dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δημητρα αν χαθει μια προπονηση απλα συνεχιζεις κανονικα! δεν εχει νοημα να κανεις διπλη! (ειδικα οταν πας να την βαλεις στα ποδια που ειναι ακυρο) Front Dumbbell Raise ( εγω την κανω σφυρια με κλιση προς τα μεσα το χερι οχι ισια μπροστα) Side Lateral Raise shrugs Upright Barbell Row την κλίση στο χέρι προς τα μέσα στις προτάσεις την έχεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο;
Star_Light Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 το 4ημερο 7-10 Νοεμβρη ποιοι απο εσας θα ειναι Αθηνα? Πέφτει σουκου?
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 poylinos, αν θες να ξεκινήσεις το barefoot running μια καλή επιλογή μήπως και το μετανιώσεις είναι τα NB minimus που βρίσκονται στην Ελλάδα. Με vibram σολα.
therock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Front Dumbbell Raise ( εγω την κανω σφυρια με κλιση προς τα μεσα το χερι οχι ισια μπροστα) Γιατι την κανεις ετσι? το 4ημερο 7-10 Νοεμβρη ποιοι απο εσας θα ειναι Αθηνα? 10 ισως βρισκομαι εγω. Τι εχεις στο μυαλο σου?
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 star ναι δημητρα δουλευει περισσοτερο ο μυς που ειναι η κλειδα (νομιζω)! οπως ειπα και στη δημητρα πιανει δουλευει αλλο μυ περισσοτερο ! θα βρω φωτο και θα βαλω μετα θα κατεβω για αγωνα τοτε δουλευει πιο πολυ το 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 star ναι δημητρα δουλευει περισσοτερο ο μυς που ειναι η κλειδα (νομιζω)! οπως ειπα και στη δημητρα πιανει δουλευει αλλο μυ περισσοτερο ! θα βρω φωτο και θα βαλω μετα θα κατεβω για αγωνα τοτε το έχω διαμορφώσει έτσι: shoulder press, front raises (one arm), cable side lateral raises (one arm) και upright row τα δουλεύω ένα ένα τα χέρια για να επικεντρώνομαι καλύτερα στον καθένα ώμο μιας και έχω την διαφορά δύναμης ανά πλευρά. πριν έπαιζα και arnold press και lateral raises σκυφτή μαζί με shoulder press και front raises και νομίζω ότι τον ισοπέδωσα αντί να τον δυναμώσω
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να μιλησει για προγραμμα! εγω κανω μονο σουπερ σετ και πλεον κανω 4 σετ απο 20επανληψεις καθε ασκηση! βαλε 160επανληψεις επι 4 φορες
Star_Light Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 star ναι δημητρα δουλευει περισσοτερο ο μυς που ειναι η κλειδα (νομιζω)! οπως ειπα και στη δημητρα πιανει δουλευει αλλο μυ περισσοτερο ! θα βρω φωτο και θα βαλω μετα θα κατεβω για αγωνα τοτε δουλευει πιο πολυ το 1 Πάμε να τρέξουμε αλλα εσυ θα έχεις ηδη τρέξει για 2 εβδομάδες
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Χα Σάββατο ξεκούραση Κυριακή αγώνας μετα νοσοκομείο :-P 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όχι.. το έχω αφήσει στην άκρη Γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω γενικότερα στη ζωή μου οπότε δεν κάνω επενδύσεις ακόμη
therock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αν πω σε ενα ξυλουργο να μου φτιαξει 2 ξυλινα δαχτυλιδια, μετα τι λαστιχα πρεπει να βρω για να τα ενωσω με τα δαχτυλιδια και να τα κρεμασω σε Power rack, για να εχω olympic rings?
therock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτο ιμαντες εννουσα. Τι μηκος και τι προδιαγραφεςθα πρεπει να εχουν?
kuzko21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν ιμάντες που προσαρμόζεται το ύψος τους με κούμπωμα... Τώρα τι προδιαγραφές ? να αντέχει το βάρος σου , που δεν παίζει να μην βρεις κατι που να μην σε κρατάει δλδ... Πχ δες αυτο , http://powerforce.gr/index.php?route=product/product&path=93&product_id=121378&ref=bestprice.gr τέτοιους ιμάντες θες , μέχρι και σε πρακτικέρ μπορείς να βρεις. Καταταλλα μπορει να σε βολεύει και το παραπάνω σετακι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις