Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αερόβια μετά τα βάρη.

Καλό γεύμα επίσης μετά τα βάρη. Φάε το γιαούρτι το μεσημέρι και το μεσημεριανό το βράδυ. Πάντως, τα κιλά είναι καλά σε σχέση με το ύψος σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι να αλλάξει η δομή του σώματος σου, να αποκτήσεις δηλαδή μυς στη θέση του λίπους. 

Λίβε, δώσε κανένα τηλέφωνο να τους πάρω να ρωτήσω. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αερόβια μετά τα βάρη.

Καλό γεύμα επίσης μετά τα βάρη. Φάε το γιαούρτι το μεσημέρι και το μεσημεριανό το βράδυ. Πάντως, τα κιλά είναι καλά σε σχέση με το ύψος σου, αυτό που χρειάζεσαι είναι να αλλάξει η δομή του σώματος σου, να αποκτήσεις δηλαδή μυς στη θέση του λίπους. 

Λίβε, δώσε κανένα τηλέφωνο να τους πάρω να ρωτήσω. 

Για να γίνει αυτό δεν πρέπει να καεί και άλλο λίπος πρώτα; Ότι παραπάνω πάχος είχα σε στήθος, πόδια και χέρια έχει σχεδόν φύγει. Με την κοιλιά έχουμε ακόμη ένα θέμα, για αυτό κάνω πάντα κοιλιακούς! :P Ενα χρόνο ακριβώς πάω gym και το πολεμάω και πριν από αυτό ήμουν ολίγον χαλβάς! xD

• Like 1

Θελω να παρω ενα συμπληρωμα ωμεγα 3 ή ψαρολαδου, διαβασα καλες κριτικες γι αυτο της now foods. Eχω ενα θεμα ομως κ θελω βοηθεια :P Δε τα παω καλα με τη καταποση μεγαλων χαπιων. Εχει κανενας το συγκεκριμενο της now να μου πει μεγεθος; Ή γενικα μπας ξερετε καποιο που να μην ειναι king size το χαπι/καψουλα ; Θενκς :P

Μαργαρίτα, προσωπικά για Ω3 χρησιμοποιώ αυτό. Στην Κύπρο το αγοράζω από φαρμακείο, άρα - υποθέτω - ότι είναι ΟΚ. Μιλώντας με αθλητική διατροφολόγο (με εργασιακή εμπειρία σε ομάδες) επαίνεσαι την επιλογή μου, αφού εξέτασε τα συστατικά στην ετικέτα, λέγοντας ότι την ποσότητα των στοιχείων που παίρνω με μία κουταλιά της σούπας (περίπου 10ml) την ημέρα, για να την πάρω από χάπια θα έπρεπε να καταπίνω 5-6 χάπια την ημέρα.

Γενικά, θα σου σύστηνα να αποφεύγεις τα χάπια παντός είδους, διότι η ποσότητα και η απορρόφηση του κυρίως συστατικού που "διαφημίζουν" είναι ελάχιστη.

μαργαριτα φαε ψαρια και ξηρους καρπους και ασε τα χαπια

Είναι κι αυτό μια λύση.

• Like 2

Οι κοιλιακοί δεν έχουν καμία σχέση με το λίπος στην κοιλιά. ;)

Μπορείς να χάσεις κιλά (λίπος) και μετά να ξαναβάλεις (μυς) ή μπορείς να κάνεις recomposition. Google it για λεπτομέρειες. Στη θέση σου θα έκανα το 2ο γιατί ήδη φαντάζομαι δεν έχεις κανένα τρελό λίπος και ταυτόχρονα είσαι κοντά στο "ιδανικό" βάρος.

• Like 1

Softgels της now είναι μια χαρά και στην κατάποση πολύ εύκολα. Για τα χάπια δεν ξέρω, πάντως τα softgels κατεβαίνουν άνετα και δε μυρίζουν κιόλας, αρκεί να μην κάνεις το λάθος και τα σπάσεις...

Λοιπόν το συζητούσα με ένα μικρότερο φίλο μου . Από πότε οι κοιλιακοί είναι πιο ωραίοι από φαρδιές πλάτες και ώμους και ένα σωστό posture με το στήθος έξω,  στρογγυλεμένους γλουτούς και δυνατά πόδια για τον άντρα? Γιατί όλα τα μικρά για κοιλιακούς λένε λες και έχουν τίποτα από τα άλλα 

• Like 3

Softgels της now είναι μια χαρά και στην κατάποση πολύ εύκολα. Για τα χάπια δεν ξέρω, πάντως τα softgels κατεβαίνουν άνετα και δε μυρίζουν κιόλας, αρκεί να μην κάνεις το λάθος και τα σπάσεις...

Χαχα μπα δε παιζει να τα σπασω!

Λοιπόν το συζητούσα με ένα μικρότερο φίλο μου . Από πότε οι κοιλιακοί είναι πιο ωραίοι από φαρδιές πλάτες και ώμους και ένα σωστό posture με το στήθος έξω, στρογγυλεμένους γλουτούς και δυνατά πόδια για τον άντρα? Γιατί όλα τα μικρά για κοιλιακούς λένε λες και έχουν τίποτα από τα άλλα

Από τότε που έπαψε να είναι σταρ ο Άρνολντ και έγινε ο μ@λάκας σε εκείνο με τους βρυκόλακες το πως το λένε και οι αντίστοιχοι του. Πρότυπα είναι αυτά.

• Like 2

• Moderators

ντακον εσυ το βλεπεις απο διαφορετικη σκοπια! ειναι σαν να λες απο ποτε ειναι ωραια τα ρουχα στις πασαρελες!

για μενα και για σενα που δεν μας ενδιαφερει η μοδα προφανως και δεν ειναι ωραια αλλα για αυτος που ειναι μεσα στη μοδα τους φαινεται ωραιο!!

ΥΓ: οι πασαρελες αντικειμενικα δεν γινετε να αρεσουν σε κανεναν!!

Λοιπόν το συζητούσα με ένα μικρότερο φίλο μου . Από πότε οι κοιλιακοί είναι πιο ωραίοι από φαρδιές πλάτες και ώμους και ένα σωστό posture με το στήθος έξω,  στρογγυλεμένους γλουτούς και δυνατά πόδια για τον άντρα? Γιατί όλα τα μικρά για κοιλιακούς λένε λες και έχουν τίποτα από τα άλλα 

στρογγυλεμένοι γλουτοί και πεταχτά βυζΓια, μετά θέλουμε σαλιάρα 

Και η πλάκα είναι πως αυτά φαίνονται πάνω από τα ρούχα. Δηλαδή έχουμε ψιλοτρελαθεί τελείως. 

Πιστεύω πλέον πως η φάση με τους κοιλιακούς είναι μια συνομωσία των τσίρων για να λένε ότι κάτι έχουν. ''είμαι 10% έχω κοιλιακούς''

76bb46e138423703639a1507512db8086c745504

• Like 3

Σε νιώθω αλλά δεν έχεις δίκιο Ντάκον. Δεν έχει υπάρξει πρωταθλητής ΒΒ που να μην έχει εξαιρετικούς κοιλιακούς και ταυτόχρονα χαμηλό BF ώστε να φαίνονται.

Η μαγκιά λοιπόν είναι να έχεις όλο το πακετό. Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που γυμνάζεται και θέλει κοιλιακούς έναντι δυνατών ώμων π.χ. αλλά απ' την άλλη να έχεις φαρδιούς ώμους, πλάτες, κτλ και να έχεις μια κοιλιά σαν μπεκρής... ε, δε λέει.

• Like 1

Δε μιλάμε για πρωταθλητές ΒΒ. Και πάλι δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις. Μπορεί κανείς να δει σώματα αθλητών χωρίς μεγάλη χρήση αναβολικών. 

Και λέει και παραλέει.  Γιατί κάτι τέτοιοι τύποι κουβαλάνε βουνά. 

aKzdop6_700b_v3.jpg

• Like 3

Για μενα το α και το ω στον αντρα ειναι ανοιχτες πλατες/ωμοι. Εκει φαινεται η δυναμη οπως επισης και αισθητικα ειναι πολυ πιο ωραιο να βλεπεις εναν αντρα τετοιο απο καποιον αλλο με κοιλιακους φετες που φαινεται σαν οδοντογλυφιδα,χωρις καθολου ογκο και αναστημα.

Προφανως ολα τα παραπανω διατηρωντας μια ισορροπια, δεν εχει νοημα να εισαι κομματια και να εχεις κιλουμπα και ξυλοποδαρα.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...