλυτερο'' τρικ για να κανεις σωμα ποιο ειναι? τρως καλα , τουμπανιαζεις ωμους - χερια , φορας ενα αμανικο και σε βλεπουν ολοι και στριβουν ! και αστους να λενε για κοιλιτσες και φετες .. Καθεσαι και εσυ τωρα και συζητας με οτι ναναι ατομα που το μονο που κανουν ειναι να διαφωνουν για να διαφωνουν ,επιχειρηματα μηδεν . στρογγυλεμένοι γλουτοί και πεταχτά βυζΓια, μετά θέλουμε σαλιάρα Για τις γκομενες ? 3
alex_000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μήπως ξεχείλωσε λίγο το πράγμα? Εγώ μίλαγα με έναν μικρό και μου έλεγε για κοιλιακούς ενώ ήταν τσίρος σχεδόν και του έλεγα πως άλλα πράγματα ορίζουν την αντρική εμφάνιση. το συνεχίζω πιο πολιτισμένα. Εγώ είμαι μαζί σου ώμοι στήθος τετρακέφαλοι προέχουν των κοιλιακών. Δεν καταλαβαίνω καθόλου ούτε αυτούς που θέλουν να γίνουν φέτες μόνο με δίαιτα, ούτε αυτούς που κάνουν 5 φορές την εβδομάδα δικέφαλο τρικέφαλο και το σώμα τους είναι μόνο χέρια. όμως αφού χτιστεί η μυική μάζα καλό είναι να πέσει και μια δίαιτα να λεπτύνει η μέση, τι γυμναζόμαστε για να γυρνάμε με μπάκα? Τώρα για το αν φτάνουμε μέχρι επίπεδο "shredded", προσωπικά δεν το γουστάρω αυτό ούτε βρίσκω κάποιον λόγο. Μέχρι 13-12% λίπος καλά είναι πιο κάτω τζάμπα κόπος. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις