Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

καλυτερη ανασα,μεγαλυτερη αντοχη,αυξηση του αναεροβιου κατοφλιου,καλυτερνα πνευμονια και γενικα ολα τα καλα που σου προσφερει η προπονηση σε μεγαλα υψομετρα!

Δημοσ.

Μια χαρα...

Σημερα παλι πρωινη προπονηση...

Το σωμα μου το χω ταραξει μια απογευμα μια πρωι..

Αυτη η εβδομαδα πηγε ολη σχεδον πρωι... τα νιωθω ολα πρισμενα οταν τελειωνω την προπονηση...

Πρεπει να ξεκινησω τις αυγουλαρες... τεσσερα το πρωι τεσσερα το απογευμα..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά στην προσπάθεια που κάνω χάσω κιλά πηγαίνοντας και γυμναστήριο ακολουθώ την παρακάτω διατροφή:

Πρωινό: Corn flakes με γάλα με χαμηλά λιπαρά.

Μεσημεριανό: Ότι έχει μαγειρέψει η γιαγιά! :P (χωρίς πολύ αλάτι, πολλά όσπρια, κότα, κρέας, ζυμαρικά - γενικά ισορροπημένα, με μια μικρή φέτα ψωμί αν το τραβάει το φαϊ).

Απογευματινό: Μια μπανάνα ή ένα μήλο ή ότι άλλο φρούτο παίζει πριν την προπόνηση. Μετά την προπόνηση τρώω και 3-4 ασπράδια.

Βραδινό: Γιαούρτι 2% είτε σκέτο, είτε με λίγο μέλι, είτε κόβω κανα φρούτο είτε βάζω λίγο musli.

Έχω χάσει σχεδόν 2 κιλά τον τελευταίο μήνα ακολουθώντας το παραπάνω με 4 φορές την εβδομάδα προπόνηση.  Τώρα είμαι 73,5 εκεί τριγύρω (ύψος 1,75). Λείπει κάτι από την διατροφή που κάνω? Υπάρχει κάποιο λάθος. Δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι να  μετράω θερμίδες απλά τρώω λίγες ποσότητες και αποφεύγω όσο γίνεται τα τηγανιτά όπως και έχω κόψει γλυκά (δεν πίνω και καφέ οπότε βοηθάει).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά στην προσπάθεια που κάνω χάσω κιλά πηγαίνοντας και γυμναστήριο ακολουθώ την παρακάτω διατροφή:

Πρωινό: Corn flakes με γάλα με χαμηλά λιπαρά.

Μεσημεριανό: Ότι έχει μαγειρέψει η γιαγιά! :P (χωρίς πολύ αλάτι, πολλά όσπρια, κότα, κρέας, ζυμαρικά - γενικά ισορροπημένα, με μια μικρή φέτα ψωμί αν το τραβάει το φαϊ).

Απογευματινό: Μια μπανάνα ή ένα μήλο ή ότι άλλο φρούτο παίζει πριν την προπόνηση. Μετά την προπόνηση τρώω και 3-4 ασπράδια.

Βραδινό: Γιαούρτι 2% είτε σκέτο, είτε με λίγο μέλι, είτε κόβω κανα φρούτο είτε βάζω λίγο musli.

Έχω χάσει σχεδόν 2 κιλά τον τελευταίο μήνα ακολουθώντας το παραπάνω με 4 φορές την εβδομάδα προπόνηση.  Τώρα είμαι 73,5 εκεί τριγύρω (ύψος 1,75). Λείπει κάτι από την διατροφή που κάνω? Υπάρχει κάποιο λάθος. Δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι να  μετράω θερμίδες απλά τρώω λίγες ποσότητες και αποφεύγω όσο γίνεται τα τηγανιτά όπως και έχω κόψει γλυκά (δεν πίνω και καφέ οπότε βοηθάει).

το φαγητο και η σαλατα μετα την προπονηση

καλα κανεις

• Like 3
Δημοσ.

το φαγητο και η σαλατα μετα την προπονηση

καλα κανεις

Εννοείς να τρώω το κυρίως γεύμα της ημέρας μετά την προπόνηση ή να προσθέσω και άλλο γεύμα μετά την προπόνηση;

Δημοσ.

Να προσθεσεις γευμα μετα τη προπονηση! Μπορεις να τρως ασπραδια μεσα στο πρωτο μισαωρο και μετα απο καμια ωρα κανονικο γευμα.

Επισης αφου θες να χασεις κιλα καλυτερα βγαλε το μελι απο το γιαουρτι το βραδυ

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ Λίβε, ο δικός σου με τα αυγά, μήπως έχει σκέτα ασπράδια; Αν ναι, έρχετε προς τα μερη μου να γίνω και γω πελάτης του;

Ο ενας νομιζω ναι..αλλα δεν ξερω αν ειναι σε υγρη η στερεα μορφη..

Δεν ξερω που κανει διανομες ομως..

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά. Και κάτι τελευταίο, αερόβια άσκηση, δηλαδή τρέξιμο που κάνω στον διάδρομο, είναι καλύτερα πριν ή μετά την προπόνηση με βάρη; Γιατί ακούω διάφορα. Επίσης τις μέρες που δεν πάω προπόνηση το extra γεύμα βγαίνει από την διατροφή έτσι;

Δημοσ.

Λοιπον..τη προηγουμενη βδομαδα με ποναγε το γονατο και δεν ειχα κανει καθολου τρεξιμο. Ευτυχως προχτες εβγαλα τη προπονηση χωρις ενοχληση, χτες ειχα ενδυναμωση και σημερα ρεπο. Αυριο φαση legion στο γηπεδακι (οταν λεω φαση legion εννοω οτι συνδυαζω τρεξιματακι με ασκησεις & διαλλειματικη )

Θελω να παρω ενα συμπληρωμα ωμεγα 3 ή ψαρολαδου, διαβασα καλες κριτικες γι αυτο της now foods. Eχω ενα θεμα ομως κ θελω βοηθεια :P Δε τα παω καλα με τη καταποση μεγαλων χαπιων. Εχει κανενας το συγκεκριμενο της now να μου πει μεγεθος; Ή γενικα μπας ξερετε καποιο που να μην ειναι king size το χαπι/καψουλα ; Θενκς :P

@dimitris οι περισσοτεροι τη κανουν μετα τα βαρη. Εγω τη κανω πριν. Παντως να ξερεις γενικα για μεγιστη καυση λιπους μετα την αεροβια, ειναι καλο για καμια ωρα να μη φας κατι, πανω στην ωρα να παρεις πρωτεινη και κανα δυωρο μετα το φαγητο. Αυτο το προτεινουν για να συνεχιστει η καυση του λιπους απ τον οργανισμο, το μεγιστο δυνατο χρονικο διαστημα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...