Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες συγνωμη για το ασχετο θεμα αλλα δειτε λιγο αυτο. Λενε οτι η κανελα με νερο ζεστο μελι και λεμονι μπορουνε να σε βοηθησουν να καψεις το λιπος της κοιλιας. Αυτο θελει πρωινη χρηση? Η πριν το γυμναστηριο η μετα το γυμναστηριο? Η 3 φορες την ημερα πρωι μεσιμερι βραδυ. Αν καποιος μπορει να συμβουλεψει ευχαριστω. η πηγη ειναι εδω : https://gr.news.yahoo.com/ρόφημα-με-κανέλα--μέλι-και-λεμόνι-για-απώλεια-βάρους-085843759.html

τα ροφηματα γενικως δεν κανουν θαυματα.πιο πολυ για καλη ψυχολογία και καλη υγεια ειναι.αμα ηταν ολοι με ενα πρασινο τσαι το απογεμα και με ενα ζεστο νερο με λεμονι το πρωι θα ειχαν γινει μοντελακια.υπαρχουν πολλα ροφηματα που βοηθουν απλα διαλεξε μερικα και μην του δινεις πολυ σημασια.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χτες παρέδωσα το ποδήλατο για service/επιθεώρηση. Συμπλήρωσα τα 2000χλμ, οπότε έπρεπε να το πάω. Πέμπτη θα είναι έτοιμο, Σάββατο έχει διαδρομή 80χλμ+!

• Like 3
Δημοσ.

Παρήγγειλα σήμερα τα παπούτσια (Adidas power perfect 2...του Άκη). Αντί να τα πάρω από amazon τα πήρα τελικά από sportsshoes και βγήκαν 22 ευρώ φθηνότερα (108).

• Like 4
Δημοσ.

Παρήγγειλα σήμερα τα παπούτσια (Adidas power perfect 2...του Άκη). Αντί να τα πάρω από amazon τα πήρα τελικά από sportsshoes και βγήκαν 22 ευρώ φθηνότερα (108).

εγώ λέω να πάρω τα powerlift 2 http://www.sportsshoes.com/product/adi6828/adidas-powerlift-2-weightlifting-shoes/#product-tabs

άλλαξα γνώμη, διάβασα reviews. Τα power perfect είναι καλύτερα. Μάλλον θα πάω για adipower http://www.adidas.com/us/adipower-weightlifting-shoes/M21865_570.html

• Like 1
Δημοσ.

Τα powerlift 2 είναι αυτά που έλεγα στον bro σου ότι μερικοί λένε ότι είναι κάπως μαλακό το τακούνι. Σίγουρα αν είναι να τα πάρεις όμως θα κάτσεις να δεις πολλά περισσότερα reviews από μένα. 

Δημοσ.

οχι οχι διάβασα δεν κάνουν τα powerlift είναι πιο crosfitadika για all around φάση. Είτε adipower είτε romaleos είτε powerperfect. 

rock φυσικά απ έξω. Και σε offficial μαγαζί της adidas να πας δεν θα έχουν ιδέα τι είναι..

• Like 1
Δημοσ.

έχω wraps ρε. Αν και χαίρομαι που έχω φτάσει στα 80 κιλά χωρίς να πονάει το γόνατο unwrapped, πάνω από 80 φοράω τα wraps. Στην αρχή και bodyweight squat να έκανα πονούσα. 

Δημοσ.

Knee sleeves, wraps τι παιζει εκει? Εγω σε βαθια squat με 80+ κιλα σαν να λυγιζει καπως το αριστερο μου γοναρο, και να νιωθω καπως τις αρθρωσεις? Πρεπει να κοιταξω και γω για κατι τετοιο?

Δημοσ.

Τα wraps είναι πιο φτηνά και δίνουν δυνατότερη βοήθεια στο squat. αλλά δε μπορείς να τα φοράς και όλη την ώρα. Τα knee sleeves ζεσταίνουν το γόνατο και το κρατάνε σταθερό και μπορείς να τα έχεις μόνιμα στο γυμναστήριο και για Deadlift κλπ. κλπ. Αν υπάρχει θέμα λίγο με τα γόνατα ή έστω τα φοβάται κανείς τα knee sleeves ενδύκνεινται

• Like 1
Δημοσ.

Όχι wraps ρε συ. Sleeves. 

έχω knee sleves και πολύ καλά κιόλας. Τα φορούσα πολύ καιρό σε όλη την προπόνηση όσο πονούσα. Τώρα που ο πόνος σταμάτησε τα σταμάτησα. Θέλω να δυναμώσει το πόδι χωρίς βοήθεια (επειδή υπάρχει τραυματισμός)

τα sleeves στο squat όταν έπαιζε ο πόνος δεν κάναν τίποτα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...