bosei Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ρε δε θελω να παρω παλι 2kg γιατι δε καταναλωνεται γρηγορα και χανει τη γευση και το αρωμα της. Το ξερω οτι η πιο μικρη συσκευασια βγαινει πιο ακριβα αλλα το προτιμω γιατι θα τη τελειωνω στην ωρα της Θα έτυχε Μαργαρίτα...δεν παίζει αυτό. Μία 4κιλη έκανα 5 μήνες να την τελειώσω και πάλι σαν τα την πρωτοάνοιξα ήταν στο τέλος. Πρόσεχε μην την αφήνεις καμιά φορά ανοιχτή η κάπου με υγρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 -400γρ δε λέει τίποτα. Παίζει και η κατακράτηση υγρών. Αν είσαι άλλα -400 την άλλη βδομάδα, τότε έχεις πράγματι πτωτικές τάσεις. Στο λέω αυτό επειδή κι εγώ ζυγίζομαι κάθε βδομάδα και πάντα βλέπω αποκλίσεις. Από κει και πέρα, όπως είπες, χρειάζεται να τρως λίγο περισσότερο. Μιας και τα κύρια γεύματα είναι γεμάτα, φρόντισε να αναβαθμίσεις τα ενδιάμεσα. Ωμοι ξηροί καρποί είναι μια θρεπτική λύση με πολλές θερμίδες. Μέσα σε 3 εβδομάδες ειμαι -700γρ κάτω :/ τι ξηρους καρπους να πάω να παρω? ρε συ ξερεις τι γινεται το σωμα μου μ αρεσει προσωπικα γιατι κανω καιρο γυμναστική δεν ειμαι ο μποντιμπιλντερας του Καλοκαιριου που το θυμηθηκε 4 μηνες πριν και πλακώνεται να φτιάξει ακομα και με τοξικά πραγματικα δεν με απασχολει η εμφανιση τοσο πολυ χωρις να σημαινει οτι την υποτιμώ οσο η αντοχη και η φυσικη κατασταση. απλα δεν μπορω να τρωω ολες αυτες τις βλακειες καθε μερα του στεργιου σε καθε προδειπνο και σε κάθε προαριστο (δεκατιανο) για αυτο παιρνω μαζι μου αναλώσιμα. Τα οποια βοηθανε και στη γυμναστικη αλλο να τρεχεις ενω έχεις φαει ρυζογκοφρετες ή μπανανα ξερω γω και αλλο τσουρεκάκι πραλινας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειμαι ευαισθητη βρε παιδια κ η φιλη μου που τη πηραμε μαζι, το ιδιο μου ειπε που τη ρωτησα. Ισως να ναι θεμα εταιρειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειμαι ευαισθητη βρε παιδια κ η φιλη μου που τη πηραμε μαζι, το ιδιο μου ειπε που τη ρωτησα. Ισως να ναι θεμα εταιρειας Θα έτυχε...εγώ έχω πάρει 3-4 σακούλες από αυτή την εταιρία...το ίδιο και πολλοί άλλοι. Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο όμως. Τέλος πάντων. Αν δεν θες της συγκεκριμένης εταιρίας οκ. Απλά στου ενός κιλού (900γρ. βασικά) θα σου βγει κοντά 30 ευρώ οι concentrate και 35-40 οι isolate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ουτε μενα δεν μου χει τυχει κατι.. ειχα παρει την τετρακιλη. Οσο για τα τραπς εκτος των συνιθισμενων ασκησεων shrugs, καντε front squat και περπατημα αλτηρων μαζι με shrugs με βαρος που να ναι ικανοποιητικο, αρσεις θανατου μαζι με shrugs και dips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 -150€ το ταμειο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έχασα την προπόνηση που είχα για το στήθος, να την βάλω αύριο μαζί με πόδια; Αν την αφήσω για Δευτέρα τότε θα την ξαναδουλέψω το Σάββατο, αρκεί για να ξεκουραστεί;τι από τα δύο να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Wizzy, αν θες ποικιλία στα push ups, μπορείς να εναλλάσεις τις αποστάσεις χεριών. Και οχι μονο τις αποστασεις μπορει να παιξει και με το τριγωνάκι στα χερια μπροστα που πιανει πολυ μπράτσο. Guys, thanks. Βασικά την επόμενη εβδομάδα που θα γυμνάσω τρικέφαλους, μπορεί να μην κάνω βυθίσεις τρικεφάλων, αλλά diamond push ups (το εργαλείο που χρησιμοποιώ έχει τις λαβές σε ιδανικό σημείο για την συγκεκριμένη άσκηση). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis19 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έχασα την προπόνηση που είχα για το στήθος, να την βάλω αύριο μαζί με πόδια; Αν την αφήσω για Δευτέρα τότε θα την ξαναδουλέψω το Σάββατο, αρκεί για να ξεκουραστεί; τι από τα δύο να κάνω; Αστην για Δευτερα μονη της, Δημητρα, ωστε να δωσεις πονο. Μια χαρα προλαβαινει να ξεκουραστει, μεσολαβουν 5 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αστην για Δευτερα μονη της, Δημητρα, ωστε να δωσεις πονο. Μια χαρα προλαβαινει να ξεκουραστει, μεσολαβουν 5 μερες. Έχω τύψεις που την έχασα σήμερα και ήθελα να εξιλεωθώ άμεσα, δλδ αύριο. Ναι καλύτερα τη Δευτέρα να γίνει σωστή με το φουλ αερόβιο μετά. Για δώστε φώτα σχετικά με 4 ασκήσεις ώμους, εκτός από στρατιωτικές που θα τις έχω για το update. Είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο με τον αριστερό να υστερεί σε δύναμη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Guys, thanks. Βασικά την επόμενη εβδομάδα που θα γυμνάσω τρικέφαλους, μπορεί να μην κάνω βυθίσεις τρικεφάλων, αλλά diamond push ups (το εργαλείο που χρησιμοποιώ έχει τις λαβές σε ιδανικό σημείο για την συγκεκριμένη άσκηση). Ακριβως τα diamond push ups εννοουσα οταν σου εγραψα για το τριγωνάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εν τελει για ποια χρηση ειναι τα vibram, κανουν για lifting, και απο που τα παιρνουμε? Ξερουμε αν και αλλες εταιριες εχουν τετοιο προιον ή ειναι μνοδρομος? Ρε δε θελω να παρω παλι 2kg γιατι δε καταναλωνεται γρηγορα και χανει τη γευση και το αρωμα της. Το ξερω οτι η πιο μικρη συσκευασια βγαινει πιο ακριβα αλλα το προτιμω γιατι θα τη τελειωνω στην ωρα της Α καλα που να επαιρνες και την 4κιλη εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 δημητρα αν χαθει μια προπονηση απλα συνεχιζεις κανονικα! δεν εχει νοημα να κανεις διπλη! (ειδικα οταν πας να την βαλεις στα ποδια που ειναι ακυρο) Front Dumbbell Raise ( εγω την κανω σφυρια με κλιση προς τα μεσα το χερι οχι ισια μπροστα) Side Lateral Raise shrugs Upright Barbell Row Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Την ειχα ποσταρει πολυ παλια την ασκηση αλλα επειδη ειναι πολυ καλος συνδιασμος για ωμους και στηθους μαζι ας την βαλουμε παλι να υπαρχειι !! τουμπανιασμα στηθους - ωμων μαζι , δυο ασκησεις σε μια ! λοιπον ξαπλωστε σε εναν επικλινη παγκο σε αυτη την κληση περιπου παρτε τους αλτηρες και καντε εκτασεις για ωμους κανονικαοταν τα χερια σας βρισκοντε ψηλα οπως στην φωτο Α , φερτε τα πισω απο το κεφαλι σας χωριςνα σταματησετε και καντε πουλ οβερ οταν τα χερια σας βρεθουν οπως την φωτο Α , ουσταστικα ειστε οπως και στην φωτο Α πιο πανω στους ωμους, με την μονη διαφορα οτι αντι για εναν αλτηρα θα κρατατε δυο ! ανοιχτε λοιπον τα χερια χωρις να σταματησετε και καντε ξανα εκτασεις !μια εκτασεις - μια πουλ οβερ ! σταθερα χωρις ξεκουραση ! λιγα κιλα , 8 με 10 επαναληψεις ! σιγουρα τις εχετε κανει ολοι μονες τους τις ασκησεις ! μαζι ομως ?? δοκιμαστε την και καλα τουμπανιασματα ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 το 4ημερο 7-10 Νοεμβρη ποιοι απο εσας θα ειναι Αθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις