alex_000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 οχι ρε μλκ , απο τις λιγες φορες που δεν γραφω αν θα φυγω σουκου και εγινε ατσαλο . Κριμα θα πιναμε μπυρες το βραδυ στο beer bar q . Ειδες τι γινοταν ...πες μου ποσο ξενερωσες αν ειχες κατεβει με την γυναικαΤα καρτ ειναι η βαση της αγωνιστικης οδηγησης και το διαφορετικο στον αγωνα ειναι οτι ετρεχαν στους δρομους της πολης με μηδενικο grip .<CALayer: 0x169a1740>Παρε και μια απο backstage να γουσταρεις : <__NSMallocBlock__: 0x16826c30> Χαχαχα με την γυναικα ημουν αλλα δεν ξενερωσα ειχα κανα μηνα να την δω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 χοντρικα τις βγαζει μονο του! εκει απλα τις βαζω για να ξερω τι εχω κανει και ποτε οχι για να βλεπω θερμιδες Βαση παλμων τις βγαζει? Τις αξεσουαρ εχεις? εγω πεταω μανιταρια σε τηγανι (χωρις λαδια κτλ) και τους βαζω μπαχαρικα (το γεμιζω στο καρυ) και τα σκεπαζω με ενα καπακι απο κατσαρολα και τα αφηνω να μαγειρευτουν με τα νερα τους! τα σβηνω με λιγο λεμονι και ειναι ετοιμα! μετα ειτε τα τρωω με ρυζι ειτε σκετα Κονσερβα ή μαναβικης? (Οκ βιαστηκα, και δεν διαβασα πιο κατω ). Καλη πηγη φυτικης πρωτεινης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα μανιτάρια είναι τούμπανα για πρωτεΐνη. Δεν έχω τίποτα ρε ενδεικτικά είναι τα νούμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα μανιτάρια είναι τούμπανα για πρωτεΐνη. Δεν έχω τίποτα ρε ενδεικτικά είναι τα νούμερα http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2485/2 μπα....αλλά πεντανόστημα και θρεπτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έφτιαχνα λίγο τα μάκρος της διατροφής μου για να αρχίσουν να μπαίνουν και πιό σοβαρά τα κιλά που θέλω και σε κάθε γεύμα θα έχω κοντά 100γρ. υδατάνθρακα. Εχω να φάω τόσο κανά 6 μηνο...έρε κάτι γέννες που ρχονται . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Έφτιαχνα λίγο τα μάκρος της διατροφής μου για να αρχίσουν να μπαίνουν και πιό σοβαρά τα κιλά που θέλω και σε κάθε γεύμα θα έχω κοντά 100γρ. υδατάνθρακα. Εχω να φάω τόσο κανά 6 μηνο...έρε κάτι γέννες που ρχονται . 100 γρ. /μερα εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Amber alert! Χαθηκε η δημητρα Sent from my iPhone5 using Insomnia σου έλειψα ε; Χτίζω μάζες πρωινή πρωινή. Χθες πήρα καινούργιο μπουφάν γιατί το περσινό δεν μου έκανε πια στη πλάτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 100 γρ. /μερα εννοεις ? ~100γρ./γεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ~100γρ./γεύμα Ok γιατι μου φανηκε πολυ λιγο σαν ημερησια δοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Με αυτή τη πλάτη μπήκα στο νέο γυμναστήριο, τώρα ξεκινάει σοβαρή δουλειά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ok γιατι μου φανηκε πολυ λιγο σαν ημερησια δοση. Ναι ρε...ούτε για σπουργίτι τόσο. Με αυτή τη πλάτη μπήκα στο νέο γυμναστήριο, τώρα ξεκινάει σοβαρή δουλειά Μπράβο Δήμητρα...έχει τουλάχιστον rack το καινούργιο gym ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ναι έχει !!!! έχει και πρέσσα που βάζεις εσύ τους δίσκους. έχει και abcoaster για κοιλιακούς συν μηχάνημα υποβοήθησης για έλξεις. Για τα ρακ απλά θα μπω με βαριά μπάρα μιας και δεν έχει άλλη επιλογή .... ακόμα είμαι στο σμιθ (τελευταία βδομάδα) λόγω επιπόλαιου τραυματισμού στον ώμο. Γενικά είναι τούμπανο το γυμ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη καιρου αλλα δυο μερες τωρα ειμαι λες και τρελαναν στο ξυλο.πονανε τα παντα..να πεις οτι αναβασα ενταση ή εκανα κατι διαφορετικο οχι...ουτε να γελασω μπορω ουτε να κατσω/περπατησω κτλ τι στο καλο το παρακανα και δεν το καταλαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη καιρου αλλα δυο μερες τωρα ειμαι λες και τρελαναν στο ξυλο.πονανε τα παντα..να πεις οτι αναβασα ενταση ή εκανα κατι διαφορετικο οχι...ουτε να γελασω μπορω ουτε να κατσω/περπατησω κτλ τι στο καλο το παρακανα και δεν το καταλαβα? μαλλον γυμναστηκες σοβαρα και δε το καταλαβες ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Φακες με ρυζι ρε παιδια που λετε, πως γινεται? Το βραζεις και το ριχνεις μεσα? Για ζωικη πρωτεινη τι αλλο να βαλω? Συνηθως φακες τις τρωω με σολωμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις