Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Έκλεισα 3μηνο άνευ νικοτίνης και κρίνοντας από τη χθεσινή προπόνηση (8χλμ αθροιστικά σε 1 ώρα), μάλλον πρέπει να βγάζω και 10άρι πλέον. :D

@Spect Για τον http://www.athensauthenticmarathon.gr/ θα κατέβεις Αθήνα;

@bosei Δώσε λινκ αν το έχεις πρόχειρο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

ναι για το μαραθωνιο! γιατι τον χρειαζομαι για να τρεξω ενα αγωνα που θελω το μαρτη αν αντεξω!!

καποιες μερες δεν κανω βαρη και καποιες μερες δεν τρεχω οποτε αυτα που χρειαζονται ξεκουραζονται

Για δειτε λιγο αυτο. Εδω λεει πως πρεπει να περιμενεις μεχρι και 1 ωρα για να καταναλωσεις postworkout γιατι πειραζει την HGH. Επισης σε καποιο σημειο αναφερει πως και οι υδατανθρακες το βραδυ πειραζουν την ινσουλινη η οποια ρυθμιζει το HGH. Οποτε ναι μεν ισως να μην παιζει ρολο το τι θα φας τα βραδυ σε θεμα θερμιδων, αλλα αν οντως ισχυει μπλεκεται με την αυξητικη.

Αυτά είναι λεπτομέρειες για αθλητές τούμπανα που ετοιμάζονται για αγώνες και θελουν το κάθε χιλιοστό που μπορούν να κερδίσουν. Για μας τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά καθώς οι σωματικές διεργασίες από τον άνθρωπο των σπηλαίων μέχρι και τώρα δεν έχουν αλλάξει.

Άμα ζορίζεται το σώμα σου, θα αυξηθεί η μυική μάζα για να ανταποκριθεί στην μυική καταπόνηση. Αν όχι, όχι. Ινσουλίνη, HGH, υδατάνθρακες το βράδυ και άλλα συναφή είναι αδιάφορα -μέχρι να φτάσεις σε τέτοιο όγκο που το bb παύει να είναι φιτνες λεβελ και πας για αγωνιστικό. Γυμνάσου, τρώγε κατάλληλα, ξεκουράσου και το πράμα τσουλάει μόνο του.

Λιβε, μην ανησυχεις που εισαι μακρια. Ό,τι πρωτεινη περισσεψει απο τη Μαργαριτα, υπαρχει κι ο Φωτης  :-D

Για πρώτη φορά στο ερώτημα "Two beer or not two beer?" είπα όχι :X. (Η πρώτη κατέβηκε σαν νεράκι βέβαια :P)

Επίσης, αν μου ξαναδείξουν οι διαφημίσεις της Google τα Kinvara 5 με βλέπω να τα παραγγέλνω. :(

Αυτο που λετε ολοι οτι χρειαζεται ξεκουραση (rest) στην πραξη πως μεταφραζεται? Δλδ οκ εστω οτι προπονησει σωστα και μεθοδικα χωρις overtraining, και χωρις holding back, και τρως σωστα, η σωστη ξεκουραση επειτα πως οριζεται?

Ρωταω γιατι εχω προβλημα με τον υπνο. Επειδη εχω υπνικη απνοια και δεν αναπνεω καλα, ξεπναω πολλες φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας, και καποιες απο αυτες μπορει να αργησει να με ξαναπαρει ο υπνος κτλ.

Αυτο σημαινει οτι δεν αναρρωνει/χτιζει σωστα το σωμα μου?

Ειναι στα σχεδια μου να κανω διαφραγμα, καθως και επισης σκεφτομαι να αλλαξω τον υπνο μου απο μονοφασικη σε πολυφασικο. Δλδ αντι για 8ωρο υπνο να κοιμαμαι 6ωρο βραδυ και 2-3 το απογευμα.

Εγώ το πρόβλημα του ύπνου το έλυσα με πολύ απλό τρόπο: Σηκώνομαι κάθε μέρα στις 7, παρόλο που δε χρειάζεται αφού δουλεύω μετά το μεσημέρι. Κάθε μέρα όμως, ακόμα και τις Κυριακές.

Στην αρχή ήταν δύσκολο καθώς δεν μπορούσα να κοιμηθώ νωρίς κι έτσι ήμουν με λίγες ώρες ύπνου, σαν ζόμπι. Σταδιακά όμως ο οργανισμός προσαρμόστηκε και πλέον στις 11 είμαι κοτόπουλο αλλά τα χαράματα που σηκώνομαι έχω πλήρη ενέργεια.

Δεν ξέρω βράχε ποιο είναι το δικό σου πρόγραμμα, σου λέω τι έπιασε σε μένα.

Μυικη ξεκούραση είναι φυσικά η μη εκγύμναση του συγκεκριμένου μυ. Όμως αυτό δεν αρκεί καθώς η ανάπλαση των μυών που κατέστρεψες στην προπόνηση -όπως και πλήθος άλλων διεργασιών- γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου, γι αυτό χρειάζεται να κοιμάσαι επαρκώς και σωστά. Το θέμα της υπνικής άπνοιας να το κοιτάξεις άμεσα, θα δεις τεράστια διαφορά άμα αρχίσεις να κοιμάσαι σερί τουλάχιστον 7.30 ώρες.

• Like 1

για να μπορεις να πιασεις και το μπουκαλι με το νερο με το ποδι!!

Vibram-Five-Fingers-Sprint-Grey-Black_01

Ρε spect  τραγωδια ειναι που θα το βαλεις αυτο ? Θα γελανε και οι μπαρες :P

Δεν ειμαι ευαισθητη βρε παιδια κ η φιλη μου που τη πηραμε μαζι, το ιδιο μου ειπε που τη ρωτησα. Ισως να ναι θεμα εταιρειας

Tην ιδια δεν εχουμε την 4κιλη ? εμενα δεν εχει αλοιωθει η γευση .

Τελικα ρε παιδια τη dynamize iso 100 δε την εχει δοκιμασει κανεις;

Και για την on οποιος εχει δοκιμασει, ας μου πει για τις γευσεις!

Καλημερα με ρεπο σημερα :)

Dymatize επαιρνα πολυ καιρο  απο τις ποιοτικες πρωτεινες χωσου αφοβα

• Like 1

Να τος μπηκε δυναμικα!! Τι γευσεις εχεις δοκιμασει , cookies λεει;

Ναι την ιδια εχουμε, μαλλον εμεις πεσαμε σε μαλακια τσουβαλι.

Βασικα  τοπ ποιοτητα δεν ηταν  ετσι και αλλιως αλλα ηταν vfm  λογω ποσοτητας ,τωρα αν  δεν προσεξες οταν την εκλεινες  με  το ζιπ ανοιγμα που εχει  να αφαιρειτε ο πολυς αερας  ισως να αλλοιωθηκε .

Cookies αν θελω  τρωω ενα μπισκοτο εγω τις πρωτεινες τις παιρνω η' βανιλια η' σοκολατα .

Αυτη χρησιμοποιεις και μεσα στη μερα ή καμια τυπου combat?

Μωρε καλα κλεινει εχω εκπαιδευτει απ τις σκυλοτροφες στο κλεισιμο χαχαχα

Το προτιμω να παιρνω μικροτερη συσκευασια, οσο μπορω οικονομικα, ειτε την optimum , ειτε dymatize που βγαινουν και οι δυο γυρω στο κιλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...