Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η πλάκα είναι πως αυτά φαίνονται πάνω από τα ρούχα. Δηλαδή έχουμε ψιλοτρελαθεί τελείως. 

Πιστεύω πλέον πως η φάση με τους κοιλιακούς είναι μια συνομωσία των τσίρων για να λένε ότι κάτι έχουν. ''είμαι 10% έχω κοιλιακούς''

76bb46e138423703639a1507512db8086c745504

Εχεις αρχισει και το βλέπεις ανταγωνιστικα και αυτο ειναι κακο αμα δεν κάνεις πρωταθλητισμο. 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και η πλάκα είναι πως αυτά φαίνονται πάνω από τα ρούχα. Δηλαδή έχουμε ψιλοτρελαθεί τελείως. 

Πιστεύω πλέον πως η φάση με τους κοιλιακούς είναι μια συνομωσία των τσίρων για να λένε ότι κάτι έχουν. ''είμαι 10% έχω κοιλιακούς''

76bb46e138423703639a1507512db8086c745504

Eγω αυτους τους λεω πακιστανικους κοιλιακους ! οκ ευκολοι ειναι , τους φτιαχνει ο καθε πεινασμενος :)

• Like 7
Δημοσ.

Eγω αυτους τους λεω πακιστανικους κοιλιακους ! οκ ευκολοι ειναι , τους φτιαχνει ο καθε πεινασμενος :)

Νταξ ρε παικτουρι μπορει ο άλλος να μην παιρνει ευκολα κιλά και ογκο πρεπει να αρχισει τα φάρμακα δηλαδη και τα χάπια για να κερδισει τον θαυμασμο της γκομενας απο την Μυκονο? που αμα δει γενι , τατουαζ μαλι κλαρινο και μουσκουλα πεφτει χωρις δευτερη σκέψη? 

Τι σχέση εχει η φυσικη κατασταση με την εικονα αυτη? εχω ενα καρο συναδελφους οι μισοι με κοιλιτσα που βάζουν κάτω αρκετους των γυμναστηριων γραμμωμένους με χάπια και συμπληρώματα. Τα συγχρονα προτυπα μας έχουν θαμπώσει και αξιολογούμε λάθος ορισμένες φορές κάποιες κατηγοριες ανθρωπων. Με αλλα λογια αυτος που εσυ κοροιδευεις επειδη δεν σου αρέσει στο μάτι μπορει να τρέχει και να έχει μεγαλυτερη αντοχη απο σενα.

Και ο τυπάς που επαιζε στον Never Back Down το 1 ετσι ηταν περιπου , τον εκοψες για πεινασμενο απο τις πολεμικες τέχνες που γνωριζε? 

Δημοσ.

οτι να'ναι ρε σταρ !

ποιος σου ειπε οτι για να εχεις λιγο ογκο και λιγο κρεας πανω σου πρεπει να παρεις κ φαρμακα δε  ξερω !

τωρα για το ποιος βαζω κατω ποιον και για τα περι μυκωνου δε  μπορω να σου απαντησω δε σε καταλαβα και πολυ να σου πω την αληθεια !

• Like 4
Δημοσ.

οτι να'ναι ρε σταρ !

ποιος σου ειπε οτι για να εχεις λιγο ογκο και λιγο κρεας πανω σου πρεπει να παρεις κ φαρμακα δε  ξερω !

τωρα για το ποιος βαζω κατω ποιον και για τα περι μυκωνου δε  μπορω να σου απαντησω δε σε καταλαβα και πολυ να σου πω την αληθεια !

Αμα του άλλου το σκαρι δεν παιρνει κρέας πως θα πάρει? χωρις χάπακια δεν προκειται να πάρει. 

Τι δεν καταλαβαινεις? ειναι η συγχρονη μοδα να έχεις ενα συγκεκριμενο τυπο σωματος για να εισαι ομορφος. Βασικα ενα συγκεκριμενο στυλ οχι μονο τυπο σωματος. Πραγματικα ωρες ωρες καθομαι και σκεφτομαι ποσο παιχνιδι εντυπώσεων ειναι ολο αυτο. 

Το πραγματικο γυμνασμα δεν το πετυχαινεις ουτε σε μερικους μήνες ουτε σε ενα χρονο θέλει 3-4 χρονια για να πεις οτι εισαι σοβαρά γυμνασμενος και πραγματικα γυμνασμενος βασικα. Για αυτο πραγματικα γελάω οταν κάποιος παθαινει κριση πανικου στην ιδέα οτι μπορει να πάει μια επισκεψη και να τον κεράσουν ενα σοκολατάκι ενω κάνει διατροφη. Ενταξει ρε μεγάλε με ενα γευμα δεν θα παθεις κάτι. Αλλωστε έχεις πάρει αποφαση ολο αυτο το προγραμμα να το τηρησεις για 2-3 χρονια. Σιγα σιγα και σταθερά τα αποτελεσματα. Μην γινεις ο σφιχτης του Σαββατοκυριακου σε 2 μήνες μεσα για να πάς στην Μυκονο να δειχθεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Το πραγματικο γυμνασμα δεν το πετυχαινεις ουτε σε μερικους μήνες ουτε σε ενα χρονο θέλει 3-4 χρονια για να πεις οτι εισαι σοβαρά γυμνασμενος και πραγματικα γυμνασμενος βασικα.

θα σου πω κατι και αν θελεις κρατα το να μαθαινεις και κατι κατι !

χρονος να προσδιοριζει το ''πραγματικο γυμνασμα'' δεν υπαρχει ! μπορει να γυμναζεσαι και 3 και 4 χρονια και οχι μονο να κανεις μια τρυπα στο νερο αλλα να καταστρεφεις κ το σωμα σου απο πανω !

μπορει να γυμναζεσαι πολυ λιγοτερο με σωστη καθοδηγηση και σωστη διατροφη και να κανεις θαυματα !

ειναι σαν να λες οτι σωστα μαθαινεις να οδηγας  μετα τα πρωτα 3-4 χρονια

η οτι  σωστα δουλευεις σε μια  δουλεια μετα τα πρωτα 3-4 χρονια

η οτι σωστα γαμας μετα τα πρωτα 2-3 χρονια που θα πηδηξεις κτλ κτλ !ολα σχετικα ειναι στον κοσμο τουτο! 

επισης το οτι υπαρχουν σκαρια που δε βαζουν κρεας παρα μονο με φαρμακο μη το πεις πουθενα αλλου παρε απο δω που οκ κανουμε και το χαβαλε μας ! ισχυει οσο ισχυει και το ''δε μπορω να αδυνατισω με τιποτα'' που λενε οι υπερβαροι ..

• Like 11
Δημοσ.

Ολα ειναι σχετικά αλλα τον αδυνατο τον μειώνεις ομως και τον λες πακιστανό. Αρα δεν ειναι ολα σχετικά αλλα εξαρταται απο τι μας αρέσει εμάς τον ειδες δεν σου άρεσε τον ακυρωσες με την μια ουτε μπηκες στον κοπο να τον αξιολογησεις στην πράξη.Εμενα αυτο δεν μ αρέσει σαν στάση για αυτο και στο επισημαίνω. Φυσικα και υπάρχουν ανθρωποι που έχουν προβλημα και δεν μπορουν να αδυνατίσουν. Προβλημα υγειας. Έξυπνο παιδι εισαι άνοιξε το μυαλό σου. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. 

Ξέρω αδυνατους σαν αυτον που έδειξες που κάνουν χρονια και γυμναστική και πολεμικές τέχνες. Ολυμπιονικης του Tae Kwon Do ειναι πεινασμενος και με πακιστανικους κοιλιακους? δεν το καταλαβα και πολυ καλα αυτο πάντως. Οι στιβιστες δηλαδη θεωρουνται πεινασμένοι? Ισως και να ειναι μια θεωρια που κυκλοφορει στα γυμναστηρια απο αυτους που κάνουν Body building για να αισθάνονται καλυτεροι πιο ομορφοι? δεν ξερω ισως κατι τέτοιο.

Δημοσ.

Star την παλεύεις ρε? =p

Αναφέρεσαι συνέχεια στο σκαρί...άμα φας θα βάλεις κρέας άμα δε φας δε θα βάλεις , το σκαρί άστο για οταν εχει τερματίσει την κατάσταση σου.

Έχεις κολλήσει με τα φάρμακα και τα χάπια και έχεις μπερδέψει τα συμπληρώματα με τα φάρμακα.

Εάν διαβάσεις λίγο εδω μέσα θα ξεμπερδέψεις πολλά πράγματα.

Και κατι πανω σε αυτο που λέει ο ντάκον, έκατσε τις προάλλες να τελειώνει η προηγούμενη προπόνηση πριν αρχίσει η δικιά μου και είχε αράξει και περίμενα.

Μόλις τελειώνουν βγαίνει ένας τύπος , 35αρης και βάλε, ανοιχτές πλάτες κατι βυζια και κατι χέρια ΝΑ , και μια κοιλιά σαν να ηταν 7-8 μηνών έγκυος.

Ο τύπος σηκώνει την μπλούζα και βλέπω 4 τούβλα στην κοιλιά του , ε αυτόν τον ζήλεψα πραγματικά γιατι ηταν δυνατός όπως και να το κάνουμε.

Ηταν κτήνος αληθινό και όχι φουσκωμένο και αυτο το σώμα ηταν πολύ πιο αντρικό απο όλους τους υπόλοιπους μας εκεί , για μένα τουλάχιστον αν και δεν παίζει ποτε να γίνω έτσι =p

• Like 1
Δημοσ.

τωρα ρε συ αν πιανεσαι απο μια λεξη οκ τσαμπα συζηταμε ! την φατσουλα που εβαλα διπλα απο την λεξη δεν την ειδες ?

χαβαλε κανουμε τους τσιρους ετσι τους λεμε, δε θιξαμε κανεναν μην εισαι τοσο  μη μου άπτου , φαινεται οτι κανω πλακα !

και πανω σε αυτο που λεει ο kuzko κ εχει δικιο  να σου πω οτι το ''καλυτερο'' τρικ για να κανεις σωμα ποιο ειναι?  τρως καλα , τουμπανιαζεις ωμους - χερια , φορας ενα αμανικο και σε βλεπουν ολοι και στριβουν !

και αστους να λενε για κοιλιτσες και φετες ..

• Like 1
Δημοσ.

τωρα ρε συ αν πιανεσαι απο μια λεξη οκ τσαμπα συζηταμε ! την φατσουλε που εβαλα διπλα απο την λεξη δεν την ειδες ?

χαβαλε κανουμε τους τσιρους ετσι τους λεμε, δε θιξαμε κανεναν μην εισαι τοσο  μη μου άπτου , φαινεται οτι κανω πλακα !

Κοιτα στη τελική δικαιωμα σου. Εγω δεν σε κρινω. Αλλα καμια φορά οι μεγαλυτερες αληθειες λεγονται μεσα απο τις πλάκες. Δεν ειμαι εγω μιμου απτου εσυ πιστευω οτι κοιτάς υπεροπτικα οποιον δεν ανηκει στο δικο σου προτυπο και πιστευω ειναι λάθος γιατι κάποια στιγμη μπορει να χάσεις απο έναν τέτοιο ή να καταλαβεις οτι τελικα δεν ειναι τοσο τσιρος οσο φαινοταν. 

Kuzko21 κάποιοι τρώνε παρα πολύ αλλα δεν .... οποτε απο εκει και πέρα αναζητάνε άλλες οδους , προσωπικα ειμαι κατα των συμπληρωμάτων γιατι δεν θεωρω οτι την πρωτεινη πρεπει να την παιρνεις μέσα απο σκονες. Ο μονος σοβαρος λογος που έχω διαβασει ειναι αυτος της άμεσης απορροφησης μετα την προπονηση. 

Kuzko21 και οι σουμο δεν έχουν τουβλα στην κοιλιά τους αλλα δεν καταλαβαινουν και πολλά απο απο μπουνιες και κλοτσιες και στη τελική αυτο δε λεει τιποτα γιατι αν φάς ένα κτυπημα στο διάφραγμα πως θα αντέξεις το πονο? τι γυμνασμα υπάρχει εκει κανενα. Περιπατο θα πάνε οι κοιλιακοι. Η αυτοαμυνα ειναι αναποσπαστο κομματι για εναν σωστά και άρτια γυμνασμενο άνθρωπο. Εκει θα δουλεψει η αυτοαμυνα και οχι οι γυμνασμενοι κοιλιακοι σου. Οι κοιλιακοι αποδιδουν στην παραλια .... :P ε ξερεις τωρα να σε κοιτανε οι πιτσιρικες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα και υπάρχουν ανθρωποι που έχουν προβλημα και δεν μπορουν να αδυνατίσουν. Προβλημα υγειας.

ακυρο !

προβλήματα υγειας δυσχαιρενουν την προσπαθεια - δε μπορω δεν υπαρχει !

Επεξ/σία από Mau-Maus
Δημοσ.

Ο μόνος σοβαρός λόγος θα έπρεπε να ειναι οτι για να πάρεις την ίδια ποσότητα έπρεπε να σφάζεις δυο κότες την ημέρα...:P

Δημοσ.

Τρώω και δεν παχαίνω δεν υπάρχει. ΤΕΛΟΣ. Εξαίρεση το πρόβλημα υγείας φυσικά (π.χ. να έχεις ταινία).

Από κει και πέρα, μην μπερδεύετε την εκγύμναση per se με το αισθητικό κομμάτι. Φυσικά και οι αθλητές του σούμο είναι γαιδούρια δύναμης αλλά δεν τους ζηλεύει κανείς στην παραλία, μόνο στην παλαίστρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μιλάμε για πρωταθλητές ΒΒ. Και πάλι δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις. Μπορεί κανείς να δει σώματα αθλητών χωρίς μεγάλη χρήση αναβολικών. 

Και λέει και παραλέει.  Γιατί κάτι τέτοιοι τύποι κουβαλάνε βουνά. 

aKzdop6_700b_v3.jpg

σορρυ αλλά αυτά που λέει ειναι εντελώς μαλακίες

1) Οι αθλητές bb επιπέδου ολυμπια είναι γελοία δυνατοί. Μπορεί να μην μπορούν να συναγωνιστούν ένα powerlifter (αλλά και ένας powerlifter δεν μπορεί να συναγωνιστεί με έναν olympic lifter έτσι? Αλλη προπόνηση κάνουν) αλλά μπορούν να βγάλουν τρελά νούμερα σε squat / deadlift και bench συνήθως. Ο Coleman έκανε 360 κιλά deadlift.  

2) Η κοιλιά που δείχνει η φώτο εμπνευσμένη από τον honda στο street fighter που ήταν κοιλαράς με σφιχτή μέση δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Οι μέσες των powerlifters είναι thick λόγω άπειρου λίπους που φυσικά είναι απαραίτητο για το άθλημά τους γιατί αυξάνει το σωματικό τους βάρος και τους βοηθάει στο proggess. Μάλιστα με το abuse αναβολικών που κάνουν οι bb δεν νομίζω ότι έχουν πιο λεπτές μέσες (hgh gut ktl). Ακόμα και αν δεχτούμε οτι υπάρχει μια διαφορά απο "extra μυς στο core του powerlifter" μιλάμε για 2-3 εκατοστά μέσης.. δεν δικαιολογείται η μπάκα. 

το what it implies section είναι απλά για γέλια..

Mariusz Pudzianowski 5x strongman.

06_01_mariusz_pudzianowski_050.jpg

Μόλις τελειώνουν βγαίνει ένας τύπος , 35αρης και βάλε, ανοιχτές πλάτες κατι βυζια και κατι χέρια ΝΑ , και μια κοιλιά σαν να ηταν 7-8 μηνών έγκυος.

Ο τύπος σηκώνει την μπλούζα και βλέπω 4 τούβλα στην κοιλιά του , ε αυτόν τον ζήλεψα πραγματικά γιατι ηταν δυνατός όπως και να το κάνουμε.

αυτό είναι το hgh gut που λέω Ειναι θέμα αναβολικών , το powerlifting είναι άσχετο

282629851a53a199af18b063cd1c1082.png

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...