Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ναι ειναι οντως καλο σαιτ αλεξ και τα στελνει και πολυ γρηγορα!!
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Προτασεις για Κανα καλο heart rate monitor χειρος?
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγώ οταν το χρειάστηκα , πήγα και πήρα αυτο...http://www.skroutz.gr/s/2580751/Beurer-PM26.html Ειναι ιατρική μάρκα , δεν ξερω αν ειναι γνωστή γενικα στον κόσμο του fitness και των δρομέων , anyways , ακομα δουλεύει τέλεια και δεν εχω κανένα παράπονο...όχι είχα τις τρελές απαιτήσεις βέβαια αλλά με βόλεψε/βολεύει.
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πριν το ποσταρεις ειχα δει αυτο εδω που ειναι και σε προσφορα. http://www.e-shop.gr/beurer-pm70-heart-rate-monitor-p-HAP.506009?sid=1 Εχουν καλη ακριβεια? Θελω να μετραει παλμους για να ξερω που να δουλεψω στο HIIT.
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 σε ηρεμια που το ειχα τσεκαρει ναι ηταν ακριβες... τωρα αμα υδρωσεις , τρεχεις κλπ δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου πει αν τα λεει καλα ακριβεστατα...εγω οταν το κοιταζα παντως νορμαλ μου φαινονταν η ενδειξεις. τωρα αν χανει 5-10 παλμους δεν μπορω να στο πω με σιγουρια. edit : Αλλωστε αυτο εχει να κανει με τον αισθητηρα στο στηθος σου και οχι με το ρολοι.
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα τα adipower τελικά 210 euro. Δεν χρεώνει μεταφορικά το http://www.sportsshoes.com/για εντός Ευρώπης. Ωραίο site. Παλι ψωνια αρρωστακι ? Ωραια τα μαυρα-κοκκινα στα ασπρα φαινονται πολυ οι "βαλβιδες" και δεν δειχνουν ωραια . 1
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Alex με γεια!! Φωτη χεσε τα μιζουνο ρε! Πηγαινε παρε adidas bοston boost , αλλο πραγμα το παπουτσι! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2014 από margaritagr 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 μαργαριτα προσεχε τι λες για ταμιζουνo ! περα απο την πλακα και τα αντιντας εχουν κατι παπουτσαρες.. 1
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγω ειδες τωρα σ εμπιστευτηκα! Πραγματικα σουπερ το παπουτσι δεν υπαρχει.. Και το energy boost αν καποιος εχει περισσοτερα κιλα, ειναι πολυ καλη επιλογη.
a.c.a.b Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άσχετο με το θέμα που συζητάτε τώρα αλλά έφτιαξα σοκολάτα από κόκκους κακάο και βγήκε πολύ καλή οπότε σκέφτηκα να το μοιραστώ εδώ για όποιον θέλει κάτι γλυκό που να μην έχει μέσα ζάχαρες-βούτυρα ,συντηρητικά κτλ κτλ. Υλικά100-150 γρ cacao beans100 γρ καρύδια~=80 γρ αμύγδαλα ή φουντούκια (κατά προτίμηση ωμοί όλοι οι ξηροί καρποί για να μη έχουμε απώλεια θρεπτικών συστατικών)2-3 κουταλιές αγνό μέλιλίγο φυσικό εκχύλισμα βανίλιαςΕκτέλεσηΑλέθουμε τα πάντα καλά στο μπλέντερ και μετά προσθέτουμε το μέλι.Ανακατεύουμε να γίνει ομοιογενές το μίγμα , τα πλάθουμε σαν τρουφάκια κ τα κυλάμε σε κακάο. Διατηρούνται στο ψυγείο.Στο μίγμα μαζί με το μέλι πρόσθεσα κ goji berry .Αν και όλα τους τα υλικά είναι ωφέλιμα για τον οργανισμό ,εχουν υψηλή θερμιδική αξία οπότε με μέτρο! Ένα πριν πάω για τρέξιμο μου δίνει πολύ ενέργεια ! 7
kuzko21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εγω ειδες τωρα σ εμπιστευτηκα! Πραγματικα σουπερ το παπουτσι δεν υπαρχει.. Και το energy boost αν καποιος εχει περισσοτερα κιλα, ειναι πολυ καλη επιλογη. Το ίδιο παπούτσι ειναι με το Μπόστον στη σόλα , μόνο το πανω τους αλλάζει που στο energy boost ειναι σαν Καλτσά η εφαρμογή....
Liverpool89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Να αλλαξω για αυριο τα latpulldown με κωπηλατικη με μπαρα ... να δωσω αλλο ερεθισμα στην αυριανη προπονηση;;
margaritagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το ίδιο παπούτσι ειναι με το Μπόστον στη σόλα , μόνο το πανω τους αλλάζει που στο energy boost ειναι σαν Καλτσά η εφαρμογή.... Ειναι ιδια τεχνολογια στη σολα ομως το energy εχει αρκετα περισσοτερο υλικο (μεγαλυτερη απορροφηση κραδασμων) ειναι πιο ελαστικο & λιγο πιο βαρυ.
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Alex με γεια!! Φωτη χεσε τα μιζουνο ρε! Πηγαινε παρε adidas bοston boost , αλλο πραγμα το παπουτσι! Tα ειδα μωρε και τα adidas δεν τρελαθηκα και θελω mizuno επειδη ειναι πιο ψαγμενη μαρκα αλλα και εκει δεν εχω παθει ζημια με καποιο σχεδιο . First world problems
Akis1914 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα σήμερα τα παπούτσια (Adidas power perfect 2...του Άκη). Αντί να τα πάρω από amazon τα πήρα τελικά από sportsshoes και βγήκαν 22 ευρώ φθηνότερα (108). Με γειά τα παπούτσια.Είμαι σίγουρος οτι θα τα κωλογουστάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις